Merhaba,
En son
meme ameliyatı olduğum için hep o bölüme yoğunlaşmıştım ama ben 1,5 yıl önce Dr. Naci Çelik' e burun ameliyatı oldum. Bu konu ile ilgili çok fazla özel mesaj geliyor o yüzden buraya da konu açtım. Hem deviasyon hem de şekli düzeltildi. Ciddi nefes alma problemim vardı ve ameliyatımdan beri çok mutluyum. İlk dönemler tabii ki nefes almam düzensizdi ama 2 ay içinde geçti.
Burun ameliyatından sonra burnun oturması 6 ay ile 1 sene arasında derler ya çok doğru. Ben ilk aylarda neredeyse her günü başka bir burunla geçiriyordum

Umutsuzluğa düştüğüm dönemler olmadı değil ama inanın hepsi geçiyor. İlk zamanlar şu anki halimi hayal bile edemezdim. Hatta burnuma 2. haftamda kuzenimi kızından kafa darbesi bile almıştım

Hem acıdan hem de şekli bozuldu diye ölücem sanmıştım. Ama inanın o kadar kolay bozulmuyor.
Sorularınız olursa buradayım. Sizlere fikir vermesi açısından birkaç foto da ekledim. Yüzümü komple koyamadım kusura bakmayın malum sanal alem iyisi de kötüsü de burada. 1 tane eski fotom var burnumun eski halini tam yansıtan foto pek yok ama bulursam ilk fırsatta scan edip ekleyeceğim. Arkadaşlık yollamadan önce burdan ya da özel mesajla bildirirseniz sevinirim. Çünkü her arkadaşlık teklifini kabul etmeyeceğim. Sadece cidden bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
Umarım isteyen herkes içinie sinen doktora ameliyat olup çok çok memnun kalır.