Çörek otu bal tarçın kullananlar var mı

reyhan__

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
115
20
13
24
Selamlar Şubat ayında reglmin 2. Günü başlayıp 12. Güne kadar yaptım ve bu ay gebelik oldu maalesef kimyasala döndü ama oldu. Şunu merak ediyorum bu kürün bir etkisi olmuş mudur kullandınız mı veya etrafiniz da kullanan var mı ? Bu konuda tartışmayı çok isterim

Arkadaşlar bir de kimyasal sonrası regl düzeni sıfırlanıyor mu biliyor musunuz yani normalde 40 günlük bir döngum var yani bir problemim kist vs yok ama döngum bu kadar sürüyor acaba bu biraz daha normale yaklaşır mi

Çörekotunu çiğneyerek tüketmenizi öneririm. İçindeki uçucu yağ yumurtlamayı destekliyor. Ayrıca yumurta kalitesini artırdığına dair yazılar da okumuştum. Ama yumurtlamadan sonra tüketmeyin kist yapabilir. Fazla etkili

Evet zaten kullandığım ay eşimle uzak olsak da yanyana gelir gelmez tuttu, peki ogutsem çörek otunu kürü o şekilde hazirlasam olur yoksa illa cignemem mi gerekir etkisi icin

Evet zaten kullandığım ay eşimle uzak olsak da yanyana gelir gelmez tuttu, peki ogutsem çörek otunu kürü o şekilde hazirlasam olur yoksa illa cignemem mi gerekir etkisi icin
İçinde uçucu yağ olduğundan çiğner çiğnemez tüketmek gerekir, bence öğütme olmaz

Şununla ilgili bir bilgisi olan yok mu acaba

Yumurtlamaniz ne zaman oldu peki adet dongunuz me ve kacinci günde yumurtladiniz. Gebelik olsutu kimyasal oldu demissiniz. Ben normalde 13.14.gunxe yumurtluyordum. Bu ay bu kuru yaptım bal çörek otu tarcin ama 9.10 günde bu 2 günden birinde catladi yumurtam erken mi catlatmis oldum bu kür yumurtayi bir anda büyütüp mu catlatti acaba yani olumsuz bir etkisi olur mu diye korkuyorum bu kuru kullanmakla kullanmamak arasındayım şuan siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yani 13 14 de çatlayan yumurtam 9.10.gunde catladi ?

Açıkçası ben bilmiyorum takibini de yapmıyorum benim döngum 40 gün, yani düzenli bir şekilde 40 günde bir olurum. 16.gunde olur benim yumurtlamam. Biz eşimle yurtdisinda yasiyoruz, geçen ay turkiyedeydim ancak yumurtlamanın son günü döndüm ve o gün beraberlik yaşadık ve direkt tuttu bebek. Bir kistim vs olmadığı için hiçbir problem yaşamadım ben ve ilk defa fiziksel olarak yumurtlamami hissettim baya akıntım vardı. Yani bendeki değişiklik bu diyebilirim. Bu ay yine kullandım fakat regln 3.gunu kullandım ve 1 hafta kullandım daha kısa. Yine yumurtlama günü ultrasondan baktık boyutu çok iyi dedi doktor. Yani benim iki deneyimimde iyi açıkçası. Senin 3-4 gün önce çatlaması da bu süreci hızlandırdığı için normal olabilir diye düşünüyorum açıkçası. Bir kist, pcos sorunun falan var mı

Yok hayır hiç bir sorunum yok .normalde bende ovulasyonkq takip ediyorum kac aydır hep 13 14 bazen 12 de catlaidgini görmüştüm . Ama hiç 9 10 da görmedim. Bu ay bal tarcin çörek otu yedim. O yumurtayi geliştirip erken mi catlatti acaba diye düşünüyorum bunun gebe kalmada bir sakıncası olur mu diye öğrenmmek istedjm aslnda

Açıkçası çörek otu şifa zaten gerçekten müthiş bir şey, benim bildiğim üzere eğer hormonel veya başka bir sorun yoksa sürekli de yemedigin durumda bir sıkıntı olmuyor zaten olayı yumurtayı geliştirip catlatmasi yani bu iyi bir şey yaşadığın. İnşallah bebişin de bunun üstüne gelir çok mutlu olurum. Bu yediğimiz şey bir macun, herhangi bir şeyi etkilemiyor ben çok gördüm bununla hamile kalanı. Etkisi yumurtaya ve yumurtaliklara oluyor, bu sebeple bununla hamile kaldıktan sonra vücudunda bitiyor is, vücudun kabul ederse ne ala benim tiroid problemim var o sebeple kimyasala döndü diye düşünüyorum zaten ben hamile kalmayı da beklemiyordum çok hızlı ve ani oldu. Allah hepimizin gönlüne göre en güzelini en güzel zamanda versin inşallah emeklerimiz boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…