ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

meyra__

Kabe-i Muazzama...
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
14.789
16.930
298
Çörek otunun ölümden ve yaşlılıktan başka her derde deva olduğunu biliyoruz hepimiz.
Böyle bir günlüğün çörek otunu yememdeki tembelliğime belki desteği olur fikriyle bu günlüğü açmaya karar verdim, inşaallah faydası olur.....
Şuan ki düşünceme göre günlük yada 2güne1 tepeleme 1çay kaşığı yemek istiyorum devam edebilirsem şayet.
Aç tok farketmeden yemek istiyorum.
Bakalım....
ilk etapta 1ay boyunca günlük yemek istiyorum, sonra belki değiştirebilirim gün zamanını, yada tamamen kesebilirim yemeyi: )
Hemen bugün başlayayım, günlerim akşam ezanı ile başlicak: )
Her hafta bilgi vereyim bu hafta şu günlerde yedim şu günlerde yemedim diye, en sonunda da aylık bir bilgi.
Aralığa kadar yaklaşık 1ay olur işte bugünden başlayarak.
Şimdilik böyle olsun planım.
Birde günlük yiyip yemediğimide belirtmeye çalışıyım.
Bu günlüğü açarken çok zorlandım nedense, ama açtım sonunda: ))))
Hep erteledim açmayı, belkide çörek otunu yemeyi hep ertelediğim içindir gibidir....
Hadi başlayalım bakalım........
Hayırlısı olsun....

bende sabah ezdım ac karna yuttum bı bardak suyla burda okumustum faydalıymış ezıpte yutun ezmeden yutunca mıdenızde agrı yapıyomuş ole okudum

belki yapıyodur haklısın canım, o konuda bir bilgim yok.
yalnız bende şöyle birşey duydum; ezmeden tüketirsen hiçbir yararı olmuyormuş, olduğu gibi çıkıyomuş: )))))
mutlaka ezilip tüketilicekmiş, ya elle ezme yada ağızda çiğneyerek ezme.
ben ağızı tercih ettim: )
teşekkürler mesajın için canım

bende sabah ezdım ac karna yuttum bı bardak suyla burda okumustum faydalıymış ezıpte yutun ezmeden yutunca mıdenızde agrı yapıyomuş ole okudum

ben bi ara günlük aynen böyle 2ay kadar tükettim çörek otunu, ama sabah aç karnınaydı tek farkı, gastrit için tüketmiştim, gerçekten çok faydasını görmüştüm, ama sonradan hem iyi olunca hemde tembelliğe verince bıraktım malesef....
sabah aç karnına yeme fikride bende tüketmeyi bırakmaya meyil oluşturunca o seçeneğide kaldırdım bu sefer.

teşekkürler fikir için: )
ben şöyle duydum doğru ise yine: ))))
çörek otunu ezip hemen taze taze yoğurda karıştırıp yine hemen taze taze tüketmek antibiyotik etkisi oluşturuyormuş.
zararlı mı oluyormuş yani? benim bir arkadaşım ezmeden direk yoğurda katıyordu ondan dediydim :)

yarında yogurtlu deneyım kendımı çok dınç hıssedyrm çorek otu sayesınde heralde akıntımda yok yasasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…