ahhh kızlar burasıda olmasa bazen nasıl vakıt gecırecegımı bılmıyorum..
benım oylesıne bır sorunum varkı... aylardır devam eden meryem uzerlının röportajında dedıgı gıbı 'kafaca hastandım ben'
hayatım okadar belırsızlık dolukı ıs bulamıyorum gorusmelerım cok olumlu gecıo ama donus olmuyor.. okadar bunaldımkı anlatamam..
tek sıgaradan cıkarıyorum hırsımı bırde kahve tek luksum .. yenılenemıyorum arınamıyorum..
bırsey olmamıs gıbı gozuken maskemı takamıyorum ruhumu tasıyamıyorumm.. bu donemde 'aslancık' bıraz moral oldu bana aslında onu aramaya bulmaya calısmam.. ama avuclarımda koca bır bosluk..
yok olup gıtmek tek ıstegım.. hıc bır dugun dergene katılasım yok yenilemıyorum.. aksi gibide birsürü düğün var... 25 yasında bırı olarak.. hangı bırınden baslasam anlatmaya yada nasıl orneklendırsem okadar cokki...
Seni çok iyi anlıyorum bende bir ay önce öyle bunalmıştım ki.. Sonra düşündüm kendi kendime mutluluk nedir diye ve mutluluk bence büyük bişey değil küçücük bişey kendini sevmekle başlıyo mutluluk aslında devamıda iç huzurla geliyo bazen sadece bi kitap okuyunca bile mutlu oluyosun ama bazen önüne dünyalar serilsede mutlu olamazsın insanoğlu öyle değişik bişey işte...Sana tavsiye ediceğim tek şey çok düşünme düşündükçe boğuluyosun çünkü sürekli bi anlam arıyosun ama bulamıyosun..İnsan tek başınayken bile mutlu olabiliyosa işte o zaman gerçekten mutludur bence x y kişisi olmadan mutlu olmayı öğreniceksin bu hayatta.Küçük şeylerle mutlu olucaksın ne bileyim aklına ne geliyosa yapıcaksın içinde hiçbişey kalmiycak şu hayatta.Benim o hastalıklı kafadan kurtulmam bu felsefeyi benimsememle oldu.Sende şimdi kalkıcaksın silkeleniceksin bi güzel kendini mutlu hissetiriceksin çünkü sen özelsin.Evet herkes özeldir ve herkes hakeder mutluluğu sende kurtulucaksın bu hasta kafadan buna inanıcaksın.Kendinden başka hiçbişeye ihtiyacın yok bu süreçte.
Elalem ne der? kaygısına gelirsek o Türkiyede bütün insanların hayatını yöneten bi kaygı.Ama sen onlardan olma bence.
Umarım yardımcı olmuşumdur