Hayır canım ikizler![]()
tamam canım: )
acele edince koçmusun acaba diye düşündümde: )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım ikizler![]()
Sabırsızım canım maaleseftamam canım: )
acele edince koçmusun acaba diye düşündümde: )
Geçmiş olsun canım sahi yazmıştın bugün unuttum . Atlatırsın kısa sürede inşallah .
Kötü olmuş canım denk gelecek olmasısağol canım inş, ayyy aksi gibi birde rgl olcm yakın: )))
senin çocuk vardı galiba?
İstikrara devam canımekimden başladığım için bu hafta 5günden ibaret olucak: ) sonra kasım boyunca 4hafta var....
- 29ekim +
- 30ekim +
- 31ekim +
- 1kasım +
- 2kasım +
çok şükür bu hafta full bitti.
yarın 2.haftanın ilk günü: ) :)
tadı çok çirkin çörek otunun yahu![]()
Meyracım hayırlı olsun canım...
Şifa olsun..![]()
İstikrara devam canım![]()
bence biraz acımsı tadının dışında çirkin bir yanı yok tadının, pis kokusu yada vsi yok mesela...
sadece biraz acı o kadar.... o da olsun ama değilmi???
bazen sabırda çok acı amaaa meyvesi çok tatlı.....
ecmain inş ablam, çok sağol: )
seni burada görmek ne güzel, hep beklerim, çörek otu kafilemizede beklerim arzu edersen birgün katılmayı.....
kocaman öptüm ablam, Allaha emanet ol.....
çok mutlu oldum mesajınla
hep birlikte inş canım... çok sağol.
sende böyle haftalık bilgi versene benim gibi? daha motive edici oluyo böyle....
bugün yeni haftamın ilk günü: )
bugünü haftanın ilk günü sayınca kasımda 4hafta oluyo tam 7günden: )
bu senenin ilk aşuresi geldi az önce: )))))
komşu zile basıp getirdi......
diyetede başladım bugün aksi gibi
neyse olmazsa akşam yerim şuan sadece 1-2kaşık alıp....
bugün sabah aç karnıma aldım ;-)
Afiyet olsun canım , bereket getirsin . Azıcıktan bir şey olmaz .
Mantıklı söylediğin . Bende aylık şeklinde tutayım . 1 kasımı başlangıç alırım .
merhaba bende çörek otu yağı kullanıyorum yaklaşık 3 aydır 2 ayda bir hafta ara verdim ben metabolizmam güçlensin diye içiyordum ama benim boynumda lenf nodu büyümelerim vardı o yüzden takip ediliyordum 1 ay önce gittiğimde hepsi küçülmüştü çörek otu sayesinde mi oldu bilemiyorumÇörek otunun ölümden ve yaşlılıktan başka her derde deva olduğunu biliyoruz hepimiz.
Böyle bir günlüğün çörek otunu yememdeki tembelliğime belki desteği olur fikriyle bu günlüğü açmaya karar verdim, inşaallah faydası olur.....
Şuan ki düşünceme göre günlük yada 2güne1 tepeleme 1çay kaşığı yemek istiyorum devam edebilirsem şayet.
Aç tok farketmeden yemek istiyorum.
Bakalım....
ilk etapta 1ay boyunca günlük yemek istiyorum, sonra belki değiştirebilirim gün zamanını, yada tamamen kesebilirim yemeyi: )
Hemen bugün başlayayım, günlerim akşam ezanı ile başlicak: )
Her hafta bilgi vereyim bu hafta şu günlerde yedim şu günlerde yemedim diye, en sonunda da aylık bir bilgi.
Aralığa kadar yaklaşık 1ay olur işte bugünden başlayarak.
Şimdilik böyle olsun planım.
Birde günlük yiyip yemediğimide belirtmeye çalışıyım.
Bu günlüğü açarken çok zorlandım nedense, ama açtım sonunda: ))))
Hep erteledim açmayı, belkide çörek otunu yemeyi hep ertelediğim içindir gibidir....
Hadi başlayalım bakalım........
Hayırlısı olsun....