çöp kovasına wc ..

bi defasında bizim yurtta wc;'nin çöp kabına büyük abdestini yapan olmuştu düşünün rezaleti
hahahahhahahahahahhahahaha
hahahahahahahahahaha
hahahahaha ay varya hiiiiiç gülmediğim akdar güldüm çok trajıkomık bir durum vallah birşey diyemiyorum anca gülüyorumm

Ay ben nasıl görmedim ayol bu konuyu
Tuvaletteki çöp kovasına çiş etmek titizlikse istemez böyle titizliği geri gitsin.
Midem kalktı gece gece.
Nasıl iş bu ?
Bence çöp kovasından mikrop kapabilir asıl
Tuvalet kağıtları var ordan.
Mikrop sıçrayabilir münasıp yerlerine.

Madem o kadar titiz hiç girmeyecek arkadaş helaya.
Tutacak çişini.
Yada poşete yapıp ağzını sıkıca bağlayıp öyle atacak çöpe.

Adam gibi tuvalet kağıdını ser öyle yap demi.
Ayıp valla...

arkadaşım anlattı kütüphanedeki tuvalete sifona biri büyük tuvaletini yapmış. sifonun üstü kırıktı yani orayı nasıl isabetledin oralara nasıl çıkıp yaptın hayvan oğlu hayvan.
bazı insanlar ahırdan geldiği için yaparlar. bence o arkadaşın kesin öyle yapmıştır bence okkalı bir mesaj at, "madem bu kadar titizsin çöp kovasında işin ne? titizlik buysa ben almayayım bir daha evime gelmeni istemiyorum" der yollardım. eğer öyle bir şey yoksa neden fln der anlamaz ama eğer suçluysa cevap vermez. bence ki suçlu yani.
böyle ahırdan gelmiş insanları allaha havale ediyorum.

bir bayanın çop kutusuna işemesi

ciddi bır yetenek olsa gerek .bır erkegı anlarımda

bır bayan hangı pozısyonda işer anlayamadım ılgınc :44:

ayy ne ıgrenc terbıyesız ınsanlar var yaaa

ne hakkı var kı sizin evınıze zarar vermeye ,bıde kız olacak .

kızların wc temızlıgı daha dıkkatlı olması gerekırken ..

Son düzenleme:
off sabah sabah midem bulandı ya millet nerelere yapıyormuş.
nasıl isabet ettiriyonuz yuh artık çöpmüş klozet kapagıymış öfff öff

Son düzenleme:
ilginç.Peçeteler emer diye düşünmüştür ancak kovanın delik olduğunu gözden kaçırmıştır.

Tüm evi neden temizlediniz onu anlamadım.Banyoda olmuş olay.Banyo terlikleri ayrı olur sonuçta.

Allah daha büyük dert vermesin.Ben ne kadar geniş,ne kadar anlayışlı olmuşum yaw:)İnanın hiç sinirlenmedim:)

Son düzenleme:
koklamaya calissaydin emin olmak icin. Aman Allahim, bu gercekse gercekden cok tuaf!!!

ama eminim arkadasin wc(bril) oturdugu yeri tuvalet kagidini islatarak temizlemis, ve kurutmus olmali ve daha sonra oturmusdur.

Bende bazen disarda icime sinmezse islatirim kagidi, hafif ama, daha sonra kurutur oyle otururum

çok komiksin gerçekten mahfettin beniiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…