• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coooookkkk sasirdimmm

fatmasimsek55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
126
52
18
36
Hanimlar hayatimda ilk defa böyle bisey yasiyorum. Gülsemmi, aglasammi bilemedim. Beni bugün görücü usulü istemeye geldiler ve oglumuzdan iki yas büyükmüs deyip cekip gittiler. Ömrüm billah böyle bisey yasamamistim. Yani niye olmadi diye üzülmüyorum ama dengesizlige bakarmisiniz :) Suan Ben sok Ben iptal :)

'evde kalmış kız kurusu' (saçma tabir ama kullanıcam) muamelesi yapmış terbiyesiz insanlar.

25 yaşında oğluşu kendi bulamıyomuymuş kapı kapı geziyo daha kızı araştırmadan etmeden.

Yaptıkları tam da '' bu olmamış yeniden yapın '' tarzı bir hareket olmuş. Bence olmadığı iyi olmuş.

E anacim bunlar gelirken yasini bilmiyolarmiydi hem 12 yas degil ki 2 yas nolucak bukdr abartilicak?? belkide senimi begenmediler bahanemi ettiler bilemedim :KK14:

Bu kadar mı bilmeden etmeden gelmişler? Yuh.

Kesin başka bir sebep var. Bizim memleketin zenginlerinden biri kuzenime talip olmuştu. Allah var kuzenim baya taş gibi hatun. Bakımlıdır, süslüdür de. Annesi de terzi envai çeşit diker giydirir kızı. Sonra evlerini beğenmemişler, biz vazgeçtik diye kalkmışlar. Tabii biz nedenini sonradan ortak tanıdıklardan öğrendik. Bunlar bize denk değil, alışmadık götte don durmaz falan demişler hatta elalemin içinde. Böyle denyolar da var. Heralde kızı güzel giyimli her daim şık ve güzel görünce baya varlıklı sandılar.

Valla Hanimlar Ben bir evlilik gecirdim ve bosandim. Oglanda öyleymis Oda evlenmis bosanmis. Aslinda görücü usulü bende pek sevmiyorum ama neden olmasin dedim. Acikcasi bende kimin gelicegini bilmiyorum. Bildigim tek sey oglaninda benim gibi bosanmis olmasi. Selam vermeye bi gittim baktim bu oglan Beni zaten facede eklemisti Kabul etmemistim. O gelmis. Ki benim facemdede yasim yaziyo. Cidden üzülmedim olmadigi icin ama Bazi arkadaslarinda dedigi gibi herseyin bir usulü var. Kültürsüz tam bunlar. Neyse hakkimizda hayirlisi olsun. Vardir illaki benide sevicek, deger vericek ve benimde ayni duygulari yasiyacagim biri. Ne deyim :)

Back
X