coraspinin bebek cinsiyetiyle alakası varmı

Tüp bebekler genelde kız oluyormuş diye birşey duymuştum bende bana saçma gelmişti...bu konuda bana göre saçma yanii....!!!
Anne karnındaki bebeğin cinsiyeti bebek rahme düştüğü andan itibaren bellidir....!!!

yazdığım her şey bilimsel
y kromozomu hızlı hareket eder ama daha dayanıksızdır dedim,
bu yüzden kadın vücudundaki bazı şeyler bu spermlerin ölümünü kalımını etkileyebilir dedim,
sonunu da “sizin dediğinizle alakalı bir makale yok, pubmedde araştırdım, uydurmasyon inanmayım” dedim diye
dua okumakla nasıl bir bağlantı kurdunuz?
hayretle okudum :KK70:

bu konuya daha ne kadar bilimsel yaklaşabilirdim bilmiyorum
hacı hocaya nasıl geçti muhabbet
bunun cevabını da heyecanla bekliyorum :)

sanırım şeyden dolayı bu
“sen ne kadar bilirsen bil, bilgin karşındakilerin anladığı kadardır”

zira ben bir tıp öğrensi olarak, profesörlerden öğrendiklerimizi yazıp bilimsel bilgiler verip makalelerden bahsediyorum diye
hacı hocayı desteklemekle itham edildim :KK70:
bunun başka bir açıklaması varsa da gelmiyor aklıma
Benim yazdığım sey bir arkadaşın verdiği örnekle ilgiliydi
insanların kiz olsun yada erkek çocuk olsun diye yaptıkları saçmalıklar için yazdim
Tam olarak o örneği verdim
üstüne bu cehalet zor geliyor yazdim

Ee sizde benim verdiğim örneğin ustune bana bu cevaplar komik geliyor bilmislik tasliyor gibi derseniz
Kadinlarin gidip karinlarini hocalara okutmasini normal karşılıyor olursunuz
Neden sonuç ilişkisini kuramiyorsunuz belli
Yada okumadan sırf laf yariştırmak için yazanlardansiniz

Benim dediğimin x y kromozomlarla bir ilgisi yoktu o ilgiyi kuran yine sizsiniz

Benim yazdığım sey bir arkadaşın verdiği örnekle ilgiliydi
insanların kiz olsun yada erkek çocuk olsun diye yaptıkları saçmalıklar için yazdim
Tam olarak o örneği verdim
üstüne bu cehalet zor geliyor yazdim

Ee sizde benim verdiğim örneğin ustune bana bu cevaplar komik geliyor bilmislik tasliyor gibi derseniz
Kadinlarin gidip karinlarini hocalara okutmasini normal karşılıyor olursunuz
Neden sonuç ilişkisini kuramiyorsunuz belli
Yada okumadan sırf laf yariştırmak için yazanlardansiniz

Benim dediğimin x y kromozomlarla bir ilgisi yoktu o ilgiyi kuran yine sizsiniz
:) hanımfendi ben sizi etiketleyip size bi şey mi dedim de siz bu lafı üstünüze alınıp hacıya hocaya bağladınız benim sözlerimi?

sırf goygoy yapmak için gelip “erkekle sevişmiyo muyduk coraspin ne alaka:deli:” yazanlar vardı
belki bu yorumu yazan da sizsinizdir bilmiyorum nicklere bakmadım
kusura bakmayın ama bu çok komik bir şey yani

herkes çok bilim adamı olduğu için bir anda gelip müthiş bilgileriyle karşı tarafla dalga geçip ezmeye başladılar
halbuki bir ilacın gerçekten cinsiyeti etkileme ihtimali var, bu ilaç etkilemiyor ama ilerde böyle bir şey bulunabilir
bu insanlar bunu göz ardı edip bütün embriyolojiyi yutmuşçasına karşı tarafı ezme haklarını kendinde görüyolar

anladınız mı bilmiyorum güzelce gelip “bunlar genetikle belirlenir, ilaçla alakası yok” diyenler çok güzel yorumlar yapmışlar, benim onlara hiçbir sözüm yok

ama sırf karşı tarafla dalga geçmek için “yaaa sen cahil misin spermi coraspin mi veriyo kimle sevişcez şimdiiii cehalete bak:olamaz:” tarzındaki yorumlar üzgünüm ama gerçekten komik… ego içeriyor resmen

siz ne yorum yazmıştınız inanın bilmiyorum
ben size özel hiçbir şey yazmadım
hacı hocayı da karıştırmadım

eğer benim dediğim gibi goygoy yapmak egolanmak için boş boş dalga geçen taraftaysanız mesajımı üstünüze alınabilirsiniz

ha yok değilseniz alınmayın

ama rica ederim alakasız alakasız şeyleri birleştirip boş konuşmayın

size hiçbir şey yazmadım gelmiş bana “neden sonuç ilişkisi kuramıyorsun, laf yarıştırmaya gelmişsin, sen hacı hocayı destekliyorsun” demişsiniz ya

hayret ya

:) hanımfendi ben sizi etiketleyip size bi şey mi dedim de siz bu lafı üstünüze alınıp hacıya hocaya bağladınız benim sözlerimi?

sırf goygoy yapmak için gelip “erkekle sevişmiyo muyduk coraspin ne alaka:deli:” yazanlar vardı
belki bu yorumu yazan da sizsinizdir bilmiyorum nicklere bakmadım
kusura bakmayın ama bu çok komik bir şey yani

herkes çok bilim adamı olduğu için bir anda gelip müthiş bilgileriyle karşı tarafla dalga geçip ezmeye başladılar
halbuki bir ilacın gerçekten cinsiyeti etkileme ihtimali var, bu ilaç etkilemiyor ama ilerde böyle bir şey bulunabilir
bu insanlar bunu göz ardı edip bütün embriyolojiyi yutmuşçasına karşı tarafı ezme haklarını kendinde görüyolar

anladınız mı bilmiyorum güzelce gelip “bunlar genetikle belirlenir, ilaçla alakası yok” diyenler çok güzel yorumlar yapmışlar, benim onlara hiçbir sözüm yok

ama sırf karşı tarafla dalga geçmek için “yaaa sen cahil misin spermi coraspin mi veriyo kimle sevişcez şimdiiii cehalete bak:olamaz:” tarzındaki yorumlar üzgünüm ama gerçekten komik… ego içeriyor resmen

siz ne yorum yazmıştınız inanın bilmiyorum
ben size özel hiçbir şey yazmadım
hacı hocayı da karıştırmadım

eğer benim dediğim gibi goygoy yapmak egolanmak için boş boş dalga geçen taraftaysanız mesajımı üstünüze alınabilirsiniz

ha yok değilseniz alınmayın

ama rica ederim alakasız alakasız şeyleri birleştirip boş konuşmayın

size hiçbir şey yazmadım gelmiş bana “neden sonuç ilişkisi kuramıyorsun, laf yarıştırmaya gelmişsin, sen hacı hocayı destekliyorsun” demişsiniz ya

hayret ya
ne kadar guzel konuşmuşssunuz agzınıza sağlık insanları aşağlam hoşlarına gidiyor heralde asidik bir ilaç olduğundan iğrenç yorumlar geldi size ayrı olak çok teşekkür ederim asıl verilen tepkilerdr cehalet ve kaba olmaları

Back
X