- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi enesveannesi
-
tamam o zaman görüşmmek üzere ben yavaş yavaş kaçıyım iyi geceler hepinize
ben de kaçıorumbiras kızlarrrr..iyi geceler hepinizeeee :))))
mrb kızlar zeynep filiz ne yapıyosunuz nasılsınız...biz bugün melisle görüştüktesadüfi ama tadıdık valla birbirimizi pazartesi hep beraber inşallah
evet kızlar yok sanırsammm
sanki bizden bahsediliyor gibimaşallh kızıma kendini her yerde belli eder :) ya oğlunu bi gün getirde oynasnlar duruyla.
meliss bebişimiz geliyoya.dDDD
sunaaaaaaa tatlım ancak gelebildim.tebrik ederim eşinide,senide.Allah kucağınıza almayı nasp etsin. nasılsın?
maşallah duru çok tatlı ama sohbet edemedik malesef konuşmadı benle :))inş. bu buluşmadan sonraki buluşmayı cumartesi yaparsak oğluşumu getiririm oynarlar.zaten buluşup tanıştıktan snra evde buluşmalar düzenlesek daha rahat olur.sizede uyarsa.yazın dışarda buluşmak en mantıklısı.parklar filan güzel geçecek bu yaz sanki :))
maşallah duru çok tatlı ama sohbet edemedik malesef konuşmadı benle :))inş. bu buluşmadan sonraki buluşmayı cumartesi yaparsak oğluşumu getiririm oynarlar.zaten buluşup tanıştıktan snra evde buluşmalar düzenlesek daha rahat olur.sizede uyarsa.yazın dışarda buluşmak en mantıklısı.parklar filan güzel geçecek bu yaz sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?