- 1 Şubat 2024
- 967
- 682
- 23
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
-
Merhaba, ben kanama nedeniyle bırakmıştım ve sonra da tüp bebek doktorum tekrar başlatmadı.Arkadaşlar merhaba
Rahim ağzı kanaması sebebiyle Coraspirine ara verdim kanama bitince tekrar başlayacaktım
Fakat tüp bebek doktorum başlamana gerek yok bırakınca başlatmıyoruz geri dedi. Şimdi ben hangi doktoru dinleyeceğim kafam karışık……
Anladım canım peki neden başlatmamış bi açıklama yaptı mı ? Benim ki yapmadı. Burda ki arkadaşlar kanamaları bitince başlamışlar geri o kadar kafam karıştı ki … kaç haftalıkken bıraktın ve şuan kaç haftalıksın canım ?Merhaba, ben kanama nedeniyle bırakmıştım ve sonra da tüp bebek doktorum tekrar başlatmadı.
Anladım canım ben kanamalarla uğraşıyorum maalesef … gerçi şuan nerdeyse kalmadı ama ilaç düşündürüyor32. Haftaya kadar kullandım ben kanamam olmamıştı
Doktorunuzu dinleyin o daha iyi bilir herseyi kanama olduğu için kullandırmıyordurAnladım canım ben kanamalarla uğraşıyorum maalesef … gerçi şuan nerdeyse kalmadı ama ilaç düşündürüyor
6+0 da kanama nedeniyle Oksapar ve coraspini bıraktırmıştı canım. Bende pıhtılaşma ile ilgili problem yoktu zaten. Tekrar başlamaya gerek yok dedi tüp bebek doktorum. Kanamamın tamamen bitmesi de uzun sürmüştü zaten.Anladım canım peki neden başlatmamış bi açıklama yaptı mı ? Benim ki yapmadı. Burda ki arkadaşlar kanamaları bitince başlamışlar geri o kadar kafam karıştı ki … kaç haftalıkken bıraktın ve şuan kaç haftalıksın canım ?
Hiç test yaptırmamışlardı bana ondan korkuyorum biraz bırakmaya6+0 da kanama nedeniyle Oksapar ve coraspini bıraktırmıştı canım. Bende pıhtılaşma ile ilgili problem yoktu zaten. Tekrar başlamaya gerek yok dedi tüp bebek doktorum. Kanamamın tamamen bitmesi de uzun sürmüştü zaten.
Şu an 31 haftalığım
pıhtılaşma ile ilgili problem var mı rutin prosedür nedeniyle mi kullandırmışlardı?
Haklısın. Devlet hastanesinde yapıyorlarsa sen kendin yaptırsan aslındaHiç test yaptırmamışlardı bana ondan korkuyorum biraz bırakmaya
Yarın bi gidip sorayım yaparlarsa yaptırayımHaklısın. Devlet hastanesinde yapıyorlarsa sen kendin yaptırsan aslında
Ben tup bebek ılacları 12 cı haftada kesdım ama coraspırın devam edıyorum şu anArkadaşlar merhaba
Rahim ağzı kanaması sebebiyle Coraspirine ara verdim kanama bitince tekrar başlayacaktım
Fakat tüp bebek doktorum başlamana gerek yok bırakınca başlatmıyoruz geri dedi. Şimdi ben hangi doktoru dinleyeceğim kafam karışık……
Dün ben de sordum uzun süre kullanılıyormuş şaşırdım .Anladım canım peki neden başlatmamış bi açıklama yaptı mı ? Benim ki yapmadı. Burda ki arkadaşlar kanamaları bitince başlamışlar geri o kadar kafam karıştı ki … kaç haftalıkken bıraktın ve şuan kaç haftalıksın canım ?
Naptın canım tutmustur ınsallah bebısınDün ben de sordum uzun süre kullanılıyormuş şaşırdım .
Merhaba nasıl geçti süreciniz benim de lekelenmem oluyor peçeteye gelen . Sizin nasıl oldu ne kadar sürdü6+0 da kanama nedeniyle Oksapar ve coraspini bıraktırmıştı canım. Bende pıhtılaşma ile ilgili problem yoktu zaten. Tekrar başlamaya gerek yok dedi tüp bebek doktorum. Kanamamın tamamen bitmesi de uzun sürmüştü zaten.
Şu an 31 haftalığım
pıhtılaşma ile ilgili problem var mı rutin prosedür nedeniyle mi kullandırmışlardı?
Merhaba, geçmiş olsun.Merhaba nasıl geçti süreciniz benim de lekelenmem oluyor peçeteye gelen . Sizin nasıl oldu ne kadar sürdü
Hayırlı olsun pozitif sonucunuza sevindim. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olurHayır henüz 13. günüm transfer sonrası. Daha yeni öğrendik yani . Kahverengi peçeteye geliyor yalnızca ama yine de çok korkuyorum
Çok teşekkürler amin.Hayırlı olsun pozitif sonucunuza sevindim. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olurdoktor muayene için henüz çağırmadı mı?
Rica ederim. Transferden 20 gün sonra çağırmıştı beni. Kese zaten çok küçük oluyor yolk saç vs görebilmek için bu şekilde çağırıyorlar.Çok teşekkürler amin.
Evet iki hafta sonra usg için gel dedi şimdi gitsem herhangi bi şey görebilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?