- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
çokgüzel yapmışsın sen ama benim sevgilim olmadığını biliyo
istemiyorum diyorum tamam diyo aradan zaman geçince tekrar başlıyo
sende onun kızına bul ozaman. bakalım nasıl oluyomuş. ayy çok sinir oldum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokgüzel yapmışsın sen ama benim sevgilim olmadığını biliyo
istemiyorum diyorum tamam diyo aradan zaman geçince tekrar başlıyo
arkadaşlar merhaba aslında daha önce üye idim fakat bazı nedenlerden iptal etmek zorunda kaldım
ama şimdi sizin yorumlarınıza ihtiyacım var onun için yeniden üye oldum
şimdi ben 23 yaşındayım miyon tipliyim bizim bi komşumuz sürekli bana birilerini buluyo
işte şöyle iyi ailesi böyle
ya istemediğimi söylüyorum ama anlamıyo
artık çok sıkıldım bu durumdan
ya kendi kızıda var ona bulsun bulacaksa
az kaldı patlamama
ne yapmalıyım ben
not.. annem alttan al diyo çünkü hem senin büyüğün hemde çok dedikoducu seni herkes anlatır diyo
sende onun kızına bul ozaman. bakalım nasıl oluyomuş. ayy çok sinir oldum.![]()
kız sevgilisinden ayrılırsa ben ona harika birini bulucam
Senin yerinde olsaydım beni bırak kendi kızına bulbenim niyetim yok de çık işin içinden eğer yok söyleyemem dersen annende bu durumun farkında annen gitsin konuşsun anlatsın rahatsız olduğunu o zaman hayatta ağzını açamaz annende ses etmediği için kadın yüz buluyor
:26:
ayrılmadan bul öylesini seviyor o tipler![]()
annem istemiyo evlenmez dedi kaç kere hemde benim yanımda ben de öyle
anlamıyo
şimdi bekliyorum yeni aynı konuyu açarsa önce kendi kızına bul,hem de kızının sevgilisini istemiyor ona al diyecgim
Pes annen dediği halde bu konuşmaları devam ediyorsa çok ayıp ama milletin işi gücü yok bunlarla uğraşıyor ya da şey de diyebilirsin sen beni bırak aç azıcık haber oku dünyada neler oluyor takip et başka derdin mi yok derim şakayla karışık dokunur ona o![]()
Her genc kizin basina gelebilir canim takma
arkadaşlar merhaba aslında daha önce üye idim fakat bazı nedenlerden iptal etmek zorunda kaldım
ama şimdi sizin yorumlarınıza ihtiyacım var onun için yeniden üye oldum
şimdi ben 23 yaşındayım miyon tipliyim bizim bi komşumuz sürekli bana birilerini buluyo
işte şöyle iyi ailesi böyle
ya istemediğimi söylüyorum ama anlamıyo
artık çok sıkıldım bu durumdan
ya kendi kızıda var ona bulsun bulacaksa
az kaldı patlamama
ne yapmalıyım ben
not.. annem alttan al diyo çünkü hem senin büyüğün hemde çok dedikoducu seni herkes anlatır diyo
Sırf yaşı büyük diye mal mal insanlara saygı gösterecek değiliz. Bunun bir şekilde önünü kesmek lazım. Anneniz demiş ya, dedikoducu falan diye. Deli deliyi görünce sopasını saklar misali, bir şeycikler olmaz. Sanki tek ağız onda var. Bir daha önüme bunları getirme, hakkımda birinden bir laf duyarsam senin kızlar da gümbürtüye gider de.![]()
Bence de kesinlikle söylemelisin. Hakkımda dedikodu yapar diye korkma, sende de ağız varhaklısın aslında inceden göndermede yapıyırum
mesela geçen gün gelmiş diyo ki
oğlunun bi arkadaşı varmış çok iyi birisiymiş
tam evlenecekken kına gecesinden dönmüş evlenmemiş
o kadar efendi terbiyeliymişki
haaa bi villası falan varmış ben direk konuyu değiştirdim
içimden ozaman kızını ver madem begeniyosun demi ama
ama yakında içimden değil yüzüne söylüycem