- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
Arkadaşlar merhaba; sizinle dertleşmek bana terapi olur inşallah ne gidişatımı ne de kendi hareketlerimi begenmiyorum artık aslında gelir kaynağım olsa bu denli sıkıntılı olmazdım sanırım fakat standart olunca iş başa dert oluyor.
3 cocuk annesi olarak gündüz iş akşam ev yürütmek zor oluyor çalışan kadınlara.Fakat artık ben canavar oldum sanırım.Akşam 5 te evime dönüyorum annnem sarı nokta hastası ikiz kızlarıma annem bakıyor.Yemegi ben yaparım diye onlarca defa söylememe ragmen sağolsun yine annnem yapıyor fakat;bomba patlamış gibi buluyorum mutfagı hergün meyve çöpleri çöpün kenarında,duvarlar salça ketçap çorba taşmış ocak batmış koltuk kırlentleri yerlerde kısacası çöp ev
daha yemegimi bile yemeden cogu zaman etrafa girişmeye balşlıyorum etesi gün yine aynı,bir sonraki gün daha beter.Annneme kızamıyorum gözleri görmüyor fakat ben pislik içinde yaşamaya nasıl alışacagım ya dertten patlıyacagım....hergün sinirden kendimi yiyorum gündelikçi al diyeceksiniz fakat benim eve tam günlü birini tutmak gerekir ki bütçem bunu hiçbir şekilde kaldırmaz ki kaldırsa cocuklarıma bakıcı tutardım zaten.Umursamamak istiyorum,Dünya altüst olsun ama ben dayanamıyorum artık.Ağzımdan istemsiz kötü şeyler çıkıyor stresten artık
öleceğim sanırım Psikolagamı gitsem ki,Sinirlerimimi aldırsam şarlatan şeytanı gibi bişey oldum
teşekkürler.
3 cocuk annesi olarak gündüz iş akşam ev yürütmek zor oluyor çalışan kadınlara.Fakat artık ben canavar oldum sanırım.Akşam 5 te evime dönüyorum annnem sarı nokta hastası ikiz kızlarıma annem bakıyor.Yemegi ben yaparım diye onlarca defa söylememe ragmen sağolsun yine annnem yapıyor fakat;bomba patlamış gibi buluyorum mutfagı hergün meyve çöpleri çöpün kenarında,duvarlar salça ketçap çorba taşmış ocak batmış koltuk kırlentleri yerlerde kısacası çöp ev