Çöp ev

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalideniz densizlik etmiş biraz.Alttan alttan laf sokmuş.Boşverin siz kendinizi bildikten sonra kimin ne dediği önemli değil.
Bir daha laf sokarsa ben bu kadar yetişebiliyorum iki çocukla dersin.Yinede çok soğuk yapma derim.Olmadık yerlere gitmesin olay.
Çalışıyo musun ev hanımı mısın bu arada?

E bir portmantodan iki kişi temizleyecek kadar ne cıkabilir? Herşeyi döküp ayıklayıp atılacak ne buldunuz yani portmantoda, benim sadece ayakkabı var da.
Haksız değil sanki kayınvalide 🤔
Kagitlar ve evraklar da var portmantom biraz geniş :)

Kayınvalideniz densizlik etmiş biraz.Alttan alttan laf sokmuş.Boşverin siz kendinizi bildikten sonra kimin ne dediği önemli değil.
Bir daha laf sokarsa ben bu kadar yetişebiliyorum iki çocukla dersin.Yinede çok soğuk yapma derim.Olmadık yerlere gitmesin olay.
Çalışıyo musun ev hanımı mısın bu arada?
Yorumunuz için teşekkürler part time kendi işimizde çalışıyorum

Yaaani şimdi iyi niyetle söylese ne olur, kötü niyetle söylese ne olur.
Kendince yapmış bir yorum.

şimdii
gelmıs yardım etmek ıstemıs sagolsun
bır buyuk olarak da fıkrını soylemek ıstemıs kızım bu kadar doldurma evı dıye ona da amenna

ama uzatıp yok sunun gelını soyle temız boyle tertıplı muhabbetıne gırdı mı orada sıvamıs ustune tuy dıkmıs oluyor ıste
o kadar da uzun boylu degıl
kendısı gelıp yardım etmek ıstıyor tamam uyarmak da ıstıyor anladık oraya kadar anladık
ondan sonrası artık hadsızlıge gırıyor

bırdahakıne yardım etmek ıstedıgınde aman lutfen sız karısmayın ben yaparım deyıp gerı cevırın , 2 dk dan fazla emegı gecen herkesın cenesı acılıyor hıc geregı yok

evet daha duzenlı olsanız sızın hayatınız daha kolaylasır en fazla bunu soyleyebılır o kadar. ınsanlar hıc bır seyın sınırını bılemıyorlar...
Çok haklısınız emin olun başka birinden örnekler verince bende kayış koptu sinirlendim.

Sen=ben mi be kahve kokusu? 😔😔 ben de keske diyerek okudum.
Okudum senin hikayeni biliyorum canım 😔 benimkileri al vur seninkilere terazi koysan birbirleriyle yarışırlar.. WC konusu aynı asla sıvı sabun bitmez evlerinde hep aynı yerde durur misafir kullanır sadece.. kulozetten bahsetmiyorum bile hiç temiz gördüğümu hatırlamıyorum ,hep kosa kosa Eve gelirim zorla 😒 yemeklerin içinden hep bir kıl tüh çıkar.
böcekli corbami koymadı önümüze bozuk sarma yapraklarinimi yedirmeye kalkmadı küflü eti gözümün önünde birşey olmaz diye bayıla bayıla yediler offf hatırladıkça daraldim 🤷 ...

Kv patavatsızlik yapmış nihayetinde böyle konularda sorulmadan fikir beyan etmemeli.Fakat bende çok eşyadan nefret ediyorum eşim biriktirmeyi sever.Her temizlikte evden torbalarda atacak şey illa bulurum ohh çokta severim.Bana kalsa ev minimalist bir şekilde düzenlenmeli.

Görümcem de bana gelince eltim çok düzenli her gün temizlik yapıyor diye anlatıyor tabi salak değilim alıyorum mesajı 😀 bi gün artık daraldım ben de böyleyim ya çok beğeniyorsan sende biraz feyz al dedim hemen tüydü yanımdan
Kimse aynı olamaz ben iş yapmayı sevmiyorum her dakika iş yapamam bir gün iş yaptıysam 2 gün keyif yaparım beğenmeyen gelmesin

benim de annem böyle. kendisi temizlik hastası
genelde yaptığım işleri pek beğenmez, onun kadar incelemiyorum haliyle. fakat bende çok dağınık biri değilim -kıyafet dolabı dışında- bide fazlalık gördüğüm her şeyi o dakika atarım.
siz de zaten temizlemişsiniz, bundan sonra işinize yaramayacak her şeyi elinize geldiği dakika atın:KK48: daha kolay olur.
kayınvalideye gelince, başta söylediğinde bir şey yokmuş fakat iş kıyasa gelince kıyaslanmaktan bende hiç hoşlanmam. kimi 5 çocukla her yeri düzenler, kimi 2 çocukla yapamaz ya da yapmaz..herkesin bir önceliği vardır. ben tek çocuğum. annem salona bile sokmazdı beni dağılmasın diye. çok mu iyi bir şey sanki.

benim de annem böyle. kendisi temizlik hastası
genelde yaptığım işleri pek beğenmez, onun kadar incelemiyorum haliyle. fakat bende çok dağınık biri değilim -kıyafet dolabı dışında- bide fazlalık gördüğüm her şeyi o dakika atarım.
siz de zaten temizlemişsiniz, bundan sonra işinize yaramayacak her şeyi elinize geldiği dakika atın:KK48: daha kolay olur.
kayınvalideye gelince, başta söylediğinde bir şey yokmuş fakat iş kıyasa gelince kıyaslanmaktan bende hiç hoşlanmam. kimi 5 çocukla her yeri düzenler, kimi 2 çocukla yapamaz ya da yapmaz..herkesin bir önceliği vardır. ben tek çocuğum. annem salona bile sokmazdı beni dağılmasın diye. çok mu iyi bir şey sanki.
Bende öyle büyüdüm annem sürekli ya mutfak ya salon hep temizlik peşinde oldu bizle paylaştığı birşeyler olmadi yada kısıtli kalbimde yara o yüzden çocuklarima daha çok düşüyorum

Okudum senin hikayeni biliyorum canım 😔 benimkileri al vur seninkilere terazi koysan birbirleriyle yarışırlar.. WC konusu aynı asla sıvı sabun bitmez evlerinde hep aynı yerde durur misafir kullanır sadece.. kulozetten bahsetmiyorum bile hiç temiz gördüğümu hatırlamıyorum ,hep kosa kosa Eve gelirim zorla 😒 yemeklerin içinden hep bir kıl tüh çıkar.
böcekli corbami koymadı önümüze bozuk sarma yapraklarinimi yedirmeye kalkmadı küflü eti gözümün önünde birşey olmaz diye bayıla bayıla yediler offf hatırladıkça daraldim 🤷 ...
Küflü et mii :oha:

Eşin ne diyor bu durumlarına? Temiz biriyse çok utaniyordur.

Cocuklu ev derli toplu gozukebilir ama o gorunen yuzdur gorunmeyen yerleri bk goturuyodur kesin. 😂 o gein cocuklariyla ilgilenmiyosa demekki temizlik yapmaya vakit olur. Yok meyve puresiydi mayalanmis yogurduydu vakit kalmiyor. Onlarin bebesi hazir meyve suyu iciyodur kesin. Elindede kuru ekmek kemirsin dursun.

Küflü et mii :oha:

Eşin ne diyor bu durumlarına? Temiz biriyse çok utaniyordur.
Evet bayramdan kalan eti kavurmus Rahmetli babaanne ,hastalandı yiyemedi almış gelmiş evine , araları yeşil yeşil kuftu bu yenmez dedim. ben onu sudan geçiririm dedi afiyetle yediler eşimi tebbihledim yemedik biz...🤷 Eşim onların aksine cok temizdir .utanıyor uyarıyor ama çok rahat bir ailesi var, umurlari değil .
daha burada yazmayacağım o kadar igrencliklerini gördüm ki anlatamam 😒

Evet bayramdan kalan eti kavurmus Rahmetli babaanne ,hastalandı yiyemedi almış gelmiş evine , araları yeşil yeşil kuftu bu yenmez dedim. ben onu sudan geçiririm dedi afiyetle yediler eşimi tebbihledim yemedik biz...🤷 Eşim onların aksine cok temizdir .utanıyor uyarıyor ama çok rahat bir ailesi var, umurlari değil .
Eltim olsaydi sen kesin benim eltimsindir derdim. Bunlar nasil insan nasil aile bilmiyorum. Bir de kendilerini kusursuz goruyorlardir.

2 çocuklu evin her her daim düzenli derli toplu olması zaten olmaması gereken bence. Ev çok büyük oyun için özel alanları ve temizlik yemek vs içinde özel görevli birisi yoksa bana çok mantıklı gelmiyor. Hatta genelde çocuklar kısıtlanıyor yok oraya elleme burayı bozma vs vs diye. Önceden hemen herkes böyleydi Allahtan son yıllarda azalıyorlar. Muhtemelen kendisi çocuklara temel bakımlarını verip güvenli alan sağlayıp çok da duygusal açıdan verimli zamn geçirmeden evin temizliğini düzenini düşünen jenerasyondandır diye düşünüyorum. Öyle demesi hoş olmamış bence ama bunun üzerine büyük tepki verip görüşmemek arayı soğutmak falan gereksiz. Yeri gelince şaka ile karışık bir cevap verirsiniz olur biter. Hatta bence ona bile gerek yok valla ben olsam hiç takılmam.

Rahat ve umursamazlığı üstesinde rahatsızlık var evi dağınık olur yemeği güzel yapmaz vb ama kişisel temizlik, tuvalet temizliği ve yemek konuları hastalık derecesi normal değil bence, eşiniz bir psikolog yardımı alsın tedavi olsunlar,iyi idare ediyorsunuz bende kırma taraftarı değilim ama bu sandıklarıniz normal değil

Bendede var bitane çok temiz ve titizdir kendisi.bugune kadar kimsenin temizliğini beğendiğini görmedim 😄 Üstelik biz beraber yaşıyoruz benimde iki çocuğum var İstiyorki durmadan çocukların arkasından elimde bı bez dolanayim ama nerdeee çok bekler hiç tarzım değildir de yapmam da. Onada söylerim ben yapmıyorum sen canın istiyosa yap diye alıştı artık😂 napim tabiatim böyle. Canım istemiyor yani zorla mı. Başlarda söylenirdi falan ama baktı umrumda değil artık bişey de demiyo 😄 bazen eşim bile diyo sen yapma bosver annem yapar eski toprak diye de kıyamıyorum yardım ediyorum tabiki 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X