- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Çok şükür zaman alsa da dediginiz gibi oldu :)Ay Allahım ne tuhaf insanlar var ya...
Eşinizin size hak verdiğini anladım, en büyük şans bu olsa gerek.
Kesinlikle stres. Çok geç olmuştu. Bir de yarın eltime geçecek ve eltime de yakınız bir daha yol için uğraşmasın diye.Belli ki her gelişi sizin için stres. Eşiniz neden ısrarcı oldu?
Bunlar da hayatın bir parçası malesefHayat şunlarla geçiyor...ne yazık...
Konuyu okurken eşimin annesi geldi gözümün önüne oda eşimin kullandığı çöpü karıştırırmışMerhaba hanımlar
Aylık rutin kv konuma hoşgeldiniz
Ne zaman kv ile bir araya gelsek beni deli edecek şeyler yaparak canımı sıkıyor.
Bi de eşim ısrar etti şuan bizde kalıyor.
Kv eve gelir gelmez sagı solu kurcalama peşine düştü. Mutfağa giriyor, poşetlerime bakıyor vs. En son baktım çöpü kurcalıyor. Eşim de ben de mudahale ettik. Attığımız kıvırcıgı cıkarmaya çalışıyor. Geri bıraktırdım ve kızdım. İstersen derinlere de bak ne var ne yok dedim. Bi de utanmadan yalan söylüyor. Ki en sinir olduğum nokta yalancı olması. Bu ilk degil. Neymiş çöp oldugunu anlamamış. Poşet çöp kutusunda ve hem ben hem eşim çöp diye uyardık. Ben de "nasıl anlamadın kaç kez söyledik " dedim. Hiç utanmıyor bile. Şuan salonda yatıyor. Hem temiz biri degil hem böyle her şeyi kurcalıyor. O yüzden içim hiç rahat degil. Sürekli faturalarımızı soruyor. Fırın açıyorum ben, kızartma yerine hep fırın açılır evde. Hesap sorar gibi bunun lafını yaptı. Ben tersleyince de her zamanki gibi kıvırdı.
Kedim var sürekli ona laf yapıyor. Aşagı yürüyüşe indik. Eşimle aşağıda kedilerle ilgileniyoruz "evde var ya yeter,kedilerle kafayı bozarsın " tarzı ciddi ciddi sanki kafayı yemişim gibi davranıyor. Tepki verince yine geri vites. Eltim evde degil, sanki baskın yapmak ister gibi, yürüyüş esnasında onun evinin sokağına girmek istiyor. Üsteledigim zaman da belki görürüz diyor. İnanmıyor musun evde degilim dedi kadın diyorum yine kıvırıyor. Şuan stresten uzak durmam lazım, bebegimde sorunlar var ve en ufak stres ve yorgunluktan uzak durmam gerekirken kv nin saçmalıklarını kafama takmış uzanıyorum
Şu yaptıgından rahatsız olmam için bilenmeme gerek var mı? Oğlunun degil, oğlu ve gelinin evi. Çöp karıştırmak da bana göre cok çirkin bi davranış. Üstüne gitmedik yaptıgı şeyi hemen bırakmasını istedik m ona ragmen diretti, tezgaha kadar cıkardı kıvırcıgı.Belki ustune cok gittiginiz icin oyle yapmistir tamam onun evi degil ama oglunun evi sizin iyiliginizi dusunuyor hersey ates pahasi belki yenilir tarafi var diye atmak istememistir yani baska turlu copu karistirmasinin ne gibi bi anlami olabilirki ayri eve cikan sevgililer degilsiniz ki copunuzde prezervatif arasin
Bence kvnize biraz bilenmissiniz ne yapsa gozunuze batiyor gibi suan..
İhtiyacı olmadan çöpü karıştıran biri pekte normal olmasa gerekBen içimi dokuyorum sadece. Akli dengesi yerinde degil demedim ailesinde bu yönden problemli kişiler var belki bir yönden çekmiştir dedim. Orası işin çok da ciddi olmayan boyutu. Bu kadın her türlü fesatlıkta cin gibidir.
Bunlar da hayatın bir parçası malesef
Çöp bu içine hertürlü pislik giriyor muhtaç değilken hem de başkasına ait olan çöpü kurcalayıp içinden bir şeyler almak cidden cok degişik bir davranışKonuyu okurken eşimin annesi geldi gözümün önüne oda eşimin kullandığı çöpü karıştırırmış(eşim dedesiyle yaşıyordu). Kullanılmış işi bitmiş misvağı falan alırmış bir lira birşeydi var böyleleri malesef...
E iyi o zaman. Ben de baya uzun kalacak sandım.Kesinlikle stres. Çok geç olmuştu. Bir de yarın eltime geçecek ve eltime de yakınız bir daha yol için uğraşmasın diye.
Yok bence psikolojik olarak normal degil ama akıl deyince işin içine fesatlık, cinlik giriyor ya ben de o açıdan dedim. Ysni aslında aynı şeyi söylemişizİhtiyacı olmadan çöpü karıştıran biri pekte normal olmasa gerek
Her konuda cin gibi olan okb li insanlar biliyorum
Bu kadın iyi değil
Sizinde zorlandığınızı tahmin edebiliyorum lakin böyle şöyleden çok ne yapabiliriz daha doğru olacaktır kanımca
Aslında sabredilir tabiki ama aptal yerine konmak biras can sıkıcı :)E iyi o zaman. Ben de baya uzun kalacak sandım.
Biraz idare edilebilir o halde. Sabırlar diliyorum :)
Sizden once oglu geliyor diye oglunun evi dedim evet guzel bir davranis degil ama ben art niyet aramadim ve sizden yasca buyuk bi insana ‘hemen birak’ mi dediniz yani aynisini biri anneme yanimda dese ben bozulurum acikcasi hos olmamisŞu yaptıgından rahatsız olmam için bilenmeme gerek var mı? Oğlunun degil, oğlu ve gelinin evi. Çöp karıştırmak da bana göre cok çirkin bi davranış. Üstüne gitmedik yaptıgı şeyi hemen bırakmasını istedik m ona ragmen diretti, tezgaha kadar cıkardı kıvırcıgı.
İnsan diyemiyor gerçekten şunu düşünse ben bunu yaparsam ne düşünür diye zaten elini uzatmaz ama onlar için normal kurcalamak bende ilk duyduğumda şok oldum işin kötü tarafı kaynanam temizdir yani titiz diyemem ama belli nasıl o çöpe el sokuyor hala anlamadım...Çöp bu içine hertürlü pislik giriyor muhtaç değilken hem de başkasına ait olan çöpü kurcalayıp içinden bir şeyler almak cidden cok degişik bir davranış
Sadece çöp mevzusu degil faturalarımız,fırın açöamız. Ya kedinin aşı ğarasoma kadar soruyor. Bu kadar mudahale etmesi de çok rahatsız ediyor. Eşim de sanki çekinir gibi işi rahat etsin diye düşük uyduruk aşı fiyatı falan söylüyor. Mesela bana dondurma getirdi eşim ve o rahatsız olmasın diye "bir tl zaten" diyor. Bunlar cok rahatsız edici bence.Benim de karşı komşum attığım çöpü kurcalıyor.kavanoz yoğurt kutusu gibi şeyleri bana ver demişti kapısına koyuyorum zaten.Hala ne buluyor bilmiyorum ama her çöpü kapıya koyduğumda bir yırtık oluyor posette.60lı yaşlarda bir kadın o da.Hasta olduğunu düşünüyoruz.Sizin ki de öyle bence.
Ciddiye aldıkça dahada çok azıtıyorlar kaile almayınEşim bilir ama susardı bu kez o bile dayanamadı
Çünkü insanlıkla söyleyince takmadığını defalarca tecrube ettim. O yüzden içim rahat. Konu zaten çöp degil, aldıgım dona kadar para hesabı yapacak utanmasa.Sizden once oglu geliyor diye oglunun evi dedim evet guzel bir davranis degil ama ben art niyet aramadim ve sizden yasca buyuk bi insana ‘hemen birak’ mi dediniz yani aynisini biri anneme yanimda dese ben bozulurum acikcasi hos olmamis
:))) Orası da ayrı bi dert. İnsanı en deli eden şey di mi aklının hafife alınması.Ama burada da bir pişkinlik ve bir aptal yerine konulma durumu var. Düşünsene çöpü kurcalıyor ve sonra çöp oldugunu bilmiyordum gibi aklımızı küçümseyecek bir yalan söylüyor
Bazen de dalgaya vuruyoruzCiddiye aldıkça dahada çok azıtıyorlar kaile almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?