- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak iste bu detayi atlama tatlim hadi totisi kaldir dogru hastaneye kos kos kos haber vermeyi unutma amasanırsam hamileyim ve unutkanlugimi buna bağlıyorum diğer gebeligimdede böyle olmuştum
Evet ben de gebelik testi yaptır diyecektim benvde unutkanlık yasamıştım :/sanırsam hamileyim ve unutkanlugimi buna bağlıyorum diğer gebeligimdede böyle olmuştum
aynen ama reglim 2 gün geçti daha erken diye yapmadım zaten gebeligimde coraspirin ve kan sulandırıcı iğneler kullanıyorum yani eğer hamileysem bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorumEvet ben de gebelik testi yaptır diyecektim benvde unutkanlık yasamıştım :/
herkes uyuyo da şimdi napsam çok kararsız aldım ama gebeligimde yüksek doz iğne kullandım yani bebeğe sorun olacağını sanmıyorum hamileysem tani ben sadece mide ve bağırsakta kanama2yaoar mi diye korktumBak iste bu detayi atlama tatlim hadi totisi kaldir dogru hastaneye kos kos kos haber vermeyi unutma ama![]()
Sahsen ben zannetmiyorum o kadar bi etkisi olucagini ama tabi ki bir doktor degilim ne kadar oldu ilaclari alaliherkes uyuyo da şimdi napsam çok kararsız aldım ama gebeligimde yüksek doz iğne kullandım yani bebeğe sorun olacağını sanmıyorum hamileysem tani ben sadece mide ve bağırsakta kanama2yaoar mi diye korktum
çok teşekkür ederimİnsanlarin donem donem unutkanliklari olur bunun bicok sebebi oldugu gibi en cok gorulenlerden birisi yorgunluk ve stres Allahim bagislasin aslan parcasini masallah masallah![]()
Pıhtılaşma sorunun varsa zararı değil yararı olur zaten. Ama bi sefere mahsus. Eğer gebeysen ve sürekli unutup iki iki içersen bu sefer düşük yapabilirsin onu da göz önünde bulundur. Folik asit kullanaynen ama reglim 2 gün geçti daha erken diye yapmadım zaten gebeligimde coraspirin ve kan sulandırıcı iğneler kullanıyorum yani eğer hamileysem bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum
bir saat olduSahsen ben zannetmiyorum o kadar bi etkisi olucagini ama tabi ki bir doktor degilim ne kadar oldu ilaclari alali
Ohoooo anacim olsa coktan olurdu ilac kalmamis ki tuvalete girdiysen cikmistir bilebir saat olduolmaz heralde bir şey artik
Ohoooo anacim olsa coktan olurdu ilac kalmamis ki tuvalete girdiysen cikmistir bile![]()
Eger kafani rahatlatabildiysem ne mutlu banavalla keyfim yerine geldi ya çok sağol yoksa uyuyamazdım
inşallah görmeden çok sevdim seni enerjini hissetimEger kafani rahatlatabildiysem ne mutlu bana ♥ Misil misil bebek gibi uyursun insallah![]()
Niyeyse bende ayni seyleri hissettim rica ederim balim iyi geceler pamuk prensesinşallah görmeden çok sevdim seni enerjini hissetimiyi geceler teşekkür ederim
Kaç mg lık aldınız önemli olan bu eşim kalp hastası 300 mg bende pıhtılaşma sorunu var 100 mg kullanıyorum yüksek mg lık aldıysanız sorun olabilir görme de bulanıklık migdede krapm varsa bi acile gidin..merhaba kızlar 2 adet üst üste coraspirin aldım çok endişe ettim bi soruna yol açar mi sizce
teşekkür ederimKaç mg lık aldınız önemli olan bu eşim kalp hastası 300 mg bende pıhtılaşma sorunu var 100 mg kullanıyorum yüksek mg lık aldıysanız sorun olabilir görme de bulanıklık migdede krapm varsa bi acile gidin..
kaçlık coraspin 100 mg mı 300 mü?merhaba kızlar 2 adet üst üste coraspirin aldım çok endişe ettim bi soruna yol açar mi sizce
100 mglik almistim ama herhangi bisi olmadı çok hafif carpintim oldu ama oda korkudan olabilirkaçlık coraspin 100 mg mı 300 mü?