Corasprin

zehragnydn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
420
289
103
kızlar bugün doktora gittm kesemizi gördk cok sükür ama boş gebelik yasadgm için corasprin verdi nasıl kullancam bilgisi olan var mı

kızlar bugün doktora gittm kesemizi gördk cok sükür ama boş gebelik yasadgm için corasprin verdi nasıl kullancam bilgisi olan var mı
Doktor bunun bos gebelik olduguna nasil karar verdi ?? Bebegi dusurmek icinmi coraspin verdi ??

benim de daha önce kaybım var 3haftadır kullanıyorum merak etmeyin dr verdiyse vardır bi sebebi kan pıhtılaşması olmasın diye veriliyor günde bir kez alıyorım ben

Yok canm subatta hamileyken 8.haftaya kadar bebek olusmadı kese bostu smdi yine hamileym doktorm riske atmamak için coraspin verdi düşük olmasn diye
Anladm cnm hayirlisu olsun. Benimde 3 dusugum var suana kadar kimse bana hap falan vermedi. Sen ozelemi devletemi gidiyon. Gerci bwn genetik testlerimin sonucu bekliyorum

Anladm cnm hayirlisu olsun. Benimde 3 dusugum var suana kadar kimse bana hap falan vermedi. Sen ozelemi devletemi gidiyon. Gerci bwn genetik testlerimin sonucu bekliyorum
Özele gidiorm canım doktor her ihtimale karsı verdi ialç bakalm haftaya kalbimizi görcez inşallah

Pihtilaşmaya karsi önlem olarak vermiş kullanin bi sakincasi yok aksine pihtilasma varsa kaybetmeyin diye günde 1 tane alirsiniz.

Ne kadardir bekliyorsun. Ozeldemi yoksa devlettemi yaptirdin. Benim 4 gun sonra 1 ay olicak hala vikmadi. Gun sayiyorum hergun bakiyom sonuclarima :)
Valla benim hastane aksilikler yüzünden geçen hafta verebildik eşim. ile normalde 1 ay ama bayram girdiği için 40 gün sonra dediler devlette yaptrdik

Valla benim hastane aksilikler yüzünden geçen hafta verebildik eşim. ile normalde 1 ay ama bayram girdiği için 40 gün sonra dediler devlette yaptrdik
Benim esim gelmedi ben gittim sadece. Bakalim hayirli sonuclar aliriz insAllah :)

Cnm banada doktor niye tek geldin dedi. İkinci evliligim ve buda dusukle sonuclandi sanirim sorun bende dedim. Tmm o zaman sana bakalim dedi
esin olmaz ise bir faydası olmaz tek başına dediler o yüzden beraber gittik onun da kromozyonuna bakmaları icin

Bende kullaniyorum genellikle 24 saatte bir almaya ozen gosteriyorum ilk bebegimde gerekmedi saglikla dogum yaptim fakat bu sefer plt yani trombosit degerim sinirdaydi riske atmamak icin kullaniyorum
Allah hepimize saglikla kucaklamayi nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…