Copyright Burun Estetiği Ameliyatı

sevgılı copyrıght ben baska doktora amelıyat oldum ama fotolarını gormek ısterım.23.gunumdeyım ve suratım hala cok tuhaf duruyor.bır de dıkıs yerını elleyınce bır sertlık gelmesı normal mı?davet yolladım benı de kabul eder mısın

Ben burnun dış yapısının iç yapısından daha farklı olduğunu düşünüyorum. Ve bence o nedenle burun estetiğinde başarılı olan KBB ci az. Ayrıca KBB nin alanına da değişik ameliyatlar giriyor. B0oğaz, sinüsler, geniz etleri, baş, boyun. Yani onlar da plastik cerrahlar gibi pek çok değişik ameliyatlar yapıyorlar. O nednele ben konu estetikse asla bir KBB doktoruna ameliyat olmam. Uzmanlıklarının içinde estetik yok bir kere. KBB ile aynı şey olsa idi üniversitelerde estetik bölümünde yüz estetiği okutmazlardı diye düşünüyorum açıkcası.

Aslında kbb cilerin alanı baş boyun bölgesi ile sınırlıyken estetikçilerin tüm vücut bunun haricinde saç ekimi, botoks,dolgu vs gibi kozmetik uygulamalar...Estetikçiler organ nakli bile yapıyor mesela Ömer özkan dünyada ilk rahim nakli ameliyatı+2 kol nakli ve yüz naklini gerçekleştirdi ki oda estetik cerrah...yani çok geniş bir alanda çalışıyorlar.Ama şuda bir gerçekki kişinin kbbci olması yada plastik cerrah olması o kişinin iyi dr.olmasına yetmiyor.Deneyimli işinde çok iyi olan bir dr.bulmak lazım...

erdemilk72 ciğim :) bende ameliyat olalı 1 ay oldu tamamen düzeldi diyemem ama daha çok yeni burun içim de dışımda şiş.. copyright tan öğrenicm bakalım o memnunmu deviasyon düzeltme işleminden..

Doktorunuz kimdi? Foto lariniz varmi? Önce/sonra?
Tebrikler.

Merhaba,

En son meme ameliyatı olduğum için hep o bölüme yoğunlaşmıştım ama ben 1,5 yıl önce Dr. Naci Çelik' e burun ameliyatı oldum. Bu konu ile ilgili çok fazla özel mesaj geliyor o yüzden buraya da konu açtım. Hem deviasyon hem de şekli düzeltildi. Ciddi nefes alma problemim vardı ve ameliyatımdan beri çok mutluyum. İlk dönemler tabii ki nefes almam düzensizdi ama 2 ay içinde geçti.

Burun ameliyatından sonra burnun oturması 6 ay ile 1 sene arasında derler ya çok doğru. Ben ilk aylarda neredeyse her günü başka bir burunla geçiriyordum:9: Umutsuzluğa düştüğüm dönemler olmadı değil ama inanın hepsi geçiyor. İlk zamanlar şu anki halimi hayal bile edemezdim. Hatta burnuma 2. haftamda kuzenimi kızından kafa darbesi bile almıştım:43: Hem acıdan hem de şekli bozuldu diye ölücem sanmıştım. Ama inanın o kadar kolay bozulmuyor.

Sorularınız olursa buradayım. Sizlere fikir vermesi açısından birkaç foto da ekledim. Yüzümü komple koyamadım kusura bakmayın malum sanal alem iyisi de kötüsü de burada. 1 tane eski fotom var burnumun eski halini tam yansıtan foto pek yok ama bulursam ilk fırsatta scan edip ekleyeceğim. Arkadaşlık yollamadan önce burdan ya da özel mesajla bildirirseniz sevinirim. Çünkü her arkadaşlık teklifini kabul etmeyeceğim. Sadece cidden bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim.

Umarım isteyen herkes içinie sinen doktora ameliyat olup çok çok memnun kalır.:71:

Iyigunler Copyright,

Ameliyat öncesi/sonrasi fotolarin varmidir sitede?

Back
X