Çooook çooook kötüyüm....nolur destek olun gücüm kalmadı.. tükendim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bıze soylemesı kolay yanı dıle kolay asacak olan sensın zaman herseyı eskıtır gun gelecek duygularında eskıyecek varsın ızı kalsın ama acıtmasın,sevgıyı nasıl yasıyorsan uzuntuyude yasıyorsun sevgın ne denlı buyukse acında okadar buyuk oluyor ben boyle tarz bahanelere ınanmıyorum belkıde exaskın kendı ıcını rahatlatmak ıcın sana atmıstır topu o yuzden dık durmaya calısvereliniortak

arkadaşlarda aynı şeyi sölemişler zaten..o seni suçlamaya çalışıo ki knedini rahatlatsın..
üzmek istiyo belliki seni.yada kendini kanıtlamanı ona ilgi göstermeni bekliyoda olabilir..

kabullendim.. 3 4 gün geçince onun yanında olamayınca insana dank ediyor..
ama benim mutsuzlupumun tek suçlusu o..
hayatımı bozdu..:gitme:

inşallah en kısa zamanda geçer canım
allah yardımcın olsun, acını geçirsin inşallah :teselli:

inşallah şu zamanları bi atlatabilsem..
ahh atlatabilsem..

atlatırsın canım inş zaman her şeyin ilacı...

benim olayım karısık ya ben napcam onu bilmiyom..bu erkekler yuzunden amma cekiyos

canım ayrıldı benden ama hala kıskanıyor..
bunu da dile getiriyor..
bi ortam olduğunda bakmaktan da geri kalmıyor..
madem seviyosun neden ayrılıyosun dimi..
erkekler bebek gibi..ne istedikleri belli ne de istemedikleri..

nee bu erkeklerdenn çektiğimisss....CADIARZU

bu arada hiç ummadığım bi zamanda başka bi kişi ilanı aşk etti...
ona sevgilimden ayrıldığımı ve hala onu sevip üzüldüğümü söyledim..
çocukta beni çok sevdiğini bu zamanı atlatacağım güne kadar bekleyeciğini...
sadece bekle dememin yeterli olduğunu söyledi..
ben tekrar durumumu hatırlattım...
bekleyeceğini söyledi inatla..

birisi benimle olmak için herşeyi kabul ediyor..birisi de beni hayatından silmek için saçma bahanelere başvuruyor.. hayat ne tuhaf bi oyun..

Dogru.. Hayat Tuhaf bir oyun..
Zaten ayrılıklarda insanın canını en çok acıtan şey de anıların bi anda hiç bir şey yokmuş gibi silinmesi, Karşındaki kişinin senin sevdiğin kişi olmaktan çıkıp başka bir kişiye bürünmesi ve hatta hayatında hiç olmamışsın, yaşanmamış, adı bile duyulmamış bir olaymış gibi davranması can yakıyor.
Sonra hayatına girmemiş ve mahvetmemiş herşeyi değiştirmemiş seni üzgün ve mutsuz bir halde bırakıp gitmemiş gibi rahat davranabiliyorlar. İşte o anda erkek denen canlının gerçekten soyunu tüketmek istiyorum.
Bir de sanki o hiç birşey yapmamış, değişen senmişsin gibi davranmaları, mükemmel erkek rolleri beni bitiriyo zaten. şakkıdı
Zamanla alışıyosun hayatım. Ha bir eksik ha bir fazla. Denizden bir bardak su alsan denizin suyu biter mi BİTMEZ.. Azalır mı AZALMAZ. Belli olur mu OLMAZ. Zamanla buna da alışıyosun.
Onların berbat ettiği hayatı yeniden kuruyosun..
Kendine zaman ver.. Takma.. Nerde nasıl Ne şekilde mutluysa öyle devam etsin.. boshayallersmile

Son düzenleme:
Arkadaşları ile kafayı bozmuş zaten..
Tamam onun için önemlidir sonuçta arkadaşları bişey demiyorum seçim yap da demiyorum..
ama inatla o arkadaşlarına koşuyordu..
bi kaç gün önce konuşmuştuk demiştim o konuşmada belki başka biriyle mutlu oluruz falan demişti..
belki başkasını bulurum dedi nerden biliyosun dedi..
artık öyle bi doldum ki bu lafı duymaktan..
dedim naparsan yap git bul tamam mıı ne yaa kız bulcam kız bulcam git bul ne meraklıymışsın tamam bul dedim..hemen özür dilerim yanlış anlama benden soğu diye söyledim dedi..
aman dedim çok işe yarıyo canımı daha çok yakıyo sağol..dedim çok özür dilerim yemin ederim bidaha demicem diyo..

Son düzenleme:
Siz hala görüşüyor konuşuyor musunu canım?
Ben bu bölümden biraz uzak kalmaya çalıştımda

sana sunu söylemeliyim ne kadar çok negatif düşüncelere yoğunlaşırsan o kadar çok negatif durumlarla karşılaşırsın... önce kendine değer ver olumlu düşün ayrıldınız bunu da kabullendin zaten seni mutlu etseydi ayrılmazdınız bırak ne düşünürse düşünsün hayatından çıktı ondan kurtuldun ya...hayat çok güzel yaşamaya değer ... sosyal aktiviteler ayarla kendine kitap oku yani başka seylere yoğunlaş ... zor değil kendini sev kendin için en güzel seyleri yap sevgilin için neler yapıyordunn beni sevsin diye şimdi sen kendini sevgili diye düşün ve ona göre davran ona süprüzler yap hadi üzülme :sm_cool:

kızlar dün msnde görüşmek istedi görüştük...
özledim çok özledim dedi..
ağladı karşımda bende ağladım..
rahat bırakmadılar bizi...izin vermediler bize dedi.. ağladı çok ağladı..
çok kötü oldum neydi bu şimdi

Neden karıştırıyor aklını neden yapıyor bunu?
keşke sen öyle yapmasaydın
İçin sızladı biliyorum ama ..
umarım hala onu sevdiğini söyleyince yine dengesiz davranmaz

yok canım yaa bu sefer özlemiş cidden benim tek aşkım sensin..
hep öyle kalacaksın falan diyo off çok karıştı herşey ama ben özelim bunu çok anladım.
galiba tekrar birleşmeyeceğiz ama onun için özel olarak kalıcam unutması zor olucak beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…