yok ya benim aşkkuşum anladı normal çoraptan bahsettiğimi hem jartiyer giymicez diye bişi yok yani jartiyerin alasını bulur o bende ilerde bi evlensem yani
egerki o anda corap giyilcekse ancak oyle bir corap giyilir ayolsende yani git baklava dilimli pamuklu coraplardan giy dizin altına kadarda cek
Beni taniyan artik coraplarimi onlar seninle bir bütün olmus onlar senin tenin diyip kafa geciyorlar
Bunlari diyenler cok yakinlarim ondan bozulmuyorum ama düsünsene ilerde esim ilk evlendgmizde kafa gectigini
Ben corapsiz durdugum an cabuk üsütüyorum, banyoda bile.
Birde taytimi cikardigim an da hemen bacaklarim üsüyüp morariyor hava sicak osa dahi
egerki o anda corap giyilcekse ancak oyle bir corap giyilir ayolsende yani git baklava dilimli pamuklu coraplardan giy dizin altına kadarda cek
bendemi sorsam
gecen camde görüsürken süslendim püslendim mini etek giyindim
icimede cok sevdigim ve alismak istedigim icin siyah jartiyer corabi giyindim.
yerimde duramadim.
oda farketmis.
bana dediki oturdugun yer rahat degil galiba.
bende saskinlikla yok cok rahat yatakta oturuyorum dedim.
o da ne bileyim yerinde duramiyorsunda ondan dedi.
bende etegim kayiyor bacagimin yataga degmesi beni rahatsiz ediyor dedim.
bisey demedi ama güldü
olabilir niçin olmasınadam benim ayağımı napacak hem kısa çorapla bi tek bacağım kapanacak sanki bacağımı yalıcak yaa
çorap iyidir jartiyerde olur normal çorapta
bak soylemek istemedigim seyler dedirtme bana kızımkırmızı nokta inmesin topige
çeyizde bol bol jartiyer alınacak o zaman...
herhalde çocukluktan gelen birşey bu. alışkanlık ötesi olmuş... yaz kış, anneniz üşütmeyin diye sizi kat kat mı giydirmiş acaba?
sizi çok rahatsız eden bir durum ise, çözümü uzmanlarda.
ben de çorapseverlerdenim :)
kışın yatarken ayak çorabı giyerim, eşim dalga geçer arada. üstümü açtığım için üşüyor ayaklarım. dediklerini ciddiye almam o yüzden.
sende az değilmişsin yani ha cam de mini etkler jartiyerler falan
hem niye kendini jartiyere alıştırıyorsun ki hem ilerde evlenince jartiyer çorap giyince oturmıcaksın merak etme başka faliytlerden anlamazsın rahatsız mı ediyor etmiyor mu
kızım bilmediğim bişi mi var yoksa evlilikte cinsellikte bacakla ilgili
şuan merak etmedim değil kız özelden söyleyebilirsin gwen
erkegin gözünüde doyuracaksin sekerim
umarim öyle olur
gece gece okuduğum en güzel konu gercekten cok güldüm ayyyyyyy keske bütün sorunlarımız gece yatağa girerken corapsiz yatamamak olsa
kızım bana sanki bacagımı yalıycak diyosunyani cocugun belki oyle bi fantezisi var
kızım kaç yıllık sevgilim heralde biliyoruz bu kadar yıl sonra öyle fantazisi var mı yok mu olsa söylerdi heralde ya
evet biliyorum komik ama bende artik corapsiz durabilmek istiyorum
kızım kaç yıllık sevgilim heralde biliyoruz bu kadar yıl sonra öyle fantazisi var mı yok mu olsa söylerdi heralde ya
erkekler doyumsuz şekerim söyleyeyim
hem önce kocam beni doyursun niçin önce erkek doğuyormuş cinsellikte de
oldu canim bide sevdigi pozisyonlarida listeledimi
cikiciym salon bayani cizgimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?