bende simdi kullaniyorm canim ablam kullandi o ay hamile kaldi faydasi var mi bilmiyorm insallah faydasi olur canimm yaaaaBununla ilgili başka bir topik var ordan daha genis faydalanabilirsin. Ben kullandm 1 ay ama maalesef hamile kalamadim
Insallah canim sana vesile olur. Bu kurle hammmile hamile kalanlari cok duydum seninde vesilen olur inşallah. Doktora felan gittnmi hic pekibende simdi kullaniyorm canim ablam kullandi o ay hamile kaldi faydasi var mi bilmiyorm insallah faydasi olur canimm yaaaa
evet canim dusukten sonra gittim doktur bi sorun olmadiguni soyledi ama daha gebelik falan yokkInsallah canim sana vesile olur. Bu kurle hammmile hamile kalanlari cok duydum seninde vesilen olur inşallah. Doktora felan gittnmi hic peki
Olur o zaman tatlim inşallah en yakin zamanda hamile kalirsin kalirizevet canim dusukten sonra gittim doktur bi sorun olmadiguni soyledi ama daha gebelik falan yokk
insallah canim senin durum ne anlatsana birazOlur o zaman tatlim inşallah en yakin zamanda hamile kalirsin kaliriz
Canim ben 23 yasindaym 5 ay oldu evleneli hic korunmadik pazartesi doktora gittim hormon tahlili vs yaptrdm benim sorunum prolaktinim cok yuksek ciktiinsallah canim senin durum ne anlatsana biraz
olur ya canim canini sıkma olur insalla mevlam hepimize nasip eder insallahCanim ben 23 yasindaym 5 ay oldu evleneli hic korunmadik pazartesi doktora gittim hormon tahlili vs yaptrdm benim sorunum prolaktinim cok yuksek ciktidostinex verdi doktor oyle yani
Aminnnolur ya canim canini sıkma olur insalla mevlam hepimize nasip eder insallah
biliyor musun canim bilmiyorum sanada oyle mi ama benim icin anne olamamak cok zor yani beni ancak benim durumumda olanlar anlar biran once bende bebegime kavusmak istiyormAminnn
Ahh gel bide bana sor eriyorum ölüyorum minnacik bebisleri goruncebiliyor musun canim bilmiyorum sanada oyle mi ama benim icin anne olamamak cok zor yani beni ancak benim durumumda olanlar anlar biran once bende bebegime kavusmak istiyorm
bende oyle kendimi eksik hissedyormAhh gel bide bana sor eriyorum ölüyorum minnacik bebisleri gorunce
Sen corekotunu bal ve tarcinla kullaniyon dimi tatlmbende oyle kendimi eksik hissedyorm
hayir canim sabah aksam ac karnina bir tatli kasigi kullaniyormSen corekotunu bal ve tarcinla kullaniyon dimi tatlm
Sadec3 corekotunu mu kullaniyonhayir canim sabah aksam ac karnina bir tatli kasigi kullaniyorm
evet canim bana boyle tafsiye ettilerSadec3 corekotunu mu kullaniyon
Hmm. Ama benim bildigim bal ve tarcinla kullaniliyo. Insallah faydasini görürsün canimmevet canim bana boyle tafsiye ettiler
sagol canim evet bende oyle biliyodum ama boyle kullanp gebe kalan arkadslar var o yuzden blki bana da sifa olur diye boyle kullaniyormHmm. Ama benim bildigim bal ve tarcinla kullaniliyo. Insallah faydasini görürsün canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?