:) hanımfendi ben sizi etiketleyip size bi şey mi dedim de siz bu lafı üstünüze alınıp hacıya hocaya bağladınız benim sözlerimi?
sırf goygoy yapmak için gelip “erkekle sevişmiyo muyduk coraspin ne alaka

” yazanlar vardı
belki bu yorumu yazan da sizsinizdir bilmiyorum nicklere bakmadım
kusura bakmayın ama bu çok komik bir şey yani
herkes çok bilim adamı olduğu için bir anda gelip müthiş bilgileriyle karşı tarafla dalga geçip ezmeye başladılar
halbuki bir ilacın gerçekten cinsiyeti etkileme ihtimali var, bu ilaç etkilemiyor ama ilerde böyle bir şey bulunabilir
bu insanlar bunu göz ardı edip bütün embriyolojiyi yutmuşçasına karşı tarafı ezme haklarını kendinde görüyolar
anladınız mı bilmiyorum güzelce gelip “bunlar genetikle belirlenir, ilaçla alakası yok” diyenler çok güzel yorumlar yapmışlar, benim onlara hiçbir sözüm yok
ama sırf karşı tarafla dalga geçmek için “yaaa sen cahil misin spermi coraspin mi veriyo kimle sevişcez şimdiiii cehalete bak

” tarzındaki yorumlar üzgünüm ama gerçekten komik… ego içeriyor resmen
siz ne yorum yazmıştınız inanın bilmiyorum
ben size özel hiçbir şey yazmadım
hacı hocayı da karıştırmadım
eğer benim dediğim gibi goygoy yapmak egolanmak için boş boş dalga geçen taraftaysanız mesajımı üstünüze alınabilirsiniz
ha yok değilseniz alınmayın
ama rica ederim alakasız alakasız şeyleri birleştirip boş konuşmayın
size hiçbir şey yazmadım gelmiş bana “neden sonuç ilişkisi kuramıyorsun, laf yarıştırmaya gelmişsin, sen hacı hocayı destekliyorsun” demişsiniz ya
hayret ya