• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

Herkese merhaba. Ben yemeyi bu ayin basinda birakmistim.
Cunku hamile kaldim. Zaten hamilelikte sakincali. Herkese sifalar olsun. Allah gonlunuze gore versin. ...

ecmain inş canım.
canım inan çok sevindim, hayırlı olsun, allah kolaylıklar versin inş hamilelik sürecinde.
hamilelikten sonra yemeyi düşünürsen yine bekleriz inş buraya: )))
arada yine yaz, haberdar et bizi kendinden bebiştende oldumu: ):KK66::KK19::KK19:
belki 3-4ay sonra bende hamile kalırım: ) :KK66:
hayırlısı olsun bakalım herşeyin inş.

Amin canim cok teşekkür ederim. Insallah, darısı her isteyene. Ben corek otuna Kasım ayinin basinda başlamıştım akintim icin hem ona faydali oldu hem de bebek konusunda etkili oldugunu düşünüyorum. Tabi bi doktora da gorunmek lazım mutlaka.

katılıyorum sana: ):nazar::nazar::nazar:

ecmain inş canım.
canım inan çok sevindim, hayırlı olsun, allah kolaylıklar versin inş hamilelik sürecinde.
hamilelikten sonra yemeyi düşünürsen yine bekleriz inş buraya: )))
arada yine yaz, haberdar et bizi kendinden bebiştende oldumu: ):KK66::KK19::KK19:
belki 3-4ay sonra bende hamile kalırım: ) :KK66:
hayırlısı olsun bakalım herşeyin inş.

katılıyorum sana: ):nazar::nazar::nazar:

İnşallah allah seninde yuzunu güldürur. Haber veririm tabi.

kızlar yemişşiniz çörek otunu anladımda sonucuda bi yazında kaç şayfa okudum göremedim cörek otu yaninda diyette varmi ?niye filizlendirdiniz? cocuklara neden yedirdiniz? sonradan gelince anlayamadm kusura bakmayın cevaap

burda çoğu kişi şifa amaçlı yiyor canım, belli bir nedeni yok genelde, bende şifa için yiyorum.
çoğu kişiye enerji veriyor mesela.
filizlendirmedeki amaçta kavrulmamış faydalı gerçek çörekotunu bulmak için.

Selam kızlar bende yeni başladım yemeye dört gündür sabahları aç Karina yiyorum zayiflatiyor diye duymuştum fazla kilolarım var acaba aranızda zayıflayan varmı varsa kaç kilo verdi acaba

Selam kızlar bende yeni başladım yemeye dört gündür sabahları aç Karina yiyorum zayiflatiyor diye duymuştum fazla kilolarım var acaba aranızda zayıflayan varmı varsa kaç kilo verdi acaba

şifa olsun inş: )
kilo vermende yardımcı olacağı fikrindeyim, hem kilo verdirme olarak hemde iştah kapatma olarak.

nurlum nasılsın canım görüşmeyeli?:KK19:
İyiyim canım ben ama yine evdekilerin hastalıkları bitmiyor maalesef sürekli doktorlardayız . Hastalıkları atlatırsak çok şükür idare ediyoruz .
Sen nasılsın canım , keyifler nasıl ?

Bu arada mutlu seneler . Sağlıklı , huzurlu , hayırlı haberler , güzel sürprizlerle dolu bir yıl olsun .

Back
X