• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çooook ŞÜKÜR

Hayırlı uğurlu olsun . Allah evletlarını kucağına alıp kokularını duymayı nasip etsin inşallah. ( hepimize )
Çok dikkat et bundan sonra kendine. Hangi ilçaları kullandın bu arada

hayırlı olsun canım , Allah kucağınıza da almayı nasip etsin ..

:CüvCüv::nazar::emir_bebek:
tebrikler canım allah kalplerinide görmeyi nasip etsin inşallah benimde şu an ikiz ama insan her anlamda panik halinde yok keseler yok kalpler iyilermi büyüyolarmı hep düşünce hep düşünce inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız sağlıklı bi şekilde valla 8.5 haftada ömrümün yarısı gitti sanki allah kolaylık versin arkadaşım eşini ve seni yürekten kutlarım.....:1hug:

sağol canım,ya evet doğuru diyorsun aynen öyle düşünüyorum bende,kalp atışlarınıda duysam çok rahat edicem valla.canım sende benden hemen önce alıcan bebişlerini kucağına.o günler gelicek ve biz birbirimize yazıcaz resimlerimizi yollucaz inşallah

:nazar::ecrin_bebek:
canım benim aramıza hoş geldin ikiz annesi olmak çok güzel bişi biz 1 tane sevinç yerine 2 sevinç yaşadık umarım hiç sorunsuz bir gebelik dönemin olur ben hiç yaşamadım ne bulantı ne baş dönmesi ne aşerme umarım sende rahat edersin benim kızım ve oğlum olacak kısmetse allahım ellerine ayaklarına kavuştursun tekrar tebrikler çok öptüm

hoş bulduk,evet hemde nasıl güzel.şimdilik herhangi bir sorun yaşamıyorum tek,sofradan kalktıktan 10 dakika sonra hiç yemek yememişim gibi karnım acıkıyor,şimdiden kila aldım sonum ne olucak bakalım.doktorum yürüyüş yap dedi.canım çok şanslısın 1 kız 1 erkek herhalde ikiz hamişlerin istediği şeydir ,bendede öyle olur inşallah ama öncelikle dediğin gibi sağlıklı olmaları daha önemli.görüşmek üzere kendine dikkat et

amin arkadaşlar allah hepimizin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.herkeze bu duyguyu yaşatsın

sağol canım,ya evet doğuru diyorsun aynen öyle düşünüyorum bende,kalp atışlarınıda duysam çok rahat edicem valla.canım sende benden hemen önce alıcan bebişlerini kucağına.o günler gelicek ve biz birbirimize yazıcaz resimlerimizi yollucaz inşallah

inşallah canım ya boy boy resimler koyarız buraya bizden sonrakilerede umut olur bizim mücadelelerimiz o kadar çok hamiş varki şu an neredeyse forumumuzun %90 ı hamile allah arttırsın inşallah tedavisi devam edenler ve denemelerinde başarısız olanlar inaşllah rabbim onlarıda bi an önce evlat sahibi yaparda bayram yaparız burda allahın izniyle görüceksin kalp atışlarınıda o kadar tatlı oluyolarki bi görsen pıt pıt pilli bebek gibi :emir_bebek::ecrin_bebek::nazar:

inşallah canım ya boy boy resimler koyarız buraya bizden sonrakilerede umut olur bizim mücadelelerimiz o kadar çok hamiş varki şu an neredeyse forumumuzun %90 ı hamile allah arttırsın inşallah tedavisi devam edenler ve denemelerinde başarısız olanlar inaşllah rabbim onlarıda bi an önce evlat sahibi yaparda bayram yaparız burda allahın izniyle görüceksin kalp atışlarınıda o kadar tatlı oluyolarki bi görsen pıt pıt pilli bebek gibi :emir_bebek::ecrin_bebek::nazar:

tebrikler canım.allahım tamamına erdirsin inşallah.darısı tüm isteyenlere inşallah.

Back
X