Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Coraspirini gebeligin kaçıncı haftasina kadar kullandiniz?
Kizlar iki doktorum var biri 28. Haftada birak diyor diyeri 32. Haftada kullananlar kaçıncı haftada biraktiniz ve doktorunuz neden o haftada biraktirdi detayli yazarsaniz sevinirim
Kizlar iki doktorum var biri 28. Haftada birak diyor diyeri 32. Haftada kullananlar kaçıncı haftada biraktiniz ve doktorunuz neden o haftada biraktirdi detayli yazarsaniz sevinirim
38. Haftada bıraktım, 38+2de doğum oldu.
Psikolojik olarak kafam rahattı erken bırakmak istemedim ( 4 ayrı doktorla görüştüm çoğunluğu 30ların başında bırak dedi.) kendi doktorum bıraktırmadı (benim stresimi de gördü ondan sanırım)
Şu an gene kullanıyorum, 38e kadar da kullanacağım.
38. Haftada bıraktım, 38+2de doğum oldu.
Psikolojik olarak kafam rahattı erken bırakmak istemedim ( 4 ayrı doktorla görüştüm çoğunluğu 30ların başında bırak dedi.) kendi doktorum bıraktırmadı (benim stresimi de gördü ondan sanırım)
Şu an gene kullanıyorum, 38e kadar da kullanacağım.
Canm benm iki kayıp var 3 gen pıhtılaşma var . 34e kadar coraspinle birlikte iğne kullandm 34de coraspini kestik . İğneye devam doğuma yakın bırakırız diyo doktorum :)
Bnde 40 haftalık dogum yaptım 10 gün önceden bıraktım ıgneyde 2 gün önceden bıraktım normal dogum dıe gıtyım hastaneye olmayınca sezaryen olmaktır zorunda kaldım 2 kaybım var heterızıgot
Tek gen heterozigot bende de 38 de birakir 39 da sezeryana aliriz dedi doktorum ama ben hic coraspin kullanmadim gebeligin basindan beri sadece clexan 04 aliyorum gunde 1 tane