arkadaşlar merhaba aslında daha önce üye idim fakat bazı nedenlerden iptal etmek zorunda kaldım
ama şimdi sizin yorumlarınıza ihtiyacım var onun için yeniden üye oldum
şimdi ben 23 yaşındayım miyon tipliyim bizim bi komşumuz sürekli bana birilerini buluyo
işte şöyle iyi ailesi böyle
ya istemediğimi söylüyorum ama anlamıyo
artık çok sıkıldım bu durumdan
ya kendi kızıda var ona bulsun bulacaksa
az kaldı patlamama
ne yapmalıyım ben
not.. annem alttan al diyo çünkü hem senin büyüğün hemde çok dedikoducu seni herkes anlatır diyo
tweety söyle banada bulsun canımmm
arkadaşlar merhaba aslında daha önce üye idim fakat bazı nedenlerden iptal etmek zorunda kaldım
şimdi ben 23 yaşındayım miyon tipliyim bizim bi komşumuz sürekli bana birilerini buluyo
az kaldı patlamama
ne yapmalıyım ben
not.. annem alttan al diyo çünkü hem senin büyüğün hemde çok dedikoducu seni herkes anlatır diyo
kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş
demekki bulduklarının hiçbiri ilaç niteliğinde değil ki
kendi kızına değilde sana öneriyor
gıcık bir durum
söylesene sende kuzum
neden kendi kızı için düşünmüyormuş
Sinir olurum böyle herşeye maydanoz tiplere.
Benim bir sevgilim olmadığını nerden biliyorsun de kapak olsun
güldürdün canım beni
ama artık çok sıkıldım ya hata birisine beni anlatmış
fotosu var mı demişler
ya sabır
onu görünce arkana bile bakmadan kaç hayatım
az kaldı patlamama
ne yapmalıyım ben
ay nefret ederim böyle tiplerden. bende nişanlanmadan önce vardı böyle komşumuz kendi evinde 2 bekar kızı vardı kadın bana kafayı takmıştı illa evlendirecek beni.x teyze benim sevgilim var 5 yıl oldu bu sene sözlencem bulma kimseyi istemiyorum diyodum. aman 5 senedir istemeye gelmeyen çocuktan hayır gelmez diyodu. en son bi kadınla geldi eve. kadın bana nasıl gidiyo hayatın kızım dedi. çok iyi teyzecim okul falan bitti işimde var allaha şükür. en son evlenmek kaldı dedim. evet kızım (kadının surat ifadesi aynen şu ) benden gelen cevap e onuda bu sene 5 senelik sevgilimle düşünüyorum aartık kadının surat oh iyi olmuştu iyi yapmıştım çöpçatan teyzeye ve gelen misafire.
Dedikoducu insan her türlü anlatır.Ne yani şimdi dedikodu yapmasın diye her getirdiğiyle tanışacak mısın.Yapcaın çok basit,istemiyorum evlilik düşünmüyorum konu bitti.Tanışmayacaksın.arkadaşlar merhaba aslında daha önce üye idim fakat bazı nedenlerden iptal etmek zorunda kaldım
az kaldı patlamama
ne yapmalıyım ben
Sizde onun kızına mahalledeki tuhaf tipleri ayarlamaya çalışın. Tuhaf muhaf ama özünde iyi insan falan. Hatta birazda ısrarcı olun. Ondan sonra gelsin bakalım.
ah ah onun kızının varmış
ya ben hayatta yapamam
çünkü olurda sanane derse
diye düşünürüm
ama yok bu bi acayip aslında ne yaparsam artık bana takmaz
çünkü en sonunda bende saydırıcam
Dedikoducu insan her türlü anlatır.Ne yani şimdi dedikodu yapmasın diye her getirdiğiyle tanışacak mısın.Yapcaın çok basit,istemiyorum evlilik düşünmüyorum konu bitti.Tanışmayacaksın.
Sana ne derse ona ne? Ana kız fazla sessiz kalmışsınız anlaşılan.
Bak tatlım,kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz.Yüz buluyordur sizden.Ne kadar istemiyorum desen de bunu yumuşak söylüyorsundur.Bırak kısmet bulmayı,dedikoducu insandan uzak dur.Annen de sende tavırlı mesafeli olun.ya inanın bende sizin dediğinizi yapıyorum
stemiyoru evlenmek daha erken falan diyorum
ayrıca bulduğu kişilerlede hiç bişekilde ilgilenmiyorum tanışmıyorum
ama yüzsüz ya
bi de ben iyiler diye söylüyorum diyo
git kendi kızını ver o zaman
dedikoducu aynı zamanda ikiyüzlü
söyler söyler sonra ben söylemedim ki der
Bak tatlım,kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz.Yüz buluyordur sizden.Ne kadar istemiyorum desen de bunu yumuşak söylüyorsundur.Bırak kısmet bulmayı,dedikoducu insandan uzak dur.Annen de sende tavırlı mesafeli olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?