Corapsiz kendimi ciplak hissediyorum!

yok ya benim aşkkuşum anladı normal çoraptan bahsettiğimi hem jartiyer giymicez diye bişi yok yani jartiyerin alasını bulur o bende ilerde bi evlensem yani

bendemi sorsam
gecen camde görüsürken süslendim püslendim mini etek giyindim
icimede cok sevdigim ve alismak istedigim icin siyah jartiyer corabi giyindim.

yerimde duramadim.
oda farketmis.
bana dediki oturdugun yer rahat degil galiba.
bende saskinlikla yok cok rahat yatakta oturuyorum dedim.
o da ne bileyim yerinde duramiyorsunda ondan dedi.
bende etegim kayiyor bacagimin yataga degmesi beni rahatsiz ediyor dedim.

bisey demedi ama güldü

egerki o anda corap giyilcekse ancak oyle bir corap giyilir ayol sende yani git baklava dilimli pamuklu coraplardan giy dizin altına kadarda cek

düzgün kahkaha atan smiyley yok mu yav gönül rahatligiyla gülemedim LOL
burda catladim gülmekten. bana dokusana onlardan

Yahu niye kafa geçsin, başlarım onların alay muhabbetlerine, gitsinler kendilerine yeni bir dalga konusu bulsunlar :)

egerki o anda corap giyilcekse ancak oyle bir corap giyilir ayol sende yani git baklava dilimli pamuklu coraplardan giy dizin altına kadarda cek

olabilir niçin olmasın adam benim ayağımı napacak hem kısa çorapla bi tek bacağım kapanacak sanki bacağımı yalıcak yaa
çorap iyidir jartiyerde olur normal çorapta

çeyizde bol bol jartiyer alınacak o zaman...

herhalde çocukluktan gelen birşey bu. alışkanlık ötesi olmuş... yaz kış, anneniz üşütmeyin diye sizi kat kat mı giydirmiş acaba?
sizi çok rahatsız eden bir durum ise, çözümü uzmanlarda.

ben de çorapseverlerdenim :)
kışın yatarken ayak çorabı giyerim, eşim dalga geçer arada. üstümü açtığım için üşüyor ayaklarım. dediklerini ciddiye almam o yüzden.

sende az değilmişsin yani ha cam de mini etkler jartiyerler falan
hem niye kendini jartiyere alıştırıyorsun ki hem ilerde evlenince jartiyer çorap giyince oturmıcaksın merak etme başka faliytlerden anlamazsın rahatsız mı ediyor etmiyor mu

jartiyerin hastasiyimmm

annem normal bir sekilde giydirmis herzaman, ben aklima kesmeye basladigi zamanlar hep corapla yatmaya diretirdim.
annem uykumdayken coraplarimi cikarirdi hemen uyanirdim.
daha sonra uyurken coraplarimin uclarini keserdi ayaklarim hava alsin ve alisayim diye.
ama nafile capaladigim an hisseder uyanirdim ve yirtik olmayan coraplarimi arardim.
onlari saklardi. ben uyuyamadigimi görünce söylenerek yeni corap giyindiridi.
cok ugrasti benimle ben yilmadim annem yildi

erkegin gözünüde doyuracaksin sekerim
umarim öyle olur

gece gece okuduğum en güzel konu gercekten cok güldüm ayyyyyyy keske bütün sorunlarımız gece yatağa girerken corapsiz yatamamak olsa

kızım kaç yıllık sevgilim heralde biliyoruz bu kadar yıl sonra öyle fantazisi var mı yok mu olsa söylerdi heralde ya

uygulama sırasında cıkabilir unutma bu lafımı tam o anda gelsin aklına gwen demisti diye unutma bak ehehehe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…