sonunda oldu kızlar size kısaca hıkayemı anlatmak ıstıyorum .ben ikinci evlılıgını yapmıs bır bayanım ılk evlılıgımden bır oglum var .suan 5 yıllık evlıyım evlılıgımızın ılk aylarında korunduk sonra eşimle bır bebek sahıbı olmaya karar verdık bır yıl boyunca denememıze ragmen gebelık olmadı dr basvurdugumuzda hareketlı sperm sayısının dusuk oldugunu varıkosal amelıyatı olmasını soyledı.amelıyatı oldu sonra yıne bısey yok .tup bebek denemeye karar verdık ılk deneme basarısız
ikinci dondurulmuslarla deneme basarısız
sonra gectıgımız aylarda saba tumere konuk olan bıtkı tedavılerı anlatan bır bey vardı adı coskun tuncerdı sanırım onun kecı boynuzu kurunu dınledım daha once eşıme ıcırmeye calışmıştım ama tadı kotu oldugu için kiyamamıstım ama bu sefer adam o kadar kesın konusuyordu kı inanmamak mumkun degıldı ceketını atsa hamıle kalır dedı neyse bız bu kuru uygulamaya basladık bu arada nette de bu kuru kullananları arastırıyorum cogu 3 ay doldu hamıleyım yazıyor ben bu kadarda degıldır derken benımde 3 ayım dolmak uzereyken dun hamıle oldugumu ogrendım burda hep huzunlu seylerımı paylastım sımdıde mutlulugumu paylasmak ıstedım rabbım ınsll saglıkla kucagıma almayıda nasıp eder allahım ısteyen herkese nasıp etsın inşll rabbim isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın