Çöp Karıştıran Kv

Konuyu okurken eşimin annesi geldi gözümün önüne oda eşimin kullandığı çöpü karıştırırmış(eşim dedesiyle yaşıyordu). Kullanılmış işi bitmiş misvağı falan alırmış bir lira birşeydi var böyleleri malesef...

Şu yaptıgından rahatsız olmam için bilenmeme gerek var mı? Oğlunun degil, oğlu ve gelinin evi. Çöp karıştırmak da bana göre cok çirkin bi davranış. Üstüne gitmedik yaptıgı şeyi hemen bırakmasını istedik m ona ragmen diretti, tezgaha kadar cıkardı kıvırcıgı.

İhtiyacı olmadan çöpü karıştıran biri pekte normal olmasa gerek
Her konuda cin gibi olan okb li insanlar biliyorum
Bu kadın iyi değil
Sizinde zorlandığınızı tahmin edebiliyorum lakin böyle şöyleden çok ne yapabiliriz daha doğru olacaktır kanımca

Çöp bu içine hertürlü pislik giriyor muhtaç değilken hem de başkasına ait olan çöpü kurcalayıp içinden bir şeyler almak cidden cok degişik bir davranış

Yok bence psikolojik olarak normal degil ama akıl deyince işin içine fesatlık, cinlik giriyor ya ben de o açıdan dedim. Ysni aslında aynı şeyi söylemişiz

Kv.nin hareketi hoş değil ama size zararı olan bir durum değil. Aklı dengesi yerinde değil diyecek kadar kotulenecek bir durum değil. Yaşlılık işte herkeste farklı işliyor. Zor Hayat şartlarından gelmiştir.

Koskoca marulu çöpe attiysaniz şaşıp kalmıştır. Ya bozmayın ya da almayın.

Her şeyi bozup bozup çöpe atanlara bende sinir oluyorum.

Sizden once oglu geliyor diye oglunun evi dedim evet guzel bir davranis degil ama ben art niyet aramadim ve sizden yasca buyuk bi insana ‘hemen birak’ mi dediniz yani aynisini biri anneme yanimda dese ben bozulurum acikcasi hos olmamis

Çöp bu içine hertürlü pislik giriyor muhtaç değilken hem de başkasına ait olan çöpü kurcalayıp içinden bir şeyler almak cidden cok degişik bir davranış
İnsan diyemiyor gerçekten şunu düşünse ben bunu yaparsam ne düşünür diye zaten elini uzatmaz ama onlar için normal kurcalamak bende ilk duyduğumda şok oldum işin kötü tarafı kaynanam temizdir yani titiz diyemem ama belli nasıl o çöpe el sokuyor hala anlamadım...

Sadece çöp mevzusu degil faturalarımız,fırın açöamız. Ya kedinin aşı ğarasoma kadar soruyor. Bu kadar mudahale etmesi de çok rahatsız ediyor. Eşim de sanki çekinir gibi işi rahat etsin diye düşük uyduruk aşı fiyatı falan söylüyor. Mesela bana dondurma getirdi eşim ve o rahatsız olmasın diye "bir tl zaten" diyor. Bunlar cok rahatsız edici bence.

Sizden once oglu geliyor diye oglunun evi dedim evet guzel bir davranis degil ama ben art niyet aramadim ve sizden yasca buyuk bi insana ‘hemen birak’ mi dediniz yani aynisini biri anneme yanimda dese ben bozulurum acikcasi hos olmamis
Çünkü insanlıkla söyleyince takmadığını defalarca tecrube ettim. O yüzden içim rahat. Konu zaten çöp degil, aldıgım dona kadar para hesabı yapacak utanmasa.

Ama burada da bir pişkinlik ve bir aptal yerine konulma durumu var. Düşünsene çöpü kurcalıyor ve sonra çöp oldugunu bilmiyordum gibi aklımızı küçümseyecek bir yalan söylüyor
:))) Orası da ayrı bi dert. İnsanı en deli eden şey di mi aklının hafife alınması.
Benim kv de şey yapıyordu, görümcemle aramız biraz limoni idi kırılmıştım ona. Koşa koşa bana gelmişti gönlümü almaya. Görümcem aradı o arada ben de olduğundan habersiz. Nerdesin dedi annesine x yerdeyim dedi. Niye hiç ses yok dedi. Bla bla birşeyler geveledi kapattı. Hayırdır ? dedim.
Siyaset yapıyom dedi.
Daha bi çok kez "siyaset yapıyom" ayağına yalanını yakalamıştım. Ama o siyaset yapıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…