• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çorap giymemek

bende üç çorapla geziyorum bu arada yinede ayaklarım buz gibi, termal çorap aldım daha gelmedi kargoda, inşallah işe yararda tek çoraba düşerim:27::27:

benimde 2 çift:27:
kışın ayaklarım feci üşür. burada birde klimayla ısındığımızdan ve doğal gaz olmamasından el mecbur giyiyorum. ha birde çorapla yatarım. çok üşüyor ayaklarım ne yapayım:1:

Yatarkendemı gıyıyorsunuz????
Demın konumu acmadan once corap gıymemekle alakalı bır bayan yorum yazmıs
Yatarken corap gıyen ınsanlarda gozlerınde cok capaklanma alıyormus bana cok garıp geldı bu durum
Keske bende corap gıysem hep ne guzel:39:

benimde 2 çift:27:
kışın ayaklarım feci üşür. burada birde klimayla ısındığımızdan ve doğal gaz olmamasından el mecbur giyiyorum. ha birde çorapla yatarım. çok üşüyor ayaklarım ne yapayım:1:

Aynı aynı bende gece yatarken ayrı çorap giyerim öyle uykuya dalarım. Yalnız ben gece uyumuyorum hep sabah hep sabah :27:

Ben oğlumu öyle alıştırmadım sıcağıda gördü soğuğuda şuan ayaklarında çorap yok terleyince üstünü soymam bi bez koyarım alışmayaa bağlı kesinlikle

Yatarken corap gıyen ınsanlarda gozlerınde cok capaklanma alıyormus bana cok garıp geldı bu durum

Ben küçüklüğümden beri giyiyorum ne alakası varmış ? Göz çapaklanması yaşamadım çok şükür

valla varoşlarda, çocukların ayağında bırak çorabı ayakkabı bile yok, soğukta öyle geziyorlar oynuyorlar bişey olmuyo, kimse onları aman evladım hasta olursun diye sarıp sarıpsarmalamıyor çünkü çorap giymessen hasta olursun lafını hiç duymamışlardır bile, ben oğluma bi gün dikkat etmesem ertesi gün salya sümük yatar, yani bence kesinlikle inançlada ilgili

Inanaırmısın sokak cocu gbıyım ayaklarım cıplak
Bı dısarı cıkarken corapmgıyıyorum:) utanıyorum artık ısallah gıyıcem hep kararlıyım

Ben çorap giymekten nefret ederim.

Banada hep derlerdi çorap giymiyorsun çocuğun olmayacak, reglilerin sancılı geçecek vs.

5 Yaşında bir prensesim var ve regli sancısı nedir bilmem.

Gerçi evde asla çorap giymem ama terliksizde halıya bile basmam.

gece giymesem ayaklarımn üşümesinden uyuyamam ki:1::1:
bende çapak olmuyor ama bak:27:

Aynı aynı bende gece yatarken ayrı çorap giyerim öyle uykuya dalarım. Yalnız ben gece uyumuyorum hep sabah hep sabah :27:
aynen bende gece ayr bir çift çorap gündüz ayrı bir çift çorap giyiyorum..

Ben çorap giymekten nefret ederim.

Banada hep derlerdi çorap giymiyorsun çocuğun olmayacak, reglilerin sancılı geçecek vs.

5 Yaşında bir prensesim var ve regli sancısı nedir bilmem.

Gerçi evde asla çorap giymem ama terliksizde halıya bile basmam.

Bende bu sene o renglı agrılarını hıssetmeye basladım alalallalalala

ben kızımı doğum yaptığım zaman, havalar baya sıcaktı, çorap giymedim haliyle...
kızım da çok gazlı bi bebekti... sürekli gazından dolayı ağlar dururdu..
6 ay boyunca bunu başıma kaktılar...
ben çorap giymediğim için bebeğim gazlı olmuş diye...
hay Allah benim cezamı versin dedim, ben nası böyle bi hata yaptım, bi hafta çorap giymedim, 6 ay dinledim yaa...
doğruluk payı var mı bilmiyorum ama miletin çenesini çekmek yerine, 40 derece sıcaklıkta çorap giyerim daha iyi....

Ben de evde genelde çıplak ayak gezerim çorap giymek ayağımı sıkıyor bir süre sonra. Pek aksesuar da takamam ağırlık basar beni. Çorap giymemenin bir zararını görmedim ama herkesin bünyesi bir değil. Kızım da mesela çorabını çıkarıp fırlatır çok zorlanırım giydirmekte. En iyisi evde giymek için yumuşak yünlü ayakkabılar onları daha rahat kullanabiliyorum.

ben kızımı doğum yaptığım zaman, havalar baya sıcaktı, çorap giymedim haliyle...
hay Allah benim cezamı versin dedim, ben nası böyle bi hata yaptım, bi hafta çorap giymedim, 6 ay dinledim yaa...
doğruluk payı var mı bilmiyorum ama miletin çenesini çekmek yerine, 40 derece sıcaklıkta çorap giyerim daha iyi....

Onlar sana kızmaya yer arıyorlarmış bence, hele ki yaz sıcağında giymedim diyorsun. Ben kışın bile hamileyken giymedim çorap öyle bir sıkıntı yaşamadık kızımda. Bebeğin kolikse tabi yediğine giydiğine özen gösterilmeli ama bunu senin çorabına bağlamak sadece seni suçlu hissettirir ve üzer. Senin üzülmende yine dolaylı olarak bebeğe yansır. Bu daha kötü sonuçta boşver herkes konuşur.

Çorap giymemenin ağrıya neden olduğu doğru. Bende bir de temizlik takıntısı var yalın ayak dolaşırsam evde ayağım kirlenir diye ya terlik ya da çorap giyerim... Bir de bizim evde kaloriferler gece yanmıyor ev buz gibi oluyor bazen gece yatarken de çorap giyiyorum... Yalın ayak dolaşmak gaz sancısına da neden oluyor bu arada

Pes dıyorum baska bır sey demıyorum :52:

Çorap giymemenin ağrıya neden olduğu doğru. Bende bir de temizlik takıntısı var yalın ayak dolaşırsam evde ayağım kirlenir diye ya terlik ya da çorap giyerim... Bir de bizim evde kaloriferler gece yanmıyor ev buz gibi oluyor bazen gece yatarken de çorap giyiyorum... Yalın ayak dolaşmak gaz sancısına da neden oluyor bu arada

Bu sene ayaklarımda catlaklar oldu annem corap gıymedıgım ıcın oldu dıyor ben sanırım o sancıyımı cekıyorm ne

atalarımız boşuna "ayağını sıcak başını serin tut" dememiş çorap giymezsen gerçekten de idrar yollarında iltihap oluyor yaşayan biri olarak söylüyorum tamamen ayağını üşütmekten ve çok kötü karın ağrısı yapar.. birde regl ağrılarında çorapsız durma hatta sıcak torba bile koy

şu anda ayağımda hem çorap hem de kışlık terlik var yine de buz gibiler, çorapsız nasıl olurdu düşünemiyorum bile...

Back
X