Arkadaşlar yemeklerden yarım saat önce yediğiniz çörekotu iştah kapatıyor ve sonuçta kilo verdiriyor.Ablam bu yöntemle doğum sonrası kilolarına veda etti tavsiye ederim.
Arkadaşlar yemeklerden yarım saat önce yediğiniz çörekotu iştah kapatıyor ve sonuçta kilo verdiriyor.Ablam bu yöntemle doğum sonrası kilolarına veda etti tavsiye ederim.
Canım benim midem çok yandı anneninde yanmışmı sorarmısın?benm annemde bu yöntemle kilo vermiştii... hem zaten normalde faydalı bi besinki çörek otu... zararı olmaz denenmeli bence..
arkadaşlar yazılanları okudumda çörek otunu bende kullanıyorum ama midemde herhangi bir rahatsızlık olmadı.
ben zayıflamak için yemeye başlamadım. kadın hastalıklarına (rahim iltihabı filan) iyi geldiği için bir haftadır yiyorum ve faydasınıda gördüm. ama iştah kapattığı doğru galiba çünkü sabahları canım hiçbir şey istemiyor. birde ben Dr. Ömer COŞKUN'dan dinlemiştim. zayıflamak isteyenler yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı yesinler demişti. ben sabahları çekilmiş olarak bir çay kaşığı yiyorum
bende kilo problemi olan bir insanım ve zayıflamaya çalışıyorum. akşam yemeklerini kestim ve gece yatmadan önce bir kase yoğurt yiyorum. bunu herkese tavsiye ederim.
yoğurt vücuttaki yağları çok güzel yakıyor (bizzat kendim daha önce yaptığım için biliyorum) birde sabahları aç karnına 1 adet elma yerseniz dahada güzel zayıflıyorsunuz
biraz zaman alıyor ama gerçekten çok işe yarıyor...
İltihap içinse kesin devam edeceğim en büyük problemim bu çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?