- 16 Kasım 2012
- 420
- 289
- 103
- Konu Sahibi zehragnydn
-
Doktor bunun bos gebelik olduguna nasil karar verdi ?? Bebegi dusurmek icinmi coraspin verdi ??kızlar bugün doktora gittm kesemizi gördkcok sükür ama boş gebelik yasadgm için corasprin verdi nasıl kullancam bilgisi olan var mı
benim de daha önce kaybım var 3haftadır kullanıyorum merak etmeyin dr verdiyse vardır bi sebebi kan pıhtılaşması olmasın diye veriliyor günde bir kez alıyorım benkızlar bugün doktora gittm kesemizi gördkcok sükür ama boş gebelik yasadgm için corasprin verdi nasıl kullancam bilgisi olan var mı
Yok canm subatta hamileyken 8.haftaya kadar bebek olusmadı kese bostu smdi yine hamileym doktorm riske atmamak için coraspin verdi düşük olmasn diyeDoktor bunun bos gebelik olduguna nasil karar verdi ?? Bebegi dusurmek icinmi coraspin verdi ??
Anladm kuzum cok sağollbenim de daha önce kaybım var 3haftadır kullanıyorum merak etmeyin dr verdiyse vardır bi sebebi kan pıhtılaşması olmasın diye veriliyor günde bir kez alıyorım ben
kızlar bugün doktora gittm kesemizi gördkcok sükür ama boş gebelik yasadgm için corasprin verdi nasıl kullancam bilgisi olan var mı[/
günde bir defa tok canım genelde sabah alınır. kahvaltıdan sonra. hayırlı olsun.
Anladm cnm hayirlisu olsun. Benimde 3 dusugum var suana kadar kimse bana hap falan vermedi. Sen ozelemi devletemi gidiyon. Gerci bwn genetik testlerimin sonucu bekliyorumYok canm subatta hamileyken 8.haftaya kadar bebek olusmadı kese bostu smdi yine hamileym doktorm riske atmamak için coraspin verdi düşük olmasn diye
Özele gidiorm canım doktor her ihtimale karsı verdi ialç bakalm haftaya kalbimizi görcez inşallahAnladm cnm hayirlisu olsun. Benimde 3 dusugum var suana kadar kimse bana hap falan vermedi. Sen ozelemi devletemi gidiyon. Gerci bwn genetik testlerimin sonucu bekliyorum
İnsAllaahhhh:)Özele gidiorm canım doktor her ihtimale karsı verdi ialç bakalm haftaya kalbimizi görcez inşallah
BendeAnladm cnm hayirlisu olsun. Benimde 3 dusugum var suana kadar kimse bana hap falan vermedi. Sen ozelemi devletemi gidiyon. Gerci bwn genetik testlerimin sonucu bekliyorum
Sendemi sonuclarini bwkliyorsun :)
EvetSendemi sonuclarini bwkliyorsun :)
Ne kadardir bekliyorsun. Ozeldemi yoksa devlettemi yaptirdin. Benim 4 gun sonra 1 ay olicak hala vikmadi. Gun sayiyorum hergun bakiyom sonuclarima :)
Valla benim hastane aksilikler yüzünden geçen hafta verebildik eşim. ile normalde 1 ay ama bayram girdiği için 40 gün sonra dediler devlette yaptrdikNe kadardir bekliyorsun. Ozeldemi yoksa devlettemi yaptirdin. Benim 4 gun sonra 1 ay olicak hala vikmadi. Gun sayiyorum hergun bakiyom sonuclarima :)
Benim esim gelmedi ben gittim sadece. Bakalim hayirli sonuclar aliriz insAllah :)Valla benim hastane aksilikler yüzünden geçen hafta verebildik eşim. ile normalde 1 ay ama bayram girdiği için 40 gün sonra dediler devlette yaptrdik
esin olmaz ise bir faydası olmaz tek başına dediler o yüzden beraber gittik onun da kromozyonuna bakmaları icinBenim esim gelmedi ben gittim sadece. Bakalim hayirli sonuclar aliriz insAllah :)
esin olmaz ise bir faydası olmaz tek başına dediler o yüzden beraber gittik onun da kromozyonuna bakmaları icin
hmm senin farklı tabiCnm banada doktor niye tek geldin dedi. İkinci evliligim ve buda dusukle sonuclandi sanirim sorun bende dedim. Tmm o zaman sana bakalim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?