İlişki ile alakası yokSelam canım. Gebelik bolumunde eski konulara yazılıyor muydu bilmiyorum ama bişey soracağım
Coraspin kullanılirken ilişki yasak mi ? Coraspin bitince mi iliski başlıyor. Ya ben anlamadım ya da dr anlatamadi da.
Şuan bebeğim 94 günlük.Selam canım. Gebelik bolumunde eski konulara yazılıyor muydu bilmiyorum ama bişey soracağ
ım
Coraspin kullanılirken ilişki yasak mi ? Coraspin bitince mi iliski başlıyor. Ya ben anlamadım ya da dr anlatamadi da.
benim kanamam olduğu için 12. haftada bıraktımMerhabalar. Su an 28.haftadayim. 22.haftadan beri coraspin kullaniyorum. 32-33.haftaya kadar kullan dedi. Sizler de o haftalarda biraktiniz mi ilaci?
Genelde 34 32 36. Haftalarda kesiliyor sanırım igne korkma bişey olmaz doğuma kadar kullanan çok arkadaşım varBana doktorum doğuma kadar coraspin devam dedi. Clexane 0,4 te kullanıyorum. İki ayrı pıhtılaşma değerim var.
İlacın kağıdında son uç ay kullanılmaz yazıyor. Zararı olur mu bebeğime? Doğuma kadar kullanan var mı?
coraspini mi iğneyi mi doğuma kadar kadar kullananlar var anlayamadım Canım. İğne son güne kadar kullanan çok duydum da benim gibi doğuma kadar coraspin kullanan duymadım. İğne doğuma kadar coraspin birkaç gün önce kesilecek dedi . Genelde doktorlar erken kestiriyor coraspini. Son aylarda Bebeğe zararı var diye okudum Bi yerde . prospektüste son 3 ay hap kullanılmaz diyor korktum açıkcası. Ben bebeklerimi 4. 5. Ayda kaybettim cok eziyetler çektim inşallah bunu da kaybetmem. Cevabın için çok teşekkür ederi mGenelde 34 32 36. Haftalarda kesiliyor sanırım igne korkma bişey olmaz doğuma kadar kullanan çok arkadaşım var
Bende kullanıyorum benim ecopirin ayni isi goruyo kan sulandiriyo bi sıkıntı olmaz korkma icmezsen bebeğe kan gitmez beslenemedigi için allah korusun kalbi durur ben kan pihtilasmasi hastasiyim sende de olabilir cnm bn gebe değilim kullanıyorum gebe kalınca bide kan sulandirici igneye basliycam inşallah günlük kesinlikle içmelisin bak
Cevap için teşekkürlerCoraspirin bebeğe zarar vermez eğer pihtilasman varsa ve kullanmazsan o zaman zarar olur bebeğinin kalbi durur allah korusun gönül rahatlik ile icebilirsin coraspirin + kan sulandirici igne ile 9 ayı tamamlayan çok arkadaşım var
Dogurdun mu? Bebegin sağlığı nasılBen gebeligimin başından beri coraspin kullandım bi zararı olsa vermezdi dr dogumuma 2 ay kala biraktirmisti.
evet dogum yaptım . cok şükür iyi bebegim .siz neden kullanmak istemiyorsunuz. hiç bir dr zarar vericek bişey vermez herhaldeDogurdun mu? Bebegin sağlığı nasıl
Gözünüz aydın.evet dogum yaptım . cok şükür iyi bebegim .siz neden kullanmak istemiyorsunuz. hiç bir dr zarar vericek bişey vermez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?