Çorlu Reyap Hastanesi Tüp Bebek Tedavisi Dr. Kemal Yıldız

arzu5961

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
1
0
1
43
merhaba altı yıllık evlıyım çok ıstememıze ragmen çocuk sahıbı olamadık herseyı denedık bır cok doktora gıttık sorun yok olur dedıler çatlatma aşılama denedık olmadı sonunda reyap hastanesınde kemal yıldız ı duyduk ona gıttık allahın ıznı ve kemal beyın basarısı ıle tek seferde tup bebek yontemı ıle bebek sahıbı olduk. 20 gun once bebegımızı kucagımıza aldık cok mutluluk verıcı bır dıygu allah herkese nasıp etsın

Bende bu hastaneye gtmek istiyorum. Edirneden gelip gidicem. Nekdar harcamaniz oldu doktrunzdan memenunmuydunz birde sorun neydi

arkadaşlar bizde kemal beyle tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah. cumartesi günü görüşmemiz vardı. biz eşimle çok memnun kaldık ilgilerinden. sonuç olumlu olur olmaz bilemem Allah bilir ama bu işe moralle başlamak bize kendimizi iyi hissettiriyor umudumuz artıyor :)

yorum yapalı 1 yıl olmus ama hamilelik günlüğünü yeni eklemişsiniz acaba merak ettim kemal beye giderek mi gebelik oluştu bende tüp bebek yaptırdım kendisinde şu an sonuç bekliyorum

yorum yapalı 1 yıl olmus ama hamilelik günlüğünü yeni eklemişsiniz acaba merak ettim kemal beye giderek mi gebelik oluştu bende tüp bebek yaptırdım kendisinde şu an sonuç bekliyorum
kemal bey sayesinde ikinci denemede hamile kaldım ama dış gebelikmiş şimdi beta değerimi düşürmek için tedavi oluyorum kemal beye. takvimi kaldırmayı unutmuşum. şu an bebiş yok yani. inşallah sizinki sağlıklı bi şekilde tutunmuştur. hayırlı haberler alın inşallah

çok teşekkür ederim sağolun inşallah bi daha ki sefere sizde bebeğinize kavuşursunuz :)

Size Nasıl ne diyeceğimi bilmiyorum bende tüp bebek tedavisine kendisine gidip gelmeye başladım bir ay evvel herşey normal giderken rahim filminde bana sağ tüpümün sıvı akıttığını ve sabah erkenden ameliyata girmem gerektiğini söyledi bilinçsiz bir insan olsam o doktor ile devam edip kadınlığın bana sunduğu organından mahrum olarak yaşıcaktım oda yetmiyormuş gibi ameliyat risklerinden bahsederken bırakın bebeği düşünmeyi neredeyse hayatımın son bulacağını bana bizzat söyledi sadece yazıklar olsun diyorum ben Oray'a bir umut diye gittim ama hayatımı kararttı Kemal yıldız asla ve asla iki dünyada Hakkı'm geçti ise helal etmiyorum sadece yazıklar olsun para için insan hayatı bu kadar kolay olmamalı umarım diplomanızı elinizden alırlar sizi Allah'ıma havale ediyorum

tüp bebek için henüz erkendi fakat kafamda soru işareti olmaması için ve tüm kontrollerim yapılması için gittim. reyap hastanesi zaten başlı başına para avcısı. rahim filmi çekildim. orda çekildiğime pişman oldum. sabahtan aç gel 12,30da alacağız dediler saat 2 oldu sora sora zorla aldılar filme. anestezili çekildim. damar yolunu bulamayan hemşireler 3 kere aynı yerden elimin üstünden iğneyle elimi deştiler resmen. ayrıca odaya çıkıp kendime gelince hiç gelip ilgilenen olmadı. midem çok fazla bulanmasına rağmen hemşireler beni 3 kez doktorla görüşmek için onun odasına götürmeye çalıştılar. her seferinde mide bulantısından zorla yatağa döndüm tabii. en son odasına götürdüler ve odada 15-20 dakika beklememe ve kötü olmama rağmen umursayan olmadı. doktor bey zahmet edip odasının yanında yattığım odaya gelmediği için. saat 6 oldu bi mide bulantısı ağrısı vurup yatırdılar yatağa. doktor hiç yanıma gelmeden çıkıp gitti. eşime anlattı biraz. hemen ameliyat dedi.(sonrasında 4 doktora gösterdim filmde her şey yolunda) para için tabii ki.. bitmedi çıkış saatleri gelen hemşireler üzerini değiştirip çıkarlarken yakaladım elimdeki iğneyi çıkartmak için. bana çıkabilirsin falan diyen yok. nasıl giyinip çıktım nasıl eve geldim bilmiyorum. hakkımı da hiç birisine helal etmiyorum. bi daha reyap hastanesinin ve o doktorun olduğu yerden geçmem. hepsinden çıksın hakkım inşallah.

İnsanları tamamen para olarak görüyor reyap hastanesi özellikle Kemal YILDIZ o doktor değil insan bile olamaz ben doğal olarak hamile kaldım eşime kısır bana hidroselpenks demesine rağmen bebeğim şuan 19+6 haftalık Hakkı'mı bende helal etmiyorum rabbim çıkarsın onar havale ediyorum

ben de 2015 haziranda tüp bebek tedavimi reyapta yaptırdım. yazıklar olsun verdiğim emeğe, harcanan paraya ve zamana. endometrium da miyom olmasına rağmen bana tedavi uyguladı ve tabiki sonuç olumsuz oldu. transferden 15 gün sonra test yaptırdım negatif çıktı. 3 - 4 gün sonra kanamam başladı ben adet kanaması sandım ama her geçen gün kanamam arttı. artık dışarı bile çıkamaz hale gelince kemal bey e gittim. miyom 7 cm olmu hemen alalım 4500 lira dedi. benim hemşire arkadaşım devlet hastanesinde bu ameliyat yapılıyor gel bi gidelim dedi. gittik oradaki dr da evet ameliyat dedi ama ben yapamam çok riskli yerde dedi. kaldım ortada. benim izmirdeki doktorumu aradım hemen gel bakalım dedi. gittim 9 cm olmuştu. 5 gün sonraya gün verdi ameliyata aldı. ameliyata girdiğimde 11 cm olmuş miyomum ve bu doktor ( Allah razı olsun) 3 saat süren zorlu bir ameliyattan çıkıp yıllık izne ayrılması gerekirken 1 gün daha erteledi beni miyomdan kurtardı.çok zor bir ameliyattı senin tüp bebek tedavinin yapılmaması gerekiyordu dedi. şu an reyapta dondurulmuş embriyolarım var ve benim hiç güvenim kalmadığı için transferden kaçıyorum. nasıl yapacağım da bilmiyorum. siz siz olun içinize sinen yere gidin. insanların umutlarından rant elde etmede 1 numaralar.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de çerkezköydeyim ama reyapa güvenmediğim için başka yerde deniyoruz. Dondurulmuş embriyoları nızın olması yine orada deneyeceğinçz anlamına gelmiyor. Başka merkeze taşıtabilirsiniz. Yazık size. Bence hiç beklemeyin.

merhabalar konu eski gibi yinede yazayım dedim. Bende şuanda Kemal hocaya gidiyorum ve kendisinin özel muayanesi var ve tüp bebek işlemlerini istanbulda yapıyor 30 nisan günü benimde transferim vardı 10 mayısda sonuç için kan vereceğim.

Sizin yorumunuz epey olmuş ama ben yine de sormak istedim.... 2. denemenizde mi oldu hamilelik takviminiz yeni çünkü.. Kemal beyde mi devam ettiniz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…