Jade ben, greenjade.
Eski greenjade.![]()
ama profilinde katılım için dün diyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jade ben, greenjade.
Eski greenjade.![]()
ama profilinde katılım için dün diyor?
Tamam işte, jade kapandı lobelia açıldı. : )
Hayat bu, neyin ne olacağı belli olmuyor canımın içi.![]()
çok şükür dokunmadı be mylobelia: )
hatta akşamda 1tk yedim, iyi geldi...
tabi her zaman bu kadar çok yemek olmaz, dokunur, şuan baya hasta olunca antibiyotik niyetine yedim inş, çünkü şuan vücudumun ihtiyacı var desteğe.
hatta eğer doğru ise birde şöyle birşey duymuştum; antibiyotiği ne niyetle yersen o niyetle tezahür edermiş....
afiyet olsun canım benim.
bak benim gastritim rahatsızken çörekotunu yediğim zaman midem yarım saat kadar bulanır, hafif ağrır yanar, ama özellikle bulanır.... sabrederim... o an tedavi anı oluyo bende gerçekten.
sonra çörekotunu yemeden önceki midemden çok daha iyi bir mide halini alır midem.
neden dokunsun yaaa....
Saol canım , şifa niyetine yiyoruz bakalım faydalarını ne kadar zaman da ve ne kadar göreceğiz ?
Benim mide sorunum yok bildiğim kadarıyla , inanılmaz baş ağrısı çekerim . Ağrım için , dincilik için ve zayıflamak içinyiyorum .
Jade kapalı be ya. Niye mümkün olmasın? : )
bir kişi iki ayrı üyelik alamıyor diye biliyordum ben, sadece isim değştirebiliyorsun diye biliyorum ben de.
Kazen'in haberi var.
İlk üyeliğim açık olsa dediğin doğru ama şu anda kapalı olduğu için değil.
bilmiyorumki canım ne kadar sürede fayda görürürüz: )
ben 2ayda görmüştüm, kimi 2günde gördü.
kimi 6ayda belkide: )
Şansımıza artık ama kısa sürede görsek iyi olur , sabretmek zor , bir an evvel olsun![]()
tamam ozaman canım, hayırlı olsun.
nasılsın görüşmeyeli?
İyiyim, sen nasılsın canım?
Geçmiş olsun canım , neyin var ?ay ne uyku bastı bana öyle yaaa, salakladım...
hastalıktan heralde....![]()
bende iyiyim genel olarak sağol: )
grip ve üşütme var baya, onla uğraşıyom... ne salgın var öyle yaaa, herkes hasta nerdeyse....
Geçmiş olsun canım , neyin var ?
Ciddi bir sorun yoktur umarım .
Geçmiş olsun.
Kendine iyi bak.![]()
Hayır canım ikizlersen koç burcumusun? : ))))
Geçmiş olsun canım sahi yazmıştın bugün unuttum . Atlatırsın kısa sürede inşallah .sağol canım benim, grip üşütme karışık.