- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Bu kürü yaptım dun bitti daha 12 gün kullandım bugun kasiklarimda belimde agrilar var alt karin bölgemde boyle bisey yaşayan var mı acaba ters bisey mi oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins oyle olur kist filan olmazYumurtanız çatlayacaktır
İnşallah. Bende çok ara kanama yapmıştı nefret ederim o kürden.Ins oyle olur kist filan olmaz
Ins bende yapmaz hayatımda ilk defa kür denedim ins vesile olurİnşallah. Bende çok ara kanama yapmıştı nefret ederim o kürden.
Bende cok ciddi sanci yapti 2 gündür su an bayağı sanci var kasiklarimda alt karin bölgemde gaz sıkışması gibiBenimde adetim 5. Gün kesildi 2. Günü başlamıştım bu ay sizin adetinizde bi değişiklik oldu mu?
Ben kürü ilk denediğimde aynı belirtleri yaşadım hatta acile gittim apandist mi diye korktum. Birden fazla yumurta oluştu diye düşündüm. Çünkü klomen kullandığımda da benzer sancılarım olmuştu. Kist olsa bile adetle atılır merak etmeyin. Umarım hamile kalırsınızBende cok ciddi sanci yapti 2 gündür su an bayağı sanci var kasiklarimda alt karin bölgemde gaz sıkışması gibi
Peki gebelik oldu mu ins Allah herkese kolay yoldan sağlıkla nasip etsinBen kürü ilk denediğimde aynı belirtleri yaşadım hatta acile gittim apandist mi diye korktum. Birden fazla yumurta oluştu diye düşündüm. Çünkü klomen kullandığımda da benzer sancılarım olmuştu. Kist olsa bile adetle atılır merak etmeyin. Umarım hamile kalırsınız![]()
Olmadı maalesef ama benim başka sorunlarım varPeki gebelik oldu mu ins Allah herkese kolay yoldan sağlıkla nasip etsin
Bende cok ciddi sanci yapti 2 gündür su an bayağı sanci var kasiklarimda alt karin bölgemde gaz sıkışması gibi
Adetim biteli daha 5 gün oldu sizinBende kullandım bu ay aynı şikayetleri yaşıyorum. Ne kadar kaldı renglinize
Adetim biteli daha 5 gün oldu sizin
Bi doktora görünün bence benim daha reglime 2 hafta var bekliyorumMerhaba kızlar adet oldunuz mu ya da bi farklılık var mı sizde benim adetim 4 gün gecikti dün test yaptım negatif ama karnım feci ağrıyor. Özellikle sol kasığım ağrıyor göğüslerimde son 2. Gün birden şişti kist olma ihtimali var mıdırhamile değilim belliki yoksa öıkardı herlde
Merhaba klomen sağ tarafta ağrı yapıyor mu dediğiniz gibi bi ağrım var çok korktum. Apandisitten şüphelendimBen kürü ilk denediğimde aynı belirtleri yaşadım hatta acile gittim apandist mi diye korktum. Birden fazla yumurta oluştu diye düşündüm. Çünkü klomen kullandığımda da benzer sancılarım olmuştu. Kist olsa bile adetle atılır merak etmeyin. Umarım hamile kalırsınız![]()