Arkadaşlar;
Görüyorum ki çoğunuz kullanımını ve faydasını bilmiyorsunuz.Ben size tecrübelerimi anlatayım o zaman..
Benim birkaç kilo fazlam var ( normalde inceyim ama rahatsız etti) çörek otu kullanmaya başladım ve nette araştırmalar yaptım.Faydaları saymakla bitmiyor..Aklınıza gelebilecek her türlü rahatsızlığa iyi geliyor ve ZAYIFLATIYOR !
Kuran-ı Kerim de de geçen; ölümden başka her derde devadır lafı herhangi bir yazar veya diyetisyenin sözü değildir dikkat edelim buna...
Kullanmaya başladığım ilk 1 hafta acayip şişkinlik yaptı öyle ki herkes beni hamile sanıyordu,bir gece bir sancıyla uyandım kasıklarım ve makatım acayip sancı yapıyordu( çikolata kistimden dolayı sanırım ama kisti olanlar da kullanmış ve kistleri yok olmuş) böyle olunca da bıraktım,arkadaşım da benimle aynı dönemde kullandı aynı şikayetler onda da oldu ama o bırakmadı ve daha sonra vücudundaki ödem kayboldu.Aynı anda komşumuza da önerdim kadın 15 gün yedi ve bana balkondan bağırdı,4 kilo verdimmm diye,hadi canım dedim valla ya bak bu kıyafetim olmuyordu 15 gün kullandım dedi ve devam edeceğini söyleyince tekrar başladım..
Şu an önceki şikayetlerim yok ve göbeğim inanmayacaksınız ama gitti ! 10 günde 2 kilo verdim.İnternette de araştırırsanız yumurtalık kistlerine de çok iyi geldiğini okursunuz öyle ki çocuğu olmayan bir çok kadın şu an çörek otu sayesinde hamileymiş veya doğurmuş..
Çörek otunu ben çiğnemeden öğütülmüş olarak sabah aç karna bir bardak suyla direkt yutuyorum,çiğnemeyin zaten mideniz kaldırmaz.
Öğütmek için de ben robota koydum ve yüksek devirde 10 dk öğüttüm ve sonuç harika :)
Zayıflamak için birebir bir nimet.Zaten % 100 doğal,korkmadan kullanın..İlk başlarda olan şikayetleriniz devam ederse benim gibi 15-20 gün ara verip tekrar başlayın emin olun şikayetlerinizden eser kalmayacak..
Dediğim gibi sabah aç karna bir çay kaşığı öğütülmüş çörek otunu bir bardak suyla çiğnemeden yutun.1 hafta sonra göreceksiniz ne kadar iyi geldiğini..Ha bir de kesinlikle suyla alınacak,bal veya pekmez tarzı şeylerle aldığınızda kilo aldırma özelliği var..
suyun içine atıp ögütmedende içebilirmiyiz????
hadi arkadaslar ben ramazandan sonra baslamayı düsünüyorum benimle baslamak isteyen varmıı cok ilgimi cekti yalnız ben yogurtlan denicem o sekilde denicem faydasnı görmessem yogurtsuz denicem simdiden gaza geldim valla:)) haa bu aradaa bi deneyimi sizlerle paylasıyım adetim bi kac gün gecikmisti bende 1 kasık corek otuyla üzerinden su icmistim o gün gelmisti adetsöktürücü özelligide var yane :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?