çoook severek evlenip ayrılanlar...

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
Aslında kimsenin üzüntüsünü canlandırmak istemem ama merak ettiğim hala kafamı kurcalayan birsey var. Cogu bekar kiz ve erkek severek evlenmekten yana (mantık diyenler de var) ama tecrübelerinizi duymak isterim yönlendirme açısından. Cooook sevdim ama ayrildik diyenler nedenlerinden bahsedebilir mi. Arkadaşlarım artik yıldı anlata anlata. Ayrıldığım insan cok üstüme düştüğü icin üzülüyorum simdi onun gibi biri çıkmaz diye düşünerek ama arkadaşlarım ilgiye kanma üzülme diyo. Sizce?

severek evlenmenin mantıkla ilgisi yok parayla ilgisi var...sevgi aşk insanın gözünü kör eder aklını başından alır takiii aşk bitene kadar..sonra ayakları yere değdiğinde bi bakıyorlar anaaaa ben naptım laa moduna giriyorlar..çünkü çiftler arasında kusur görünmüyor..
mantıkta aşk yoktur maddiyat genelde ön plandadır ..rahat yaşam..bu aşkı sonradan elinden tuttuğu gibi getirir.biliyorsun herşeyde para dönüyor..çocuk bile parayla bakılıyor..ihtiyaçlarını karşılamak için para..faturalar gelir para..ev ister paray..yemek ister paray..çoluk çocuk gezmeye gitmek ister ee bunun içinde para,araba..taş devrinde yaşamıyoruz..büyük aşkla evlenenlerin çoğu maddiyat yüzünden boşanmıştır..
düşünebilirsin şimdi koca zengin olursa parası olursa aldatır..e fakir kocada aldatıyor..hiç değilse zengin 2.eşe ev açar kumalar ayrı yaşar..ama fakir koca 2.kadını 1.kadının yatağına alır..birini sağında birini solunda yatırır..
ben mantıktan yanayım..

Ne sadece severek ne sadece mantıkla.. İkisi de olacak.. Biraz da şans işi..Aile de onay vermeli.. Yumuşak anlayışlı diye sürekli üzerine gidersen de bir gün elbet patlar... Evlilik iki kişinin uyumu ile olur. Birlikte hayatı paylaşarak..

Ben severek çoook severek evlendim ama evlendikten sonra her şey doksan derece değişti.. şimdi bitiyor..

mantık temeline dayanan evlilik ilişkileri daha sağlam olsa da severek evlenmeden yanayım, tabii sevdiğiniz kişi bir ömür beraber olunacak biriyse. mantık evliliklerinde de kişiler zamanla birbirlerini seviyor evet ama. aile uyumları da gayet önemli, sevdiğiniz kişiyle uyumlu bir çiftseniz ve aileler de anlaşıyor ise ortada bi problem göremiyorum ben. ki severek evlenip hala mutlu olan insanlar tanımaktayım, maşallah :) ayrıldığınız kişi sanırım biraz baskın olmak isteyen ve hayatınıza çok müdahale eden birisiydi sanırım? ayrıca yaş kaç, bunları düşünmek için erken olmasın?

bence severek evlenmek.çünkü insan sevince birşeyleri görmüyor ve evliliğine devam ediyor. tabiki mantıkta önemli ama ya aşık olamadınız evlendiğiniz adama bu seferde onun en ufak bir yalnışı bile sizde koca bir dağ olur ve yine sonu ayrılık olur bence.enazından sevdiğim insanla evleneyimki bir hata yaptığında (tabiki affedilmeyecek birşey değilde daha masum) onu affedebileyim.bence.ben sevdiğim adamla evleendim allahıma şükür tabi maddi imkansızlık yok belkide o yüzden de olabilir çok şeyini affediyorum ama sevmeseydim ve bana yaptıklarının yarısını yapsaydı 1 ay dolmadan boşanmıştım.umarım herkes mutlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…