Çöp

zizizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
216
20
0
İstanbul
Yan komsumuz onu defalaca uyarmama ragmen coplerini kendi kapisinin önune koymak yerine bizim tarafa koyuyor ve o copler aksama kadar dagilip camin altina kadar geliyor..

Cocuk bezleri igrenc bi koku oluyor resmen

Yaz sicagida malum camlar acik

Artik coplerine tekme atip kapisinin onune atiyorum ama yok anlamiyor

Kocasina bile soyledim

Son care artik ne yapmaliyiz biktim

Sizde kendi çöpünüzü onun kapısına koysanız acaba anlar mı ?

Çok tatsız bi durum gerçekten

zabıtaya haber verin durumu. şikayet edin yani. ne yaparsanız yapın ne derseniz deyin anlamaz çünkü o tür insanlar...

zabıtaya haber verin durumu. şikayet edin yani. ne yaparsanız yapın ne derseniz deyin anlamaz çünkü o tür insanlar...

Kavga gurultu cikmasindan cekiniyorum mubarek gunler ses etmim diyorum ama zabita kesin cozum gibi

Sizde kendi çöpünüzü onun kapısına koysanız acaba anlar mı ?

Çok tatsız bi durum gerçekten

Guzel fikir ama yeni kiraci bunu yapan binadakiler eski komsularimiz

Onlarada soyledim
Anlamiyorlar dedi

Evet cok kotu bi durum

Bzm burdada yapan var kv kendi çöpünü onun kapısna koydu:))

Bzm burdada yapan var kv kendi çöpünü onun kapısna koydu:))

Evet binadaki diger komsular eski komsularimi
Onlara ayip olur diye yapamamki

Bu kiraci geldi geleli boyle

Bi defasinda ayni olayi yine yapti cocuk bezi sokagin ortasinda bide araba ezmis igrennccc gittim soyledim

Butun sokagi yikamis resmen

2 gun sonra hoooop yine copler bizim tarafta

Midm bulandı ya:)
Eşiyle knus.

Çöpü alıyorsun (gerekirse eldiven kullan) komşunun kapısını çalıyorsun. O açar açmaz çöpü evine döküp arkanı dönüp gidiyorsun.

Çöpü alıyorsun (gerekirse eldiven kullan) komşunun kapısını çalıyorsun. O açar açmaz çöpü evine döküp arkanı dönüp gidiyorsun.

Yok artık abartmışsınız sizde bayanlar saç başa girer sonra allah muhafaza başka bir çözüm yolu bulmalı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne garip insanlar var. .

Pişirip yicekmi çöpü bekletiyor..

Gidip çöpe atsın bi zahmet olacak ama..

Kavga gurultu cikmasindan cekiniyorum mubarek gunler ses etmim diyorum ama zabita kesin cozum gibi

böyle olmasından daha iyi olur emin olun. laftan anlamayan insanlarla muhatap olmaktansa zabıta en güzeli kavga falan da çıkmaz çıkarsa da siz hiç oralı olmayın yine şikayet edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…