Çöp EV

yemeğinizi yapma demenize rağmen anneniz yapıyormuş, siz yapın ki yapamasın?

bi de annenizle güzelce konuşmayı deneyin, anne hem yorulma hemde ben gelince pratik bir iki bir şey yapıyorum falan mı deseniz. yemek işine girmeden çocuklara baksın, ısıtsın ya da sadece.

hem yorulmamışta olur, onun da sizin de iyiliğinize.

çalışırken iş yapmak zaten zor hele dağıtan çocuk varken çok zor ama bir de devamlı ani misafiri gelen varsa çok çok çok zor... ben de bu konuda çok dertliyim evim sürekli temiz ve düzenli kalmak zorunda.:işsiz:çalışan bayanların evine zırt pırt habersiz gitmeyin kardeşim:sinirli:

Annenizle acik ve kesin bir sekilde konuşun onu kirmadan. Yemek işini size biraksin kesinlikle yapmasin o sadece çocuklarinizla ilgilensin. Tmm annenizi uzmek istemiyorsunuz ama size de yazik. Sinir hastasi olduktan sonra bir kiymeti yok. Anneniz size yardimci olmak icin orda krize sokmak icin degil.
Lütfen uygun bir şekilde söyleyin.
onu kırmayı hayatta istemiyorum ki rabbim o derdi bu defa bana verir ben korkarım.Daha önce söyledim kendi bildiğini yapıyor yine :anneadayı:

takmamaya çalışacaksın maalesef ki ben çok takıyorum artık delireceğim terapi almayı düşünüyorum.Stresle başbaşayım her an.
Ben titiz bir insan değilim ama yetişemiyorum, uzun zamandır evde olduğum için eşim de yayıldı iyice , ben istemesem hiçbir şeye elini sürmüyor.
Her zaman da istemiyorum kendi düşünsün istiyorum.
Evde her yer ekmek kırıntısı oluyor mesela, oğlum 1,5 yaşında ve yemesi sorunlu. Yeter ki yesin diye eline veriyorum bazen gğnde 3 kere makine açıyorum. Sonuçta yemek kırıntılarının üzerine basıp geçemeyiz.
Böyle devam edemem yetişmem mümkün değil yardımcı va ayarlarım ama o zaman da çalışmamın ne anlamı kalacak bilmiyorum. Bakıcı parası temizlikçi parası vs vs
Konuyu ben açsaymışım keşke senden daha dertli çıktım :))

çalışırken iş yapmak zaten zor hele dağıtan çocuk varken çok zor ama bir de devamlı ani misafiri gelen varsa çok çok çok zor... ben de bu konuda çok dertliyim evim sürekli temiz ve düzenli kalmak zorunda.:işsiz:çalışan bayanların evine zırt pırt habersiz gitmeyin kardeşim:sinirli:
misafir kısmına hiç girmedim bile kv sürekli gelir 2- aya biro_O

Ben titiz bir insan değilim ama yetişemiyorum, uzun zamandır evde olduğum için eşim de yayıldı iyice , ben istemesem hiçbir şeye elini sürmüyor.
Her zaman da istemiyorum kendi düşünsün istiyorum.
Evde her yer ekmek kırıntısı oluyor mesela, oğlum 1,5 yaşında ve yemesi sorunlu. Yeter ki yesin diye eline veriyorum bazen gğnde 3 kere makine açıyorum. Sonuçta yemek kırıntılarının üzerine basıp geçemeyiz.
Böyle devam edemem yetişmem mümkün değil yardımcı va ayarlarım ama o zaman da çalışmamın ne anlamı kalacak bilmiyorum. Bakıcı parası temizlikçi parası vs vs
Konuyu ben açsaymışım keşke senden daha dertli çıktım :))
sen kendine stres yapıyor musun ben delireceğim o yüzden açtım.

yemeğinizi yapma demenize rağmen anneniz yapıyormuş, siz yapın ki yapamasın?

bi de annenizle güzelce konuşmayı deneyin, anne hem yorulma hemde ben gelince pratik bir iki bir şey yapıyorum falan mı deseniz. yemek işine girmeden çocuklara baksın, ısıtsın ya da sadece.

hem yorulmamışta olur, onun da sizin de iyiliğinize.
aynen güzel fikirler veriyorsunuz o şekilde yapmayı düşünüyorum bende yemekleri akşamdan yapmak en iyisi.

off hepimiz dertliymişiz valla yaa. eşimde şu temizlik konusunu fazla takıntı yapıyosun bırak yapma diyo. ama ben de yardım edeyim de yapalım demiyo:KK12:
olmuyor ki gelde takma ki takmayanlara hayranım şahsen erkekler yardım etmez güzelim.ama bişeylerin ucundan tuttur.duş sonrası banyosunu temizleme gibi flan.

yemekleri akşamdan yapma fikri iyiymiş umarım işe yarar. çocuklarınızın yaşları kaç?

sen kendine stres yapıyor musun ben delireceğim o yüzden açtım.
Ben toplarken çok sinirleniyorum, aslında eşim evdeyse daha da sinirleniyorum söyleniyorum kendi kendime delirmiş gibi. Aslında normalde öyle düşünmüyorum ama o anlarda sanki bütün hayat pislik toplamaktan ibaret gibi geliyor

Arkadaşlar merhaba; sizinle dertleşmek bana terapi olur inşallah ne gidişatımı ne de kendi hareketlerimi begenmiyorum artık aslında gelir kaynağım olsa bu denli sıkıntılı olmazdım sanırım fakat standart olunca iş başa dert oluyor.
3 cocuk annesi olarak gündüz iş akşam ev yürütmek zor oluyor çalışan kadınlara.Fakat artık ben canavar oldum sanırım.Akşam 5 te evime dönüyorum annnem sarı nokta hastası ikiz kızlarıma annem bakıyor.Yemegi ben yaparım diye onlarca defa söylememe ragmen sağolsun yine annnem yapıyor fakat;bomba patlamış gibi buluyorum mutfagı hergün meyve çöpleri çöpün kenarında,duvarlar salça ketçap çorba taşmış ocak batmış koltuk kırlentleri yerlerde kısacası çöp ev:işsiz::işsiz:daha yemegimi bile yemeden cogu zaman etrafa girişmeye balşlıyorum etesi gün yine aynı,bir sonraki gün daha beter.Annneme kızamıyorum gözleri görmüyor fakat ben pislik içinde yaşamaya nasıl alışacagım ya dertten patlıyacagım....hergün sinirden kendimi yiyorum gündelikçi al diyeceksiniz fakat benim eve tam günlü birini tutmak gerekir ki bütçem bunu hiçbir şekilde kaldırmaz ki kaldırsa cocuklarıma bakıcı tutardım zaten.Umursamamak istiyorum,Dünya altüst olsun ama ben dayanamıyorum artık.Ağzımdan istemsiz kötü şeyler çıkıyor stresten artık:eek:öleceğim sanırım Psikolagamı gitsem ki,Sinirlerimimi aldırsam şarlatan şeytanı gibi bişey oldum:KK34:teşekkürler.
seni çok iyi anlıyorum.
benimde kızıma ailem bakıyor dogdugundan berı yanımızdalar arada evlerıne gıderler yaz donemı falan..
temızlık bendedır, annem kendi çamaşırlarını falan yıkar bazende yemek yapar ama annemin yaptıgı iş benim gözümde iş değil çünkü annem dağınıktır, pek temizliği sevmez...
eve gelirim yemek yapmışsa her yer baharat, ocak ya su vs bırıkıntısı, çamaşır yıkanır ama hep ben toplarım, bir çamaşır asar tum ev çamasır halbukı ben asarım sadece çamasırlıkta durur gıbı gıbı, bende senın gıbı ısten gelır gelmez mutfaga dalıyordum haftada bırde genel ev temızlıgını yapıyordum, bazende arkalarından wc ye gırıp wc yı temızlıyordum ama bu sene kızım krese baslıyacak onlar evlerıne donecek bu sorun ortadan kalkacak..
sabret bıraz kı senınkının hastalıgı da varmıs bırde ıkı cocukla zor yanı....
cocuklar krese baslayınca duzenın oturur..

Ben toplarken çok sinirleniyorum, aslında eşim evdeyse daha da sinirleniyorum söyleniyorum kendi kendime delirmiş gibi. Aslında normalde öyle düşünmüyorum ama o anlarda sanki bütün hayat pislik toplamaktan ibaret gibi geliyor
işte bende öyle sinir kendi kendine söylenme felaket gibi aynı.AYnı sen,n gibi düşünoyrum ben ev gözüme pislik içinde geliyor sürekli.

aynen güzel fikirler veriyorsunuz o şekilde yapmayı düşünüyorum bende yemekleri akşamdan yapmak en iyisi.

evi toplamaktansa yemek yapmayı tercih ederim, ben şahsen akşam eve gelince pratik bir şeyler yapmayı tercih ediyorum ama muhtemelen anneniz size kıyamadığından sizi daha da yoruyor, burada iş size düşüyor yine, anneyi kırmadan mutfaktan uzaklaştırmak. inşallah başarırsınız.

Back
X