Senin kadınlığının suçu yok onun uçkurunun gevşekliği!! Yapman gerekenler için iyi düşün!. Aldatılmayı belgeleyin, bu arada evde ev işlerini ve çocuklarınızın ihtiyaçlarını sizin karşıladığınızı belgeleyin, onun bir kadın olarak sizin ihtiyaçlarınızı ihmal ettiğini iddia edin, hukuki yoldan açık kapı bırakmadan boşanma davasını açın!! Hem kadına evliliği yıkmaktan hem uçkursuza aldatmaktan maddi manevi tazminat davası açın!!! Ama delil toparlayın gerekirse eve baskın düzenletin... Çok detay bilmiyorum bu delil toplama olaylarında!. Deneyimli avukatlar daha detay bilgi verebilirler lakin delilsiz yola çıkmayın derim... Çocuklarınızın hakkını sakın bırakmayın.... İşin içine maddiyat girsin görürüm ben onların huzurunu.... Öyle gurur yaptım istemem demeyin her şey çocuklarınızın da sizin de emeğiniz hakkınız... Öyle gururla karın doymaz gelecekte hakkınızdan vazgeçmeyin.... Birde insan ilahi adaleti beklerken ömrünü geçirdiğini fark etmiyor sen hayatını yaşa ilahi adalet sen beklemeyi bırakınca buluyor... Emin ol sarf ettiği sözleri misliyle duyacaktır... Allah yardımcın olsun...