Çoook Korkuyorum

Merhaba KK kadınları,bu aralar beni saran korkuyu anlatmak istiyorum size.Bu aralar beni mide kanseri olma korkusu sardı,aile de var.Ben de bir süredir midemde ağrı hissediyorum,bunun dışında kabızlık ve kilo kaybı da var.Şişkinlik,midede acı hissi var ve acayip korkuyorum.Doktor ultrason çekti,bir şey göremedi.Bu rahatsızlıkların devam ederse endoskopi yaptıralım dedi.Bu ağrılar hala geçmedi.Doktora gideli 6 ay falan oluyordur ve ben acayip derecede korkuyorum.Kötü düşünmek istemiyorum ama kanser belirtilerine bakınca da benimkilere benzer belirtiler.Endoskopi için de kendimi cesaretlendiremiyorum. Gerçekten her şeyin başı sağlıkmış,bunu bu aralar çok iyi anladım.
Aynı beni anlatmışsınız.Diyordum benim gibi olan var mı acaba diye.Bide unutunca iyi oluyorum aklıma geldikçe daha da kötü oluyorum.Sürekli bu korku var içimde atamıyorum.Daha öndeden başka korkularım vardı onlar geçti ama bu geçmiyor.

Normal bı tane kullandım ondan sonra yapıldı test hala enfeksiyon çıktı şimdi tekrar dediğiniz gibi ikili antibiyotik tarzı ilaçlar vermiş iki gün oldu değişen bişey yok inşallah bitimin de fayda eder gerçekten çok zor

Serum takviyesi falan yaptılar mı eğer ki ikili antibiyotik tedavisi ile geçmezse muhtemelen onu yaparlar.
Benim aylarca tekrarladı bazı dönemlerde oluyor. İş yerinde yeşillik tavuk vs yemeyi bırakmıştım. Stres de körüklüyor. Acil şifa diliyorum gerçekten sancılı bir süreç.

Serum takviyesi falan yaptılar mı eğer ki ikili antibiyotik tedavisi ile geçmezse muhtemelen onu yaparlar.
Benim aylarca tekrarladı bazı dönemlerde oluyor. İş yerinde yeşillik tavuk vs yemeyi bırakmıştım. Stres de körüklüyor. Acil şifa diliyorum gerçekten sancılı bir süreç.
Yok canim serum takılmadı antibiyotik bitimin de tekrar gidicem ama bu ilaçlar midemi daha çok ağrıtıyor inşallah bı an once geçer :(

Kendini korkutma öyle değilse de düşüne düşüne öyle olursun Allah korusun .
Bazen net kesin sandığımız belirtiler alakasız çıkabiliyor. İnternete girip hastalık belirtisine bakmayın kafayı yedirtir . Geçmiş olsun en kisa zamanda dr à gidin stresten kurtulun yazık sizede sürekli bu düşünce ile olmak kötü duru..

Back
X