• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

bende vajınal akıntım ıçın burda okudum kullanmaya basladım 2,gunum akıntım yok denecek kadar azaldı :)baska seylerede yararlıdr elbet arastrmak gerek
Bu sıkıntı asırı sekilde bende de maalesef . Umarım bende fayda görürüm .

Bir ara bikarbonatlı su ictim . O dönem kesildi ama bırakınca tekrar başladı . Belki çörekotu daha uzun süreli fayda saglar .

Bu sıkıntı asırı sekilde bende de maalesef . Umarım bende fayda görürüm .

Bir ara bikarbonatlı su ictim . O dönem kesildi ama bırakınca tekrar başladı . Belki çörekotu daha uzun süreli fayda saglar .

inş canım.

sabah ac karne corek otunu ez yada agzında cıgne 1 bardak suyla yut ve genıtal bolgeyı kuru tut herzaman ole okudum denyrm koku yok akıntı yok 2 gundur yasasın :)

Şimdilik çıkıyorum kızlar biraz islerim var , sonra tekrar gorusuruz .
Herkese bol şifalar olsun ...

meyra cım güzel açıklamaların için sağol canım..zencefil olayı kötü olmuş :KK20: aslında oğlum 18aylık çok küçük değil ama yinede sormakra fayda var tabii...en kısa zamanda sorup başlayacağım..daha önceleri bi kaç kez başlamışlığım var aslında ama ben ilaç kullandığımda bile hep unuturum..düzenli olmaz..böyle en azında düzenli olur inş.. eşim çörekotu yağı kapsülü almıştı hatta hala duruyor :KK64:

meyra cım güzel açıklamaların için sağol canım..zencefil olayı kötü olmuş :KK20: aslında oğlum 18aylık çok küçük değil ama yinede sormakra fayda var tabii...en kısa zamanda sorup başlayacağım..daha önceleri bi kaç kez başlamışlığım var aslında ama ben ilaç kullandığımda bile hep unuturum..düzenli olmaz..böyle en azında düzenli olur inş.. eşim çörekotu yağı kapsülü almıştı hatta hala duruyor :KK64:

önemli değil.
inş canım.
bence çörek otunun kendini tercih et yağından kapsülünden ziyade.

sağol canım benim.... hoşgeldin topiğime: ):KK19:
canım kampa katıl katılmasınada hiç bilmiyorumki emzirenler kullanabilirmi?
sen güvenilir yerlerden kişilerden araştırıp içmenede uygun olduğuna karar verirsen buyur gel beklerim her zaman: )
ama ben bişey diyemem sana asla....
doktoruna sor mesela mutlaka, ne zaman ne kadar içebilirim diye mesela...
bu işler biraz ince işler olduğu için ben hiç birşey diyemem.
mesela zencefili hamileler bile içebiliyormuş, bende içeyim dedim, 10gün kadar çok azıcık içtim, senmisin zencefili içen midemi mahvetti.... gastritim vardı, midemi kanattı tahriş etti..... yani bunun gibi....
3gündür kendimi ancak topladım, bugün daha iyiyim şükür.
sana iyi gelen bana iyi gelmez, bana iyi gelen ona iyi gelmez..... böylede bir durum var....
ince işler bunlar, sormak ve titizlikle inceleyip denemek lazım.....
mesela zencefil kabızlığa iyiymiş benide kabız etti günlerdir: ) ya böyle işte....:KK48:
zencefil feleğimi şaşırttı kaç gündür bana, al sana zencefil al: ):KK48: :KK11::KK11::KK11:
zencefili bala katıp yemiştim aynı etkileri banada gösterdi bıraktım. çok zarar verdi bana :(

Konu tam benlikmiş. 25 Eylül'den beri minik değirmeninde öğütüp bala karıştırıp yiyorum. Önceden defalarca başlayıp bırakmışlığım var unutuyordum. Ama şimdi ilaç hatırlatıcı bi program indirdim unutmam mümkün değil sürekli uyarıyor. 6 ay sürekli kullanıcam inşaAllah. Ağrılarım var bu ara bağışıklığımı güçlendirmem lazım. Çocuklara da veriyorum çay kaşığının üçte biri kadar onlara bir çay kaşığı bana. Emzirenler kullanır mı bilmiyorum ama hamileler ve iki yaş altı çocuklar kullanamaz diye biliyorum.

Ölümden başka her derde deva inşaAllah. Iyi ki açmışsınız böyle bir konu çoook teşekkürler takipçinizim aranızdayım....

zencefili bala katıp yemiştim aynı etkileri banada gösterdi bıraktım. çok zarar verdi bana :KK43:

al bendende o kadar...

Konu tam benlikmiş. 25 Eylül'den beri minik değirmeninde öğütüp bala karıştırıp yiyorum. Önceden defalarca başlayıp bırakmışlığım var unutuyordum. Ama şimdi ilaç hatırlatıcı bi program indirdim unutmam mümkün değil sürekli uyarıyor. 6 ay sürekli kullanıcam inşaAllah. Ağrılarım var bu ara bağışıklığımı güçlendirmem lazım. Çocuklara da veriyorum çay kaşığının üçte biri kadar onlara bir çay kaşığı bana. Emzirenler kullanır mı bilmiyorum ama hamileler ve iki yaş altı çocuklar kullanamaz diye biliyorum.
Ölümden başka her derde deva inşaAllah. Iyi ki açmışsınız böyle bir konu çoook teşekkürler takipçinizim aranızdayım....

inş deva canım.
hoşgeldin sende o zaman aramıza: ):KK19:
geçmiş olsun canım, rabbim tez zamanda şifa versin inş, çörek otuda şifa olsun inş sana.

kızlar gördüğümüz faydalarıda yazalım inş, daha motive oluruz: )
ben geçmişte kullandığımda gastritime çok iyi gelmişti, 2ay kadar kullandım, ama hem iyi olup hemde tembellik yapınca bıraktım malesef.....
zayıflamayada katkısı olmuştu bende geçmişte.

al bendende o kadar...

inş deva canım.
hoşgeldin sende o zaman aramıza: ):KK19:
geçmiş olsun canım, rabbim tez zamanda şifa versin inş, çörek otuda şifa olsun inş sana.
Amin canım herkese şifa olsun inş. Hem benim hem de çocukların gördüğü faydayı yazıcam cok kararlıyim cok. Oğlum alerjik astım bronşit en cok onun için ümitliyim. Ç.otuyla ilgili bir site var oraya bir bayan yazmıştı oğlunun astımini ç.otuyla yenmiş inş. Bende buraya yazarım.
Bu arada c.otu yemekten yarım saat önce alınırsa zayıflatır yemekten yarım saat sonra alınırsa şişmanlatır yine ordan öğrendim. Ayrıca yoğurtla karıştırılmasini pek önermem çünkü yoğurt birleştiği yiyeceklerin etkisini azaltıyor diye biliyorum. Bi Dr. Çocuğuna ispanagi dahi Yoğurtlu vermiyordu Bilginize. ..

Back
X