yarında yogurtlu deneyım kendımı çok dınç hıssedyrm çorek otu sayesınde heralde akıntımda yok yasasın:)
inş canım benim....
dinçlik veriyor zaten...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarında yogurtlu deneyım kendımı çok dınç hıssedyrm çorek otu sayesınde heralde akıntımda yok yasasın:)
zararlımı bılmyrm ama ezılmesı gerektıgını ezılmeden yutulursa mıde agrısı yapıyomuşzararlı mı oluyormuş yani? benim bir arkadaşım ezmeden direk yoğurda katıyordu ondan dediydim :)
:)bende memnun oldum tanıştıgımıza meyra hanım:)çok tatlısın incicim, memnun oldum tanıştığıma: )![]()
zararlı mı oluyormuş yani? benim bir arkadaşım ezmeden direk yoğurda katıyordu ondan dediydim :)
ezilince çok acı oluyor ya ben denedim bir ara içine bal felan mı katsak acaba :)tüm çörek otu yemenin zararının olduğunu hiç duymadım ben, ama şunu duydum ezmeden tüketilirse bir fayda etmiyormuş, aynen girdiği gibi çıkıyomuş vücuttan.
birde ezdiğin zaman hemen taze tüketilicek, beklediği zaman etkisi faydası kalmıyor.
Zayıflatıyor mu :)
Ben herşeye kilo yönünden bakmaya başladım![]()
ezilince çok acı oluyor ya ben denedim bir ara içine bal felan mı katsak acaba :)
Sen zayıflarsan bende deneyeyim o zamanzayıflatır heralde canım: )
Sen zayıflarsan bende deneyeyim o zaman![]()
•Çörek otu kullanımı bağışıklık sistemini güçlendirir.zayıflatır heralde canım: )
merhaba meyra hayırlı olsun topiğin canım..ben de bu çörekotu yeme kampına katılmak istiyorum ama emziriyorum..bi zararı olurmuki :/
katıldım ve şimdi yttum :-D
Selam Meyra ,
Çörekotunu tam olarak niçin yiyorsunuz ? Nasıl bir fayda icin ?
Anladım canım bende faydalı oldugunu hep duyardim .hoşgeldin canım: )
şifa olsun inş.
selam: )
ben çörek otunun ölümden ve yaşlılıktan başka her derde deva olduğunu duydum ve bunun üzerine yemek denemek istedim canım, genel olarak şifa ve destek olması bakımından yani.
bende vajınal akıntım ıçın burda okudum kullanmaya basladım 2,gunum akıntım yok denecek kadar azaldı :)baska seylerede yararlıdr elbet arastrmak gerekSelam Meyra ,
Çörekotunu tam olarak niçin yiyorsunuz ? Nasıl bir fayda icin ?
Anladım canım bende faydalı oldugunu hep duyardim .
Bugünden itibaren eşlik etsem sizlere olur mu ?
Bir süre sonra gözle görülür , somut hissedilir farklılıklar yaşayacakmıyim bakalım .