çöp kovasına wc ..

Yani buna inanmak cok zor geliyor bana, inanmak istemiyorum böyle bir pislikliye gercekten igrendim :18: :))

Sey sormak istiyorum,
cöp kovasina isedigine eminim diyorsunuz ya,
yani su felan olamazmi, belki teharet aldi dicem,
ama icine cishini yaptiysa, ozaman cok kokar, agir bir koku olusur, öyle bir koku aldinizmi cöp kovasindan ???
OKadar igrenc biseyki bu offffff :S

taharet almasında sıkıntı yok çöp kovasının içindeki sıvı anlamsız. yani mümkün değilk orda sıvı olması. kovaa maşrapa faşllan yok wc de. artı sıvı ile idrarı ayırt edebilirim :)

Bu temizlik değil ya, sen kendi temizliğini düşünürken başka bir insanı senin pisliğinle uğraşmak zorunda bıraktırıyorsun? yere işemeler, tüneyip mıçmalar falan, nasıl bir temizlik anlayışıdır bu aklım almıyor yani? Zaten temizim temizim diye geçinen bir çok insanda icraat olmadığını fark ettim, her şey lafta genelde.

Benim için klozetmiş, alaturkaymış farketmez.. İkisine de her yerde giremem, alaturka olması değil temiz olmaları önemli, eğer klozet temiz görünüyorsa peçetemi sererim tamamdır yani. Ama zaten görünüş olarak kötü görünüyorsa ona 50 kat peçete sereyim benim için değişmez sonuç.

Alaturka da aynı, hatta benim kıl olduğum alaturka tuvaletin ortamı aslında, bir çok yerde tuvalet taşı sap sarı, etraf göl gibi su'da yüzen her türlü pislik oluyor, maşrapa kir bağlamış, terlikler leş gibi.. Temizlik klozet kullanmamakta değil yani..

Son düzenleme:
daha neler duycaz ya,ıyy, iğrenç insan...

Belli ki takıntısı var.psikolojik bir rahatsızlık yani.iyi arkadaşınsa bir dahaki sefere kovayı orda bırakma.değilse bir daha gòrüsme olsun bitsin.

Son düzenleme:
Bence çöp kovasıyla birlikte arkadaşınızı da hayatınızdan çıkarın.

Böyle temizlik takıntısı mı olur ya kendisi mikrop belli ki..

madem boyle bir sey yapmis o zaman yok etseydi delilleri yikasaydi paklasaydi copu sizde anlamazdiniz bu ne ya? titizlik degil bence bu resmen psikoljik dengesizlik

Arkadaşlar bende size yaşaığım bir şeyi anlatayım.Bir piknik alanındaydık.Ücretli wc koymuşlar.Benden hemen önce 2 bayan girdi.Biri ıyy tuvaletin pisliğine bak nasıl yapıcam yapamam diyerek tuvalete girdi.Biri dışarıda onu bekliyor.Diğer tuvaletede ben girdim.Ben oturana kadar o çıktı ve bekleyen kıza dediği şey şu:''Naptın'' diye sordu kız..Verdiği cevap ''Ay oturamazdım valla..Yere yaptım..'' Diğeri de ''iyi yapmışsın.Çok pis zaten kokuyor..'' Ben o anda acele ettim yetişebileyim diye ama ben çıkana kadar gitmişlerdi.Kesin 2 3 cümle söyleyip ağzının payını verecektim terbiyesize..Çıktım ücreti öderken adama dedim böyle böyle oldu.Bi şey değil başka girenler üstüne basacaklar.Hem pislik hem günah..Yazık adam aldı hortumu yıkadı..

Belediye ne güzel yer yapmış.Bizim insanımıza çok fazla..Benim kadar titiz olmasın.Bizde ahırda yaşamıyoruz.Koyarsın tuvalete peçeteyi.Oturursun üstüne.Bir de diğer arkadaşların dediği gibi alışveriş merkezinde tuvalete ayakkabılarıyla tüneyenler var..

madem boyle bir sey yapmis o zaman yok etseydi delilleri yikasaydi paklasaydi copu sizde anlamazdiniz bu ne ya? titizlik degil bence bu resmen psikoljik dengesizlik

Bence o çöp kovasının kırık olmasını hesaba katmamış:))Allah bu.Yaptığını gösterecek ya..

Bende titizim bu konuda ama ben wc temizliğinden emin olmadığım bir yerse ya girmem ya da yanımda ıslak mendil mutlaka vardır onunla silerim.
Oda olmadı tuvalet kağıdını elime biraz çok alır üstüne sıvı sabun sıkar onunla siler ardından duru ve kuru şekilde tekrar iki kere silerim.
Hadi o da olmadı en son oturacağım kısımları ruvalet kağıdı-peçete gibi şeyle örterim.
Bu ne terbiyesizlik.

Ve o nasıl bir titizlik, temizlik anlayışıymış acaba?
Kendi k...çı temiz olsun ama başkasının evinin içine ediyim.
Tövbe estağfirullah
Bence onun ki pislikten daha da pis psikolojik bir sorun.
Eğer kesin eminsem bu konudan ben hiç eveleyip gevelemezdim;
-"Manyak mısın sen? Aklından sorunun varsa bir psikoloğa git, yok hayır tuvalet kullanmayı bilmiyorum diyorsan da git bir yerden temizlik ahlakını öğren ve kesinlike bir daha evime gelme!" derdim.

Ne münasebet ya!

Ne insanlar var ALLAH'ım!

En güzeli o arkadaşın geldiği zaman tuvaletin kapısını kilitle tuvalet tıkalı tadilat var de.bi dahaki gelişinde çöp kutusunu kaldır.zaten azıcık aklı varsa bi daha senin evinde tuvalete girmez herhalde:)

ikinizde ne güzeldemişsiniz ama öyleolmuoyr işte. yektan söylemek bana yakışmazdı söylemedimde.ama tepkimi koydum odaanladı zaten. bu yeterli gelirsede buyursun gelsin bir daha yapamaz aynı şeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…