çorlu da tüp bebek yaptıran var mı??

CuteMom CuteMom canım nasılsın...bugün test yaptırdım yine ama 2 ye katlamadı..266 oldu sonucum..inşallah kötü birşey yoktur..şuan çok korkuyorum..salı günü tkrar yapılcak test..

CuteMom CuteMom canım nasılsın...bugün test yaptırdım yine ama 2 ye katlamadı..266 oldu sonucum..inşallah kötü birşey yoktur..şuan çok korkuyorum..salı günü tkrar yapılcak test..
Canım nasılsınn
ben sana yazmayı atlamısım
ne durumdasın ?

Canım nasılsınn
ben sana yazmayı atlamısım
ne durumdasın ?

canım çok şükür iyiyim..pazar günkü testten sonra doktor salı günüde test istedi yaptırdım bu sefer çok şükür Rabbime 649 çıktı..pazartesi kese görmek için çağırdı..inşallah Allahım bundan sonraki aşamalardada yüzüme güler..

canım çok şükür iyiyim..pazar günkü testten sonra doktor salı günüde test istedi yaptırdım bu sefer çok şükür Rabbime 649 çıktı..pazartesi kese görmek için çağırdı..inşallah Allahım bundan sonraki aşamalardada yüzüme güler..
Hadı hayırlısı olsunnn canım ınsallahh cok guzel bı surecten gecerek bebısını kucaklarsın

zelibon zelibon caım sağlıkla kucağına la inş bebeğini, ikiz mi tek mi tutu ?
bir de ne kadar para harcadınız bu tedaviye ve nerede yaptırdnız canım
en zor şey neydi bu süreçte

zelibon zelibon caım sağlıkla kucağına la inş bebeğini, ikiz mi tek mi tutu ?
bir de ne kadar para harcadınız bu tedaviye ve nerede yaptırdnız canım
en zor şey neydi bu süreçte

çok teşekkür ederim canım..amin inşallah...
çorluda reyap hastanesinde yaptırdım..çok şükür ikiz bebek bekliyoruz..
maddi boyutu aslında her hastaya göre değişir..çünkü herkesin kendi sorununa ilaç veriliyor..birde üniversite hastanelerinden rapor almak çok faydalı..biz aldık..tam para söylemem gerekirse sadece tüp bebek tedavisi yani hamile kalana kadarki süreçte 8 bin civarında para harcadık..ama hamile kaldıktan sonrada devam ediyor masraflar..test yaptırıyorlar başka ilaçlar veriliyor falan..en az 10 bin ve üzeri desem daha doğru olur sanırım..
bu süreçteki en zorlu şeyde tedaviden sonra 12 gün beklemekti...

zelibon zelibon n bilgilendirmen için teşekkür ederim, senin konularını okuyordum ama gebeliğini sanırm çok sonradan öğrendim, hemen karar verip tüp yaptırmışsınız, rabbim sağlıkla doğum nasip etsin, masraf gerçekten hatrı sayılır yani, üniversite hastanesi teşhis mi koyuyor bebek olmaz diye, o rapor olunca masraf daha az çıkıyor mu? orayı anlayamadım pek

zelibon zelibon n bilgilendirmen için teşekkür ederim, senin konularını okuyordum ama gebeliğini sanırm çok sonradan öğrendim, hemen karar verip tüp yaptırmışsınız, rabbim sağlıkla doğum nasip etsin, masraf gerçekten hatrı sayılır yani, üniversite hastanesi teşhis mi koyuyor bebek olmaz diye, o rapor olunca masraf daha az çıkıyor mu? orayı anlayamadım pek

rica ederim ne demek..herzaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
üniversite hastanesinin istediği testler evraklar var onları götürüyorsun..ordada seni muayene ediyorlar..doktor tüp bebek yaptırman gerektiğine kanaat getirirse raporu yazıyor..fiyat biraz daha düşüyor..
Rabbim her bebek isteyene nasip etsin inşallah...

Back
X