Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen cok haklisiniz sadece adam akilli beslenip paketli gida yememeyi basarsak bunlara gerek kalmiycakta ulkede hersey hormon zararli sekilde sebzeleri bile dogal yiyemiyoruzki
Aynen cok haklisiniz sadece adam akilli beslenip paketli gida yememeyi basarsak bunlara gerek kalmiycakta ulkede hersey hormon zararli sekilde sebzeleri bile dogal yiyemiyoruzki
Öyle tabii ki canım yani ben sadece folik asit ve demir takviyesi kullanıyorum onun dışında ek bir şey kullanmıyorum ekmeği bıraktım tam tahıllı yiyorum tatlıyı azalttım çikolatayı falan bıraktım bol bol su içiyorum ve yeşillik yemeye gayret ediyorum senin regli tarihin ne zaman
Ben yapamadım ya her başladığımda bu küre, 2. Gün baş ağrım oldu herhalde yaramıyor diye devam etmedim, ama ben hastalık hastasıyım her şeye takıntı yapıyorum ondandır :) faydası tamamen kişiye göre kişinin durumuna göre değişiyor zannedersem.
Evet her kürün etki alanı farklı. Ama insan belki işe yarar diye olmadık şeyler yapıyor İnşallah hiç küre gerek kalmadan hamile kalırız sağlıklı bebekler dünyaya getiririz hepimiz.
Selam arkadaşlar bugün regln 2.gunu çörek otu bal tarcina başlayacağım fakat bir türlü corek otu bulamadım yakın marketlerde mecbur eşim gelince uzaktakine gitmemiz lazım. Gece başlasam veya 3.gun bir sorun olur mu? Bilgisi olan yazsın lütfen
Aleykum selam. Ben regl bitimi yaptım. Ama çörek otunu blenderdan geçirdim. Aç karnına bir kaşık yedim. Gebe kalamadim. Ama çikolata kisti vardı. Kullandığım ay gitti.