Çöp EV

seni çok iyi anlıyorum.
benimde kızıma ailem bakıyor dogdugundan berı yanımızdalar arada evlerıne gıderler yaz donemı falan..
temızlık bendedır, annem kendi çamaşırlarını falan yıkar bazende yemek yapar ama annemin yaptıgı iş benim gözümde iş değil çünkü annem dağınıktır, pek temizliği sevmez...
eve gelirim yemek yapmışsa her yer baharat, ocak ya su vs bırıkıntısı, çamaşır yıkanır ama hep ben toplarım, bir çamaşır asar tum ev çamasır halbukı ben asarım sadece çamasırlıkta durur gıbı gıbı, bende senın gıbı ısten gelır gelmez mutfaga dalıyordum haftada bırde genel ev temızlıgını yapıyordum, bazende arkalarından wc ye gırıp wc yı temızlıyordum ama bu sene kızım krese baslıyacak onlar evlerıne donecek bu sorun ortadan kalkacak..
sabret bıraz kı senınkının hastalıgı da varmıs bırde ıkı cocukla zor yanı....
cocuklar krese baslayınca duzenın oturur..
helal tebrik ediyorum :KK24:ben sinir hastası oldum sabrediyorum fakat stresten böyle oldum istemsiz:KK57:inşallah geçer bu günler:hasta:

evi toplamaktansa yemek yapmayı tercih ederim, ben şahsen akşam eve gelince pratik bir şeyler yapmayı tercih ediyorum ama muhtemelen anneniz size kıyamadığından sizi daha da yoruyor, burada iş size düşüyor yine, anneyi kırmadan mutfaktan uzaklaştırmak. inşallah başarırsınız.
maalesef alınıyor mutfak onun olmuş gibi bişey artık:dondurma:

helal tebrik ediyorum :KK24:ben sinir hastası oldum sabrediyorum fakat stresten böyle oldum istemsiz:KK57:inşallah geçer bu günler:hasta:
yınede Allah razı olsun, bızımde bakıcı tutacak durumumuz yoktu , ev kredısı oduyoruz borclar vardı falan ama kreşe basladıgında evlı evıne koylu koyune artık gelselerde mısafır gıbı arada gelırler yada bız gıderız zıyarete, cekırdek aıle yasamak daha kolay kendine göre düzen kuruyorsun karışan eden olmuyor....
Bence sende artık ıkızlerı krese baslat yaslarıda gelmıs, maddı anlamda zorlanırsınız belkı ama senın kafan rahat olur...Annende dınlenır ..

yınede Allah razı olsun, bızımde bakıcı tutacak durumumuz yoktu , ev kredısı oduyoruz borclar vardı falan ama kreşe basladıgında evlı evıne koylu koyune artık gelselerde mısafır gıbı arada gelırler yada bız gıderız zıyarete, cekırdek aıle yasamak daha kolay kendine göre düzen kuruyorsun karışan eden olmuyor....
Bence sende artık ıkızlerı krese baslat yaslarıda gelmıs, maddı anlamda zorlanırsınız belkı ama senın kafan rahat olur...Annende dınlenır ..
bizimkiler gelecek yıl başlarlar ancak kreşe canım sanada kolaylıklar diliyorum.

Arkadaşlar merhaba; sizinle dertleşmek bana terapi olur inşallah ne gidişatımı ne de kendi hareketlerimi begenmiyorum artık aslında gelir kaynağım olsa bu denli sıkıntılı olmazdım sanırım fakat standart olunca iş başa dert oluyor.
3 cocuk annesi olarak gündüz iş akşam ev yürütmek zor oluyor çalışan kadınlara.Fakat artık ben canavar oldum sanırım.Akşam 5 te evime dönüyorum annnem sarı nokta hastası ikiz kızlarıma annem bakıyor.Yemegi ben yaparım diye onlarca defa söylememe ragmen sağolsun yine annnem yapıyor fakat;bomba patlamış gibi buluyorum mutfagı hergün meyve çöpleri çöpün kenarında,duvarlar salça ketçap çorba taşmış ocak batmış koltuk kırlentleri yerlerde kısacası çöp ev:işsiz::işsiz:daha yemegimi bile yemeden cogu zaman etrafa girişmeye balşlıyorum etesi gün yine aynı,bir sonraki gün daha beter.Annneme kızamıyorum gözleri görmüyor fakat ben pislik içinde yaşamaya nasıl alışacagım ya dertten patlıyacagım....hergün sinirden kendimi yiyorum gündelikçi al diyeceksiniz fakat benim eve tam günlü birini tutmak gerekir ki bütçem bunu hiçbir şekilde kaldırmaz ki kaldırsa cocuklarıma bakıcı tutardım zaten.Umursamamak istiyorum,Dünya altüst olsun ama ben dayanamıyorum artık.Ağzımdan istemsiz kötü şeyler çıkıyor stresten artık:eek:öleceğim sanırım Psikolagamı gitsem ki,Sinirlerimimi aldırsam şarlatan şeytanı gibi bişey oldum:KK34:teşekkürler.

Yemeği yapmak için işten eve gitmeyi beklemeyin. Ertesi günün yemeğini bu geceden yapın. Annenize de “lütfen yemek yapma, önce benim yaptığım yemekler taze taze yensin” dersiniz.

[QUOTE="taylor, post: 56482259, member: 156827"Yemeği yapmak için işten eve gitmeyi beklemeyin. Ertesi günün yemeğini bu geceden yapın. Annenize de “lütfen yemek yapma, önce benim yaptığım yemekler taze taze yensin” dersiniz.[/QUOTE]
aynı şeye hemen başlıyorum yapmaya yemegi

Yemekleri aksamdan yapin. Anneniz sadece ısıtip yedirsin cocuklara tabi kendide yer. Akşamda siz yersiniz,böylece sadece bulaşık olur. Annenize de kolaylik olur hem.
Belki bu kadar batmaz ortalik

Yemekleri aksamdan yapin. Anneniz sadece ısıtip yedirsin cocuklara tabi kendide yer. Akşamda siz yersiniz,böylece sadece bulaşık olur. Annenize de kolaylik olur hem.
Belki bu kadar batmaz ortalik
arkadaşların önerileride o yönde olsu annemin zoruna gidiyor ben yaparım değim zaman ama yapacagım yoksa hasta olurum böyle gidersem.

Arkadaşlar merhaba; sizinle dertleşmek bana terapi olur inşallah ne gidişatımı ne de kendi hareketlerimi begenmiyorum artık aslında gelir kaynağım olsa bu denli sıkıntılı olmazdım sanırım fakat standart olunca iş başa dert oluyor.
3 cocuk annesi olarak gündüz iş akşam ev yürütmek zor oluyor çalışan kadınlara.Fakat artık ben canavar oldum sanırım.Akşam 5 te evime dönüyorum annnem sarı nokta hastası ikiz kızlarıma annem bakıyor.Yemegi ben yaparım diye onlarca defa söylememe ragmen sağolsun yine annnem yapıyor fakat;bomba patlamış gibi buluyorum mutfagı hergün meyve çöpleri çöpün kenarında,duvarlar salça ketçap çorba taşmış ocak batmış koltuk kırlentleri yerlerde kısacası çöp ev:işsiz::işsiz:daha yemegimi bile yemeden cogu zaman etrafa girişmeye balşlıyorum etesi gün yine aynı,bir sonraki gün daha beter.Annneme kızamıyorum gözleri görmüyor fakat ben pislik içinde yaşamaya nasıl alışacagım ya dertten patlıyacagım....hergün sinirden kendimi yiyorum gündelikçi al diyeceksiniz fakat benim eve tam günlü birini tutmak gerekir ki bütçem bunu hiçbir şekilde kaldırmaz ki kaldırsa cocuklarıma bakıcı tutardım zaten.Umursamamak istiyorum,Dünya altüst olsun ama ben dayanamıyorum artık.Ağzımdan istemsiz kötü şeyler çıkıyor stresten artık:eek:öleceğim sanırım Psikolagamı gitsem ki,Sinirlerimimi aldırsam şarlatan şeytanı gibi bişey oldum:KK34:teşekkürler.

Günlük 50tlden gün aşırı biriyle anlaşsanız yarım günlük? Haftada 150tl eder.. haftada üç gün sabahları gelecek evi toplucak süpürge ve paspas mesela bir gün; ikinci gelişinde ütüler çamaşırlar ve gene evi derleme, son gelişinde tekrar süpürge paspas ev derleme gibi.. yani yarım günde neler var kadınla ayrıntılı bi konuşun bunlar ağır iş değil asljnda büyük temzlikler değil ama ev her daim temiz olur banyoları vs yapar bi gelişinde diğerinde ütüleri vs yani süpürge paspas örneğin toplamda bi saatimi alıyor benim en fazla .. e kadın üç saatlik bile gelse; kalan iki saatin yarım saati toplamaya gitse evi; kalan bi buçuk saatte birinde ütüleri bitirir mesela, bi geldiinde camları, bi geldiinde üstlerin tozunh alır.. yani 3 saatlik de en fazla 50tl isterler diye dişünüyom. Haftada 150tl de verirsin her gün almazsın

Günlük 50tlden gün aşırı biriyle anlaşsanız yarım günlük? Haftada 150tl eder.. haftada üç gün sabahları gelecek evi toplucak süpürge ve paspas mesela bir gün; ikinci gelişinde ütüler çamaşırlar ve gene evi derleme, son gelişinde tekrar süpürge paspas ev derleme gibi.. yani yarım günde neler var kadınla ayrıntılı bi konuşun bunlar ağır iş değil asljnda büyük temzlikler değil ama ev her daim temiz olur banyoları vs yapar bi gelişinde diğerinde ütüleri vs yani süpürge paspas örneğin toplamda bi saatimi alıyor benim en fazla .. e kadın üç saatlik bile gelse; kalan iki saatin yarım saati toplamaya gitse evi; kalan bi buçuk saatte birinde ütüleri bitirir mesela, bi geldiinde camları, bi geldiinde üstlerin tozunh alır.. yani 3 saatlik de en fazla 50tl isterler diye dişünüyom. Haftada 150tl de verirsin her gün almazsın
burada 2 kişi birden gidiyor bu tür işleri yapmayaki 50 tl hayatta kabul edeceklerini sanmıyorum yine de teklif etmekte fayda var 50 tl ye gelmesi için bana çok yakın olmalı gelecek kişi.

Ya alakasız olacak ama isimlerinizin altındaki yengeç elma vs imzaları nasıl yaptınız, sadece pro üyelere özel sanıyordum ama değil galiba:olamaz: konu sahibi özür dilerim :KK23:

Ya alakasız olacak ama isimlerinizin altındaki yengeç elma vs imzaları nasıl yaptınız, sadece pro üyelere özel sanıyordum ama değil galiba:olamaz: konu sahibi özür dilerim :KK23:
ben sigarayı bıraktıgım için kk dan bana ve sigarayı bırakanlara hediyesidir o elma.diğerleride yemek ve zayıflama birincileri flan.

Sevgili konu sahibi. 3 çocuk ikisi ikiz, tam destek olamayan anne ve iş hayatın var. Hepsi ne kadar şükür sebebi olsa da bunaltıcı ve çok zor görünüyor dışardan.
Bu kadar sıkıntılıysan başka konular vardır diye düşündüm. Yani yetememe hissi, bıkkınlık, duygusal yorgunluk gibi gibi... yoksa normal şartlarda evinin pis olmasına gıcık olma duygunla başedebilirdin bence.
Kendini bi dinle, mutlu msn, seni mutsuz eden şeyler ne? Genel ruh halin nedir? Kendi kendine aşamayacak kadar bunaldıysan git psikaytriste. Belki ilaç yazar. Rahatlarsın.
Kolay gelsin.... selamlar....

benim çocuğum olmadığı halde bende kv ile aynı durumu yaşıyorum!!

işten geliyorum yemek yapmış sağolsun yardım etmek istiyor ama bir geliyorum mutfak batmış durumda aynı tabaktan üç tel saç çıkar mı :kusmuk:çıkıyor :kusmuk:anne yapma ben yaparım diyorum dinlemiyor bende çaresiz durumdayım konuyu takipteyim bir çözüm bulursanız bende değerlendireceğim

NOT: bu arada kv senede bir kere geliyor 1 ay kalıyor normalde bu sene 5 ay kalma gibi bir durum söz konusu bende çaresizim

Son düzenleme:
Back
X