coraspirin

Gebelikten dolayı ecopirin pro kullanıyorum geçen unuttum aldım mı almadım mı bir türlü hatırlamadım doktoruma sordum alsan bile bir defa ikinci kez almanda sakınca olmaz demişti

Evet ben de gebelik testi yaptır diyecektim benvde unutkanlık yasamıştım :/
aynen ama reglim 2 gün geçti daha erken diye yapmadım zaten gebeligimde coraspirin ve kan sulandırıcı iğneler kullanıyorum yani eğer hamileysem bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum

Bak iste bu detayi atlama tatlim hadi totisi kaldir dogru hastaneye kos kos kos haber vermeyi unutma ama 🙄
herkes uyuyo da şimdi napsam çok kararsız aldım ama gebeligimde yüksek doz iğne kullandım yani bebeğe sorun olacağını sanmıyorum hamileysem tani ben sadece mide ve bağırsakta kanama2yaoar mi diye korktum

herkes uyuyo da şimdi napsam çok kararsız aldım ama gebeligimde yüksek doz iğne kullandım yani bebeğe sorun olacağını sanmıyorum hamileysem tani ben sadece mide ve bağırsakta kanama2yaoar mi diye korktum
Sahsen ben zannetmiyorum o kadar bi etkisi olucagini ama tabi ki bir doktor degilim ne kadar oldu ilaclari alali

aynen ama reglim 2 gün geçti daha erken diye yapmadım zaten gebeligimde coraspirin ve kan sulandırıcı iğneler kullanıyorum yani eğer hamileysem bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum
Pıhtılaşma sorunun varsa zararı değil yararı olur zaten. Ama bi sefere mahsus. Eğer gebeysen ve sürekli unutup iki iki içersen bu sefer düşük yapabilirsin onu da göz önünde bulundur. Folik asit kullan

ayy iyi ki varsınız kızlar bu saatte bana yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim rahatlattiniz beni herkese tatlı uykular diliyorum 🤗

merhaba kızlar 2 adet üst üste coraspirin aldım çok endişe ettim bi soruna yol açar mi sizce
Kaç mg lık aldınız önemli olan bu eşim kalp hastası 300 mg bende pıhtılaşma sorunu var 100 mg kullanıyorum yüksek mg lık aldıysanız sorun olabilir görme de bulanıklık migdede krapm varsa bi acile gidin..

Back
X