Coraspirini ne zaman bıraktınız ?

LunaLovegoodd

Üye
Pro Üye
1 Şubat 2024
967
682
23
Arkadaşlar merhaba
Rahim ağzı kanaması sebebiyle Coraspirine ara verdim kanama bitince tekrar başlayacaktım
Fakat tüp bebek doktorum başlamana gerek yok bırakınca başlatmıyoruz geri dedi. Şimdi ben hangi doktoru dinleyeceğim kafam karışık…… 😩

Arkadaşlar merhaba
Rahim ağzı kanaması sebebiyle Coraspirine ara verdim kanama bitince tekrar başlayacaktım
Fakat tüp bebek doktorum başlamana gerek yok bırakınca başlatmıyoruz geri dedi. Şimdi ben hangi doktoru dinleyeceğim kafam karışık…… 😩
Merhaba, ben kanama nedeniyle bırakmıştım ve sonra da tüp bebek doktorum tekrar başlatmadı.

Merhaba, ben kanama nedeniyle bırakmıştım ve sonra da tüp bebek doktorum tekrar başlatmadı.
Anladım canım peki neden başlatmamış bi açıklama yaptı mı ? Benim ki yapmadı. Burda ki arkadaşlar kanamaları bitince başlamışlar geri o kadar kafam karıştı ki … kaç haftalıkken bıraktın ve şuan kaç haftalıksın canım ?

Anladım canım peki neden başlatmamış bi açıklama yaptı mı ? Benim ki yapmadı. Burda ki arkadaşlar kanamaları bitince başlamışlar geri o kadar kafam karıştı ki … kaç haftalıkken bıraktın ve şuan kaç haftalıksın canım ?
6+0 da kanama nedeniyle Oksapar ve coraspini bıraktırmıştı canım. Bende pıhtılaşma ile ilgili problem yoktu zaten. Tekrar başlamaya gerek yok dedi tüp bebek doktorum. Kanamamın tamamen bitmesi de uzun sürmüştü zaten.
Şu an 31 haftalığım🌸
pıhtılaşma ile ilgili problem var mı rutin prosedür nedeniyle mi kullandırmışlardı?

6+0 da kanama nedeniyle Oksapar ve coraspini bıraktırmıştı canım. Bende pıhtılaşma ile ilgili problem yoktu zaten. Tekrar başlamaya gerek yok dedi tüp bebek doktorum. Kanamamın tamamen bitmesi de uzun sürmüştü zaten.
Şu an 31 haftalığım🌸
pıhtılaşma ile ilgili problem var mı rutin prosedür nedeniyle mi kullandırmışlardı?
Hiç test yaptırmamışlardı bana ondan korkuyorum biraz bırakmaya

Arkadaşlar merhaba
Ben tup bebek ılacları 12 cı haftada kesdım ama coraspırın devam edıyorum şu an

Dün ben de sordum uzun süre kullanılıyormuş şaşırdım .

Selamlar , benim de bugün 12. günüm bugün , beta hcg 9. gün 250, 11 gün 750 çıktı. pazar gününden bu yana ara ara kahverengi peçeteye gelen çamaşıra geçmeyen lekelenmem oluyor. Hemşireme telefonda sordum normal diyor ama huzursuz oluyorum gördükçe. kan sulandırıcıyı bıraktıyor burada okuduklarıma göre bana devam edeceğiz dedi, bu şekilde yaşayanlar var mı süreç nasıl gitti

Şu an 31 haftalığım🌸
Merhaba nasıl geçti süreciniz benim de lekelenmem oluyor peçeteye gelen . Sizin nasıl oldu ne kadar sürdü

Merhaba nasıl geçti süreciniz benim de lekelenmem oluyor peçeteye gelen . Sizin nasıl oldu ne kadar sürdü
Merhaba, geçmiş olsun.
6+0 da aktif kırmızı, pıhtılı kanama ile başladı ve bir süre sonra kahverengi lekelenme olarak devam etti. 6-7 hafta kadar sürmüştü. Benim kanama alanım vardı.
Sizin kanama alanı mı? Doktorunuz bir şey söyledi mi?

Hayır henüz 13. günüm transfer sonrası. Daha yeni öğrendik yani . Kahverengi peçeteye geliyor yalnızca ama yine de çok korkuyorum

Çok teşekkürler amin.
Evet iki hafta sonra usg için gel dedi şimdi gitsem herhangi bi şey görebilir mi ki
Rica ederim. Transferden 20 gün sonra çağırmıştı beni. Kese zaten çok küçük oluyor yolk saç vs görebilmek için bu şekilde çağırıyorlar.
kanama alanı var mı, ona bakmak için belki çağırmıştır diye sormuştum aslında

Back
X