Bebek Beslenmesi çorbaya sogon koymak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben koyuyorum hem faydalı hem de damak tadı tencere yemeklerine alışmış oluyormuş.

arkadaşım kolay gelsin.. tuz koyulmuyor 1 yaşına kadar.. birde 6 aylık bebek için mercimek çorba ağır gelmezmi.. içine sebze koyacakmısın.. şişkinlik yapar gaz yapar mercimek. içine soğan, patates,havuç,pirinç vs.koyarsın. zaten azıcık bişey yiyorlar.. tekrar kolay gelsin

arkadaşım kolay gelsin.. tuz koyulmuyor 1 yaşına kadar.. birde 6 aylık bebek için mercimek çorba ağır gelmezmi.. içine sebze koyacakmısın.. şişkinlik yapar gaz yapar mercimek. içine soğan, patates,havuç,pirinç vs.koyarsın. zaten azıcık bişey yiyorlar.. tekrar kolay gelsin

hadi ya ozman sadece sebze çorbasımı yapim ben ne yapim ocaktan alim mercimegi gaz yapıcaksa:1no2:

canım patates havuç kabak soğan(hepsinden azıcık parmak kadar kes) ceviz kadar kıyma 1 çay kaşığı pirinç ve 1 tatlı kaşığı mercimekle harika besleyici bir çorba yapabilirsin..pişince 1 tatlı kaşığı da zeytinyağı gezdir üstüne...afiyet olsun kuzuma...

canım patates havuç kabak soğan(hepsinden azıcık parmak kadar kes) ceviz kadar kıyma 1 çay kaşığı pirinç ve 1 tatlı kaşığı mercimekle harika besleyici bir çorba yapabilirsin..pişince 1 tatlı kaşığı da zeytinyağı gezdir üstüne...afiyet olsun kuzuma...

kıyma 6 ayda veriomu birde mercimek koyma dediler gaz yapıo diye ama çok saol tatlıcım

valla bizim doktorumuz 6.ayda başlattı kıyma ve tavuğa...ben bebeğime herşeyi azar azar verdim..hiçde gaz problemi olmadı...ama her bebeğin bünyesii farklı tabi...

merhaba ben oğluma 4 aylıkken ek gıda vermeye başladım 6 aylık bebekte biraz gaz yapabilir ama az az kat alışsın bende oğluma aman bişey yapar mı gaz mı yapar diye korkup fazla bişey vermedim ve çok pişmanım alışsın bence ver

6 aylık bebeğe soğan değil sarımsakda konur ben koyuyodum sebze çorbalarına filan ama mercimek ağır geliz henüz erken direk mercimek çorbasını bırak sebzenin içine prin şehriye irmik yerine bi tutam dahi mercimek ağır gelir ilk prinç sonra şehriye irmik bulgur ve mercimek :1rolleyes:

doktorumuz soğanı her mevsim verebilrsin demişti. kıyma konusuna gelince, 6. ayımız dolmadı ama bu hafta kıyma ve tavuğa başlıyoruz. bence tarhana çorbası, sebze çorbası, yoğurt çorbası falan yap, mercimeği doktorunuza bir sor istersen. kolay gelsin...

Back
X