yarın 1 hafta olucak gecikeli..belli olur mu ki?
aynen 3 saatir bir ağırlık var üstümde benimde
ben... hem şaşkınm hem üzgün hem kısmen heycanlı...
demin test yaptım pozitiv diyor...
nasıl ya!!!!
4 yıllık sorunu 1 aylık çörekotu mu çözdü...
offff
Ooooo meyracım hamilesin demek maşaAllah barekAllah Rabbim kucağına da aldırsın vakitlice. Ben buralara uğramayalım çok olmuş Yahuuu. Görümcemin ameliyatı çocukların okulu memlekete Gidiş derken günler geçti böyle. Sonbaharda tekrar başlicam kullanmaya çörekotunu. Öpüyorum sizi.
Hamile kalmak kolaylasiyor mu dediniz. Yarin dukan atagi bitirdikten sora hemen basliycam.aslinda bi arastiryim belki corekotu baharat sayilabilir.yani yarin hemen baslaya da bilirim.yazicam burdan.ins.hakkimizda hayirlisi olsun rabbim saglikli bebisler nasipetsin herkese icinde de bana
Hala başlamadım.
dün başladım. bugün ikinci günüm hayırlı olsun : )Amin inş sağol canım.
Hem merak ettim hemde özlemiştim seni...
Bırakma buraları.
Allaha emanet ol, görüşmek üzere...
Ben hamile kaldıktan sonra çörekotu yemeyi bıraktım aklında olsun, doktorum bırak yeme dedi.
Ne senle nede sensiz mi yani: ))))
Kız alda ye koy gözünün önüne....
dün başladım. bugün ikinci günüm hayırlı olsun : )
Meyra, aç karnına yiyorum.
Sabah kahvaltıdan önce...
Sen sanki aç yersen bir şeye , tok yersen başka bir şeye faydalı gibi demiştin.
Zayıflamaya mı ne?
Neydi o ya?
Burcum Terazi.çok sevindim: ) hayırlısıyla uzun soluklu olur inş..
burcun ne kız senin? : )
özel saymazsan söyle tabiki..
bende emin değilim ama nette öyle okudum, aç yersen zayıflamaya yardımcı, iştahı azaltıyor diye, tok yersende iştahı açıp kilo almada yardımcı oluyor diye.
tepkiler kişiden kişiye değişiyordur belkide, ben aç yiyinceki etkiyi gördüm ama tok yiyincede aynı etkiyi gördüm değişen olmadı iştah açma kilo aldırma gibi aynı aç yemiş gibi oldum, ama açken daha çok kilo verdirdi.
ama çiğnemeden tüketme, yoksa hiçbir faydası yok, girdiği gibi çıkıyo: )
ezip yada makinede çekip tüketebilirsin ama onunda bir süresi var ufuneti kaçmadan tüketmen lazım, o süreyide bu konuda bilgili kişilerden sormak lazım.
en güzeli çiğnemek yaaa, bir zaman sonra o acı tadı almadan çiğnemeyi öğreniyorsun zaten.
bak ben şuan hamile olunca doktor yasakladı, öylesine özlüyorumki...
hı birde ben günde sadece 1çay kaşığı yedim hep.
valla hep dediğim gibi yiyip yememek herkesin kendiyle alakalı, yemek isteyen buyursun benlen yesin: )
bana aç yemek zor geldi, çünkü aç yiyorsun belli bir süre bekliyorsun bu zor oldu bana, tok yiyorum yada aklıma gelince yiyiorum kuralsızca daha kolay.
Bugün de yedim.
Üçüncü gün mü oldu? evet, üç olmuş
çörek otunu eve götüreyim. evde de yiyeyim.
Ben de onu yazmaya geldim.ben bu aralar yiyemiyorum biliyorsun, ama sen yinede yaz topiğe yedim yemedim diye, eşlik eden biri çıkar belki sana: )
afiyet şifa olsun inş.
Ben de onu yazmaya geldim.
Pazar ve pazartesi yiyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?