aynen bende gece yatarken çorapsız uyuyamam kendimi çıplak gibi hissediyorum
hatta pimpirirkli olduğumdan gece yatarken çoraplarımı değiştirir öyle yatarım
bende düşünüyorum ilerde sevişirken evlenince napıcam yani kcoam çorapla sevişmeme izin verse çok sevinirim o derece
aynen
Ben hergün 1-2 defa mutlaka corap degisirim. Yolculuga cikacagim zaman herzaman ilk düsündügüm seyler uzun bilegime kadar taytlarim, coraplarim ve daha sonra ic camasirlarim.
Siralamaya bakarmisin
Ben cok güzel ten coraplari aldim desenli, artik evlenirsemde onlari giyinip öyle yatarim
Su fileli coraplar varya, onlari görmeye bile tahammülüm yok, cünkü teninin bicok kismi yine acik kaliyor.
Ne olacak bizim halimiz :18::18::18:
Ayrica dinen corapla yatmanin dogru olmadigini söylüyor bana herkes.
Ama bu konuda kendiem söz geciremiyorum
Arkadasim var evli ayni sorun ondada varmis yeni ögrendim.
Sasirdim ama sürekli tayt giyinip sicakken bile corapli olmasi dikkatimi cekmisti
İnsanlar çeşit çeşit :) Bense çorap giydiğimde çorapla duramayan, o derece sıkıntılı bir insanım :))) Gece hiç sorunum olmuyor bu yüzden..
Ama sizin durumunuz gayet normal, bunu bir rahatsızlık olarak görmeyin. Ne güzel hiç karnınız ağrımaz sizin hep çoraplı hep çoraplı :)) Renk renk desenli çoraplar vuhuuuu :))))
yok benim bacağım çıplak kalmasından rahatsız olmuyorum bende ne bilim değişik bir rahatsızlık benimki sanki çorapsız bacaklarım üşüyünce bütün vücudum üşüyor gibi bi de çorapsız yatamıyorum işte ya değişik bir his
bende yolculuğa çıksam yanıma bol bol çorap ve külot alırım heralde bir de kalıp sabun ve minik havlu alırım ne olur ne olmaz:)
dinen niçin sakıncalıymış çorapla uyumak peki?
yazındamı boyle pişik olursunuz valla ya gerci bunyede alıstımı oyle gider bence yavastan yavastan alıstırın kendinizi ben kışın bile kazak giymem mesela basar beni usudugum icin corap giyorum mecbur tabi bende aksine o carsafın tenime degme hissine bayılıyorum yatakta ayaklarımı ordan oraya atarım cok hosuma giderilerde evlenince istesende oyle yatamazsın
çorapla hayatta uyuyamam
kendımı bildim bileli atlet kullanmam
sıkı şeylere gelemem,hemen daralırım
yatakta çıplak yatmayı severım (tamamen değil )
Tam benim zittim.
Ama ikimizinkide dogru degil.
yazındamı boyle pişik olursunuz valla ya gerci bunyede alıstımı oyle gider bence yavastan yavastan alıstırın kendinizi ben kışın bile kazak giymem mesela basar beni usudugum icin corap giyorum mecbur tabi bende aksine o carsafın tenime degme hissine bayılıyorum yatakta ayaklarımı ordan oraya atarım cok hosuma giderilerde evlenince istesende oyle yatamazsın
yok ya ben yazın çorapsız yatarım ben kışın çorapsız uyuyamıyorum o da sanki bacağım üşüyünce bütün vücudum üşüyormuş gibi geliyor sanki çorapsız yatınca bütün vücudum çıplakmış gibi bir his
sevgilime evlenince çorapla sevişsem nolur dedim "bişi olmaz aşkım hiç farketmez sevişebilirsin"dedi:)yırttım sanırım o konuda:)
ilişkimin ilk zamanlarında sevgilime "aşkım ben kendimi yatarken çorapsız çıplak gibi hissediyorum" demiştim o da bana "bende aşkım çorapla kendimi tesettürlü gibi hissediyorum"demişti
doğru olmayan ne kız
kışın kıyafetle, yazın çıplak yatmayı severım
yazın hiç çorap giymek, ayakkabı giydiğim zaman giyerim çorabı
atleti , yaz kış giymem
kızım sen ona corapla sevisebilirim dediginde evet dediyse cocuk jartiyer corabını kastetmistir
yukarida okuyunca daha farkli geldi
en azindan regl döneminizde atlet giyilmesi gerekir diye biliyorum.
rahmimizin sismemesi ve üsütmememiz icin.
ama sorun yasamiyorsaniz yani agri vs. sorun yok
kızım sen ona corapla sevisebilirim dediginde evet dediyse cocuk jartiyer corabını kastetmistir
cocugu sevincten kaybedecektik Allah bilir
düşünceye bak ya hemen aklına ne geliyor
yok kız o normal çoraptan bahsettiğimi anladı yani kaç yıllık ilişki tanıyor beni sonuçta normal pamuklu çoraptan bahsettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?