Benim ilk tüp bebek tedavim olacak arkadaşım. Eşimle birlikte reyap'a ön Görüşmeye gittik ancak ben pek ısınamadım. Bunumun dibinde olması tek artısıydı, kendileri hakkında yapılan olumlu ve olumsuz yorumlar olduğunu söyleyince doğrudan inkar etme yolunu seçtiler. "Biz de gördük o Yorumları ama ciddiye alıp cevap bile vermedik" gibi seviyesiz bir cümle kuruldu. Kurum olarak şahısların muhabbet ettiği bir ortamda cevap zaten yazılmaz ayrı konu ama bana labaratuarın teknolojik donanımından, doktorun ya da embriyoloğun başarılı makalelerinden bahsedilse bir profesyonellik kokusu alırdım en azından. "Trakya'da tek zaten labaratuarımız" dediler, benim babam senin babanı döver der gibi... Bir kurumun kendini rakipsiz görmesi (ki maalesef rakipleri cidden yok şuanda) tehlikeli geliyor bana.
Bugün Beylikdüzü medicana'ya gideceğim görüşme için. Olumlu enerji alamazsam artık Memorial, Liv hospital tek tek kurcalayacağım hepsini...
Çok Haklısınız "hasta" değiliz onlar için banknotuz sadece. O kadar Üzücü ki kendisi de tüp bebek metoduyla anne olmuş bir bayan doktorum vardı Çorlu içinde, o bile aynen dolar muamelesi yaptı. Oyaladı beni bir yıldır, tüp bebek için rapor almamın çok zor olduğunu söyledi (hiç de zor olmadı, aşılama bile yapılmamıştı bana ama aşılama demeden direk ivf raporu verdiler) Yani kendi başında olsa bile aynı şeyi yapabiliyorlar...
Cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşallah[/