ÇOOOK kararsızım yardım!!MASLAK Acıbadem MI UMUT tüp bebek mi?

nerminz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
19
1
16
İstanbul
Her ikiside ortalamanın üstü merkezler, bu3. Denemem olacak, diğerlerini başka bir merkezde yaptırmıştım, Her ikisiyle de görüştüm ama hala kararımı netleştiremedim, Ulun bey daha rahat iletişim kurulan biri ama merkez özensiz geldi laboratuvarından endişeliyim, diğer merkezin embrioloğu çok iyi ama Bülent hoca hakkında duyduğum bazı olumsuz yorumlardan etkilendim?tekrarlara dönünce herşey zor
:26:

Selam neden memorial degil?
Bence coook basarili bir merkez Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin Allahim kimsenin kucaklarini bos birakmasin ins AMINNECMAIN

Merhaba,
Yazdiklarinizi okuyunca sizi etkilemek degil amakendimden ornek vermek istedim.Ben acibadem bakirkoyde tedaviye basladim.Yumurtalarim maslak acibadem de toplandi kendi doktorum tarafindan ama transferimi bulent hoca yapti.Iki embriyo vermislerdi su an tek olarak gorundugunu ogrendim kese yeni yeni olustu bebisimin.Geriden geliyor ama sonucun pozitif olmasi cok guzel insallah hayirlisi ile tamamina erer diyorum.Yumurtalarim toplandiktan sonra beni hergun aradilar bilgi verdiler,bulent hoca da trasferimi yapmata geldigindeki yaklasimi cok sicakti.Ben memnun kaldim tek sikintimm benim transfer gunu cok su icirtip hemen operasyona alinmadigim gec alindigim icin sanci icinde kasilarak operasyona girmemdi.Yani saat 15.00 deki operasyona saat 16.00 de alininca dedim ki öluyorum.Hayirli ugurlu olsun insallah simdiden.Umarim yardimci olmusumdur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok sağl tabii ki de yardımı oluyor , dilerim bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın ve başka konularda yazmaya başlarsın :)

Son düzenleme:
gerçekten insan işin içine girmeden anlamıyor.bende merak ediyordum acımademdeyaptırıp hamile kaln varmı diye duyduguma sevindim senin problem neydi bizde erkek infertilitesi..dediğim gibi nasip işte sonuçta yumurtaları alıp spermlerle döllendirseler bile yaratan rabbimiz..kün feyekün.o ol der her şey olu verir.inş.hepimiz için o ol emrinin geleceği bir gün gelir..

Bende 2 kez Eurofertil de olumsuz aldım embriyolar çok kaliteli olduğu halde 3.denememi başka merkezde yapmak istiyorum.

Memorial Şişli Nur Dokuzeylül

İstanbul Tüp Bebek Aret Kamar

Medicana International Selman Laçin

Bu 3 doktorla gidip yüzyüze görüşeceğim fikirlerini ve fiyatlarını alacağım.Buna göre karar vereceğim canım. Memorial de rapor geçmiyormuş malesef

Aslında aşağı yukarı yapılanlar hep aynı ancak soruna göre bazı merkezler sanırım öne çıkıyor genetik sorunu olanlar için sanırım memorial Şişli daha tecrübeli bazı lab daha iyi olabilir ;bazı doktor daha açıklayıcı bazısı gerek duymuyor vs, malesef her aşamasında bir sürü değişkenin ve ihtimalin olduğu bir tedavi; en ıyı merkezlerde bile ihtimal %45-50 en mühim konuda yaş

Bir kontrol düşkünü olarak şu an için çok irdelemekten vazgeçtim ama başka sağlık sorunlarım da olduğu için kadınsağlığı merkezinden ziyade bir tüm branşların olduğu bir merkezle devam etme kararı aldım kararımımsa hala net değil:))daha basit sorunları olan bir arkadaşım umut- bahçeci ile transferini yaptırdı, onun adına ben umutluyum:

Memorialda rapor geçiyor canım ama tedavi için rapor farkı çok az..ilaçlardan karın olabilir..

bende şu anda Aret Kamarın hastasıyım çok çok memnunum.. merkez ve doktordan..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…