• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corbadan ari cikti

Biri derdini anlatınca hemen boşan boşan diyorsunuz da boşanmak o kadar kolay mı biraz yapıcı olsanız

Eşi kadına ''arkadaşlarını ayartacağım'' diyor,ne diyelim eve gelince güler yüzle karşıla mı ? Aynı şeyi bu kadın söylese şimdi nefes bile almıyordu belki.
 
Çok hevesli boşanmaya sal ipini gitsin denyo.
Bir de ben b.k ye demiştim valla çok hanım insansınız.:KK14:
 
Kepazelik eşinde, bu kadar çemkirecek ne var?

Önünden çeker alırdım yemesin aç kalsın pislik...

Bu sefer Olmayabilir bir sonrakinde daha güzel olur. Eşin kavga için bahaneler arıyor, yazık...
 
Ay taş yesin !!!
Hala hastada ilgi bekledi diyorsunuz.
Kocanızda sizin onu terketmeyeceğinizin farkında ;)
 
Çok saygısizca .Boyle birine cevap vermeyin .Verilmez çünkü .
Tartisma üslubu boyleyse saygısızsin deyip susun .
 
Calismiyorsun sanirim eger çocuklar küçük degillerse işe başla kendine saygi duy özgüvenini yüksek tut bu tarz kisilere oz güveni yuksek kadinlar lazim sürekli eksik ve eziklemek gerekiyor gitmek istiyorsa ceksin gitsin.
 
Sorun bence çorbadan arı çıkması değil, sizin iğrenç zihniyetli eşiniz. Yani burada boşan deyince de çemkiriliyor ama bu adamla evli kalın demek size en büyük kötülük olur.
 
Eşinizin dili arıda bulunan iğneden daha da batıcı .Allah sabır versin ne diyeyim.
 
O arı dilini soksaymış!
 
Ben okuyunca en cok kendi ailen bile istemiyo lafina takıldım.
Sizin için doğruluk payı nedir bilemem ama aileler keşke herzaman evlatlarının arkasında dursalar.
Bu fakiri içinde zengini içinde olanağı olup olmayanı içinde geçerli, maneviyat para ile ölçülen bişi dilki..


 
Bu sözlerinden snra nasıl toparlıcaksın bu evliliği? Boşanmak iş bulmak kendi hayatına bakmak en mantıklısı..
Evden uzaklaş herşeyi benm dediği evde durman yüzsüzlük olur. Gidemiyorsan Bi tek kelime dahi konuşma günlerce o yokmuş gibi yap. hatasını bi şekilde anlaması lazm.
 
Aslında her şey bir kenara adamın evliliğe tahammülü kalmamış. Bir şeyleri bahane ediyor, ederken de çirkinleşiyor. Yazık...
 
Merhaba

Size az once yasadigim.bi olaydan bahsetmek istiyorum.
Ilk olarak sunu belirteyimki esimle aramiz uzun zamandir pek iyi degil fazla yuz goz olmustuk ben hep bosanma lafi ediyodum oda bana hep evden git vs muhabbetleri. Gecen persembe bunlari konustuk halletik ikimizdr dikkat edicegimize soz verdik ve aramiz iyidi.

Bugun esim 2dr ise gidicekti birazda hasta oldugu icin 1e kadar uyudu. Bende ona corba yaptim iyo gelir diye koydum tam yiyorduki corbanin icinden bi tane olu ari cikti. Nasil girdi hic bilmiyorum kopma.noktasi bu oldu. Baska corba koymayi teklif ettim iki farkli cesit yapmistim istemedi.
Basta bana laf degdirmeye basladi nasil corba bu nabalim yiyelim falan diye bende cevap verince basladi her zamanki gibi soylenmeye yaptigim hic bi iste hayir yokmus ne ise yariyormusum ben vs.
Git bu evden ne ise yararsin ben kadin oleaydim senin gibi olmazdim su evin haline bak tum gun oturuyosun yaptigin hic bi iste hayir yok..

Aksam pogca yapmistm biraz sert oldu bitsne bile yemedi soylenmeye devam etti 9 kilo undan 9 tane pogaca yapmisim gibilerinden.

Tekrar tekrar soylendi git bu evden nasil bi kadinsin ailende seni istemjyor kendi deden diyo senden icin onu kimse istemez o deli boyle uzadi gitti

Yanina hazirladigim ekmekleri aldi ose gidicekti madem begenmiyosun hic bisey alamazsin dedim elinden aldim

Bu surede hala daha soyleniyo git bu evden bi ise yaramiyosun sanki ne yapiyosun. Bende dayanamadm artik patladim soz vermistik niye bosanma lafi etmicektike gorunen anlasamiyoruz sonumuzun nereye gittigi belli dedim.
Hala daha umursamiyo tabi git bosan kapi orda bu evde benim emegim vat her seyi ben yaptim diye.
Ben degil sen gidiceksin bi mahkeme kararina bakar dedim.
Son olarak kapidan cikmadan bagirdiki bosanayimmis zaten benim gibi azginlarin soni belliymis yanina degisik degisik manitalat takip gezermis carsida aynada bi kendime bakayimmis. Hatte benim en yakin arkadaslarimi ayartip gezermis carsida.

Artik beynim durdu iyi davraniyorum olmuyo kotu davraniyorum olmuyo umursamiyorum hic olmuyo nabicagimi bilmez durumdayim hala elim ayagim titriyo

Bana bi fikir verin


Allah'im ya bise soylerdim ama ban yerim die susuyorum


Bosaa gitsin, sen onun namususun namusuna bu lafi soyleyenden adam olmaz
 
Kendisi hakaretten başka ne iş yapar acaba?

Bu kadar aşağılanmaz bir insan üstelik kadın üstelik anne!!!

Önüne ot ve saman koy belki onu sever
 
Back
X